sâmbătă, 20 iunie 2020

EA Sports: FIFA 21 va fi cel mai realist joc video de sport de până acum

EA Sports promite că viitorul joc FIFA 21 va utiliza cele mai noi tehnologii pentru a oferi cea mai realistă grafică și experiență de joc de până acum. Jocul FIFA 21 va fi lansat atât pentru console existente, cât și pentru viitoarele Xbox Series X și Playstation 5. EA precizează că noile console vor fi cele care vor beneficia cel mai mult de noile tehnologii.


Seria FIFA rămâne una dintre cele mai populare francize de jocuri video din lume. În ciuda criticilor obișnuite potrivit cărora aproape de fiecare dată noua versiune a jocului este foarte asemănătoare cu cea din anul precedent, jocul a fost vândut în peste 260 de milioane de exemplare din anul 2018 și până acum.

EA spune că noul joc FIFA va include mai multe mișcări asemănătoare celor din viața reală, despre care spune că vor fi „cele mai autentice comportamente ale personajelor întâlnite vreodată în jocurile video de sport”.

Generațiile viitoare de console de jocuri vor oferi un timp de încărcare semnificativ redus, grație SSD-ul dedicat, versiunea PS5 profitând și de feedback-ul haptic al controlerului DualSense al consolei.

Noile tehnici de randare și iluminare grafică vor ajuta, de asemenea, la creșterea realismului general al jocului, promite EA.

Și suporterii din tribune vor fi, de asemenea, mai interactivi, sărbătorind activ diverse evenimente din joc.

Jocul FIFA 21 va fi lansat la nivel mondial în luna octombrie, înainte de lansarea noilor console. Versiunile jocului pentru PS5 și Xbox Seria X, cu caracteristicile lor avansate, vor fi disponibile ulterior. Însă EA va oferi posibilitatea de actualizare gratuită pentru jucătorii care cumpără jocul din generația anterioară.

Cu toate acestea, posesorii de Nintendo Switch nu vor experimenta niciuna din inovațiile francizei FIFA. Consola portabilă cu putere inferioară va primi o versiune „ediție veche”, care va include doar kituri și echipe noi, precum și meniu și OSD actualizate.

Promisiunea EA de a oferi cea mai realistă experiență de joc ar putea dezamăgi pe unii fani ai francizei, după ce unii critici au sugerat deja că noul nivel de realism al FIFA 20 deja a transformat jocul într-unul mai puțin plăcut.

EA a promis că va dezvălui mai multe despre joc în lunile următoare.


3 comentarii despre subiectul „EA Sports: FIFA 21 va fi cel mai realist joc video de sport de până acum”:
Anonim

Cica incepand cu fifa 21, vei putea juca ps4/5 vs xbox sau pc, nu stiu daca e adevarat, dar ar fi super daca s-ar intampla, trebuie sa fie miscarea asta odata.

Cristian

Adică va fi un joc cross-platform?

Unknown

Cand va aparea fifa21 demo?
Care dintre Champions Edition,Ultimate Edition si Standard Edition este mai un si care este diferenta dintre ele?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile