luni, 15 iunie 2020

Eurosport - Selecția săptămânii 15 - 21 iunie 2020

În aceste vremuri fără precedent, Eurosport readuce și săptămâna 15 - 21 iunie 2020 unele dintre momentele iconice favorite pe ecrane, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.


TENIS ÎN DIRECT: TURUL ADRIATIC

Unele dintre cele mai mari nume din tenis, printre care Dominic Thiem și Alexander Zverev, se întorc pe ecrane în weekend, la Belgrad, ca parte a Turului Adriatic organizat de Novak Djokovic. În acest weekend mergem la Zadar, în Croația, unde vor concura favoriții locali Marin Cilic și Borna Coric. Sesiunile din timpul zilei și de seară sunt transmise de Eurosport 2.

CÂND: Sâmbătă, 20 iunie și Duminică, 21 iunie, 15:00
UNDE: Eurosport 2



TENIS ÎN DIRECT: ULTIMATE TENNIS SHOWDOWN

Turneul revoluționar al lui Patrick Mouratoglou a început săptămâna trecută și continuă în următoarele patru săptămâni. Implicați sunt patru din primii 10 jucători ai lumii, inclusiv Dominic Thiem și Stefanos Tsitsipas. Meciurile sunt limitate la patru sferturi de câte 10 minute, jucătorii vor servi de câte două ori fiecare și vor exista „wild cards”, ceea ce înseamnă că loviturile câștigătoare primesc dublu puncte. Scena e pregătită pentru un nou stil de tenis.

CÂND: Sâmbătă, 20 iunie și Duminică, 21 iunie, 18:15
UNDE: Eurosport 1



FOTBAL ÎN DIRECT: ELITESERIEN

Noul sezon al primei ligi din Norvegia începe în această săptămână, iar Eurosport transmite meciurile în exclusivitate fanilor din Europa. Transmisiunile încep marți, când Aalesunds FK primește vizita campioanei en-titre Molde înainte ca rivalitatea dintre Molde și Rosenborg să fie reînnoită sâmbătă.

CÂND: Marți, 16 iunie, 19:55
UNDE: Eurosport 1



TURUL FRANȚEI 2018

Luna aceasta ar fi trebuit să vadă startul ediției 2020 a Turului Franței. Pentru a umple golul de ciclism, Eurosport va redifuza o selecție de etape memorabile din ultimii ani. Marți puteți retrăi etapa a 9-a din ediția 2018, cuprinzând pavatele dintre Arras și Roubaix. O etapă plină de evenimente a găsit un trio de evadați în fruntea cursei. Retrăiește etapa alături de Eurosport.

CÂND: Marți, 16 iunie, 16:00
UNDE: Eurosport 1



CURSE WTCR

Ediția din 2019 a FIA World Touring Car Cup, promovată de Eurosport Events, a cuprins 10 curse captivante. Campionul en-titre, veteranul italian al motorsportului și cel mai vârstnic câștigător din istorie (la 56 de ani), Gabriele Tarquini, căuta să-și apere titlul, iar Eurosport te ajută să retrăiești cursa din Marrakech, Maroc, de anul trecut.

CÂND: Zilnic, 23:00
UNDE: Eurosport 1


5 comentarii despre subiectul „Eurosport - Selecția săptămânii 15 - 21 iunie 2020”:
Giony

Meciurile de fotbal din Norvegia sunt transmise și în format 4K. EUROSPORT 4 K.

dintre-noutati blog - manChi TV - incerc dulciuri scump vs ieftin taste test review

Giony, online unde văd acel canal? Că acum la TV e Premiere League, iar pe Eurosport 4K cu audio în română: meci din Norvegia. Mai există o versiune internațională cu audio în română la eurosport 1? Cum se poate recepționa?

GIONY

Eu receptionez meciurile din Norvegia pe EUROSPORT 4K distribuit de DIGI prin cablu.

dintre-noutati blog - manChi TV - incerc dulciuri scump vs ieftin taste test review

Bine GIONY. Eu nu am tv 4K (doar led 1080p CI+ ), nu pot accesa, dar e bine să știu că se văd acolo pe DIGI cablu (asta am și eu) în caz că decid să iau vreun tv 4K, ceva.

GIONY

Corect ,dar eu nu mă rezum numai la cele două canale 4k de la DIGI. Mai receptionez 12 canale 4k prin satelit.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile