miercuri, 10 iunie 2020

Premier League revine pe Eurosport 1 din 17 iunie

În curând, Eurosport este pregătit să primească înapoi cum se cuvine campionatul englez de fotbal, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com (despre acest subiect am discutat anterior AICI). Premier League revine pe Eurosport 1 începând cu 17 iunie, când se vor disputa două meciuri restante, urmând ca ultimele nouă etape ale sezonului să se desfășoare în săptămânile ce vor urma din această vară.

Cu condiția ca toate măsurile de siguranță să fie respectate, sezonul este așteptat să se reia în forță pe 17 iunie, cu Manchester City vs Arsenal, alături de meciul dintre Aston Villa și Sheffield United. Vizita lui Arsenal la Manchester City ar fi trebuit să aibă loc pe 14 martie, însă după ce managerul londonezilor, Mikel Arteta, a fost confirmat cu coronavirus cu o zi înainte, Premier League a fost întrerupt. După mai bine de trei luni, campionatul se reia în spatele porților închise, cu măsuri stricte de siguranță implementate, iar antrenamentele au fost reluate în totalitate săptămâna trecută.

Eurosport va transmite în continuare în direct și în exclusivitate meciurile din Premier League din fiecare etapă, împreună cu emisiunea Premier League Show, găzduită de Emanuel Terzian și Ion Alexandru, avându-i ca invitați pe Ioan Viorel și Gabriel Cânu.

De asemenea, programul de difuzare a meciurilor va fi ușor modificat, urmând ca în weekend să se poată desfășura meciuri în patru intervale orare diferite, după cum urmează:

Sâmbătă, 13 iunie
14.00 Liverpool – Man City (replay)
15.30 Premier League Show Live
16.45 Southampton – Leicester (replay)

Duminică, 14 iunie
13.30 Wolverhampton – Man City (replay)
15.00 – Premier League Show Live
16.00 Sheffield United – Man United (replay)

Miercuri, 17 iunie
18.55 Liverpool – Man United (replay)
20.55 Aston Villa – Sheffield United (live)
22.00 Man City Arsenal (live)

Vineri, 19 iunie
19.15 Man City Arsenal (replay)
19.55 Norwich City – Southampton (live)
22.00 Tottenham – Man United (live)
00.15 Norwich City – Southampton (replay)

Sâmbătă, 20 iunie
13.30 Premier League Show
14.25 Watford – Leicester (live)
16.30 Premier League Show
16.55 Brighton – Arsenal (live)
19.00 Premier League Show
19.25 Westham – Wolverhampton (live)
22.30 Bournemouth – Crystal Palace (live)
23.45 Brighton – Arsenal (replay)

Duminică, 21 iunie
15.00 Premier League Show
15.55 Newcastle – Sheffield United
18.00 Aston Villa – Chelsea
20.55 Everton - Liverpool

Liverpool conduce clasamentul Premier League în acest moment cu un avans de 25 de puncte față de Manchester City, urmate de Leicester City, Chelsea și Manchester United.


Despre Eurosport

Eurosport, destinaţia pentru sport nr. 1 din Europa, stârneşte pasiunea pentru sport a fanilor şi îi conectează la cele mai importante evenimente sportive din lume. În calitate de Gazdă a transmisiunilor Jocurilor Olimpice în Europa, Eurosport a oferit experienţa supremă a Jocurilor Olimpice de iarnă de la PyeongChang 2018 pentru mai mulţi oameni, pe mai multe „ecrane” ca niciodată, prin intermediul canalelor locale Eurosport. În mod clar definite ca fiind Gazdele Ciclismului, ale Tenisului de Mare Şlem şi ale Sporturilor de Iarnă, canalele Eurosport - Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews - au în total 242 de milioane de abonaţi, în 75 de ţări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu. Eurosport.com este website-ul de ştiri de sport nr.1 al Europei, cu o medie de 42 milioane de vizitatori unici pe lună şi, împreună cu aplicaţia Eurosport (disponibilă prin iOS şi Android), sunt unicele locuri unde fanii vor putea urmări online Eurosport în orice moment pe mobil sau tabletă. Eurosport Events este divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaţionale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi corporate.eurosport.com.


2 comentarii despre subiectul „Premier League revine pe Eurosport 1 din 17 iunie”:
Unknown

Foarte bine!!! Ideal ar fi să apară și Eurosport România în format HD la Digi Satelit , deoarece meciurile se văd într-o calitate mediocră!!!

Dum Dum

Meciurile se vad in format HD la Eurosport Digi Satelit !!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile