miercuri, 1 iulie 2020

Dezbaterile sportive care contează, la E Talks, pe eurosport.ro

Ediția din această săptămână E Talks este dedicată lui Liverpool, proaspăt campioană a Premier League, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

În fiecare săptămână, în cadrul E Talks, Eurosport abordează, într-un stil unic, subiecte de interes din lumea sportului. Emisiunea este moderată de Ion Alexandru, redactorul șef eurosport.ro. Producția poate fi urmărită în fiecare miercuri la ora 18:00, pe eurosport.ro și pagina de Facebook dedicată fanilor din România.

Alături de invitații săi, Ion Alexandru dezbate cele mai interesante noutăți din lumea sportului. „E Talks are la bază un concept foarte simplu. Patru specialiști în sport dezbat timp de o jumătate de oră cel mai tare subiect al săptămânii”, spune moderatorul emisiunii.

„Aceștia pot analiza un top al celor mai buni jucători din Premier League, pot pune sub lupă prestația Simonei Halep la Roland Garros sau pot explica prețul succesului lui Liverpool, noua campioană a Angliei. Specialiștii vin cu experiențe diferite și pun la dispoziția fanilor toate cunoștințele legate de subiectul respectiv. Cei trei invitați pot fi foști sportivi, antrenori, jurnaliști sau chiar bloggeri specializați pe un anumit segment de piață.”, spune Ion Alexandru.


Jurnaliști sportivi de elită discută despre performanțele lui Liverpool


Ediția din această săptămână a E Talks este una dedicată lui Liverpool, proaspăt campioană a Premier League. Pentru a dezbate cum se cuvine o performanță așteptată de 30 de ani de fanii echipei, invitații acestei ediții sunt și cei mai mari susținători ai clubului din lumea jurnalismului sportiv. Astfel, alături de moderatorul Ion Alexandru, vor fi prezenți Vali Moraru de la Digi Sport, Mihai Mironică de la Pro TV și Costin Ștucan de la Gazeta Sporturilor.

Cei patru vor trece în revistă importanța succesului lui Liverpool din Premier League, performanțele reușite de echipă în ultimii ani și factorii care au condus către acestea, dar vor face și o incursiune în istoria modernă a echipei, pentru a puncta momentele cheie care au dus la ascensiunea clubului sub managementul lui Jurgen Klopp.

„Liverpool, campioană după 30 de ani” cu Ion Alexandru, Vali Moraru, Mihai Mironică și Costin Ștucan va fi transmisă de la ora 18 pe Eurosport.ro și pe Facebook-ul EurosportRO.


Premier League și Cupa Angliei continuă în direct pe Eurosport

Campionatul englez de fotbal programează încă o lună de meciuri transmise în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1. Chiar dacă titlul este matematic câștigat de Liverpool, lupta pentru calificarea în cupele europene este în toi, cu echipe precum Leicester, Chelsea, Wolverhampton, Manchester United încercând să-și asigure locul în top 5. Totodată, evitarea retrogradării se joacă în ultimele șapte etape între Watford, West Ham, Bournemouth și Aston Villa. Mai mult, Manchester City – Liverpool este meciul cel mai interesant al lunii, disputat între campioana sezonului trecut și noua campioană a Premier League.

În Cupa Angliei, Arsenal va înfrunta Manchester City, iar Chelsea se va lupta cu Manchester United pentru locurile în finală. Semifinalele au loc pe 18 și 19 iulie, urmând ca finala să aibă loc pe 1 august. Toate meciurile din FA Cup vor fi difuzate în direct pe Eurosport 1.


Despre Eurosport

Eurosport, destinaţia pentru sport nr. 1 din Europa, stârneşte pasiunea pentru sport a fanilor şi îi conectează la cele mai importante evenimente sportive din lume. În calitate de Gazdă a transmisiunilor Jocurilor Olimpice în Europa, Eurosport a oferit experienţa supremă a Jocurilor Olimpice de iarnă de la PyeongChang 2018 pentru mai mulţi oameni, pe mai multe „ecrane” ca niciodată, prin intermediul canalelor locale Eurosport. În mod clar definite ca fiind Gazdele Ciclismului, ale Tenisului de Mare Şlem şi ale Sporturilor de Iarnă, canalele Eurosport - Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews - au în total 242 de milioane de abonaţi, în 75 de ţări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu. Eurosport.com este website-ul de ştiri de sport nr.1 al Europei, cu o medie de 42 milioane de vizitatori unici pe lună şi, împreună cu aplicaţia Eurosport (disponibilă prin iOS şi Android), sunt unicele locuri unde fanii vor putea urmări online Eurosport în orice moment pe mobil sau tabletă. Eurosport Events este divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaţionale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi corporate.eurosport.com.


Niciun comentariu despre subiectul „Dezbaterile sportive care contează, la E Talks, pe eurosport.ro”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile