miercuri, 1 iulie 2020

Luna Turbo: Discovery Channel ambalează motoarele în luna iulie

- Anul acesta, iulie devine Luna Turbo la Discovery Channel
- Pe canal pot fi urmărite, în fiecare zi, blocuri de conținut cu și despre mașini
- Luna Turbo aduce și trei premiere – episoade noi din Mașini nervoase, O pradă mortală și Test de supravieţuire în doi.

Începând cu 1 iulie, Discovery Channel ambalează motoarele, apasă la maximum pedala de accelerație și transmite programe speciale, dedicate magiei auto, parte a Lunii Turbo, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Cu difuzări în fiecare moment cheie al zilei (dimineața, la prânz și seara), fanii pasionați de mașini vor putea urmări în premieră noi episoade din emisiuni celebre, printre care: Mașini nervoase, Mașini pe alese sau Comori auto recuperate.

Mașini nervoase – Cu Mașini nervoase urmărim un „vânător” de hot rod, Richard Rawlings, care alături de echipa lui de la Gas Monkey Garage spulberă acum toate regulile, cu un proiect extrem de ambițios.

Mașini nervoase: Un nou garaj – În Mașini nervoase: Un nou garaj, mecanicii rebeli de la Fired Up Garage își propun o nouă misiune: să-și transforme afacerea într-o adevărată mașinărie de făcut bani. Vor reuși să se bucure de succes și să devină rivalii celor de la Gas Monkeys? Programul Aaron Kaufman, geniul mecanicii îl urmărește pe Aaron, poreclit „Minunea cu Barbă”, trecând de la viața alături de băieții de la Gas Monkey Garage la propria afacere, deschisă recent: atelierul Arclight Fabrication.

Mașini pe alese: Modele de vis – În Mașini pe alese: Modele de vis, cunoscutul dealer de mașini Mike Brewer și mecanicul Marc ‘Elvis’ Priestley ajută proprietari nemulțumiți de mașinile lor să le dea la schimb pentru modele la care au visat

Comori auto recuperate – În Comori auto recuperate, Drew Pritchard, pasionat de ideea de a recupera tot felul de obiecte vechi, și Paul Cowland, vedeta programului Mașini vechi cu povești noi, străbat împreună Marea Britanie, cumpărând, refăcând și vânzând o mulțime de modele auto clasice.

Separat de conținutul turbo, începând cu 3 iulie, telespectatorii pot urmări noi aventuri ale neînfricaţilor pescari de crabi, în programul O pradă mortală.

O pradă mortală (din 3 iulie, ora 21:00) – Bine ați venit în lumea celei mai periculoase meserii din lume: cea de pescar de crabi în Alaska. În adâncurile glaciale ale Mării Bering se ascunde o pradă foarte profitabilă, dar și foarte greu de prins: crabii. În fiecare an, aproximativ 250 de ambarcațiuni se întâlnesc în Golful Dutch din Alaska, așteptând semnalul oficial de deschidere a sezonului de pescuit crabi. Pescuitul e permis doar o perioadă variabilă, între 4 și 12 zile, dar pescarii vor afla răspunsul exact de-abia când vocea Departamentului pentru Pescuit și Vânătoare din Alaska se va face auzită la radio intermitent, printre pârâituri, ca să anunțe începutul și sfârșitul sezonului de pescuit.


Pentru cei curioși cum două persoane pot să supravieţuiască zile în șir fără hrană, apă sau haine, într-una dintre cele mai izolate locaţii de pe glob, Test de supravieţuire în doi revine cu noi episoade, din 6 iulie, în fiecare seară de luni, de la ora 21:00.

Test de supraviețuire în doi – Testul suprem de rezistență lasă izolați doi supraviețuitori - un bărbat și o femeie - în diverse zone ostile din lume, fără să poată avea la ei hrană, apă sau haine. În acest sezon, în premieră absolută, un cuplu căsătorit și cu experiență limitată în tehnici de supraviețuire va încerca provocarea timp de 14 zile. Înfruntând umăr la umăr sălbăticia din Filipine, vor ajunge să se apropie mai mult sau această inedită experiență în doi va crea o prăpastie între ei? În alte episoade, diverși necunoscuți trăiesc împreună experiența naturii tiranice - de la maiestuoasele peisaje din sălbăticia Africii de Sud până la junglele de nepătruns din Mexic. Miza e uriașă, căci fiecare cuplu se luptă nu doar cu forțele dezlănțuite ale Mamei Naturi, ci și cu propriile slăbiciuni lăuntrice, pentru a vedea cine va fi îngenuncheat de sălbăticia necruțătoare și cine va ieși învingător.

Despre Discovery

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în întreaga lume, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele: de la portofoliul de aplicații GO și Discovery Kids Play, servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi Eurosport Player și Motor Trend OnDemand, și până la conținutul digital al grupului Nine Media. Portofoliul de branduri premium al companiei cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo / Velocity, Animal Planet, Science Channel, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport premium, relevant la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com și pe platformele sociale @DiscoveryInc.


Niciun comentariu despre subiectul „Luna Turbo: Discovery Channel ambalează motoarele în luna iulie”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile