marți, 14 iulie 2020

MTV va închide trei televiziuni dedicate pentru Marea Britanie

MTV va închide trei canale dedicate pentru Marea Britanie, începând de săptămâna viitoare, a confirmat publicația britanică Media Mole. MTV Rocks, Club MTV și MTV OMG vor fi închise de lunea viitoare, din 20 iulie 2020, la șase luni după ce canalul VH-1 Marea Britanie a fost desființat.
Astfel, portofoliul de televiziuni MTV din Marea Britanie se va reduce aproape la jumătate în acest an, principalele canale MTV, MTV Music, MTV Hits, MTV Base și MTV Classic rămânând în emisie. De asemenea, o alta televiziune, MTV Live HD, operează în toată Europa și este preluată de Virgin Media în Marea Britanie.

Statisticile sugerează că respectivele trei canale (MTV Rocks, Club MTV și MTV OMG) atrăgeau în Marea Britanie o cota de audiență de 0,05% și contribuiau cu aproximativ o cincime din totalul audienței MTV în aceasta țară, mai precizează sursa citată.

Televiziunea MTV Rocks (cunoscută anterior ca MTV2) a fost lansată în anul 1998 și este casa muzicii rock și alternative, în timp ce Club MTV a evoluat din canalul MTV Dance, care a fost lansat în 2001. Canalul MTV OMG a fost lansat acum doi ani, ca înlocuitor pentru VIVA.

MTV a precizat pentru sursa citată: "Muzica este în ADN-ul nostru și va rămâne inima MTV. Aceasta va continua să joace un rol important pe canalul principal. Vor oferi în continuare cinci canale pentru fanii muzicii, 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână, inclusiv MTV Music, MTV Hits, MTV Classic, MTV Base și MTV Live HD. Fanii Club MTV și MTV Rocks pot viziona acum noua serie de programe dedicate muzicii de club și rock pe MTV Base și, respectiv, pe MTV Music".

Confirmarea închiderilor acestor canale MTV vine la doar câteva săptămâni după ce Disney a anunțat că va închide în octombrie canalele sale de televiziune pentru copii din Marea Britanie.


19 comentarii despre subiectul „MTV va închide trei televiziuni dedicate pentru Marea Britanie”:
BDorin

Deci Club Mtv ii foarte bun pacat.

Cristi

Din ce stiu, se mai inchid Paramount +1, MTV +1, MTV Music, Comedy Central Extra.
Poate o fi sursa mea proasta. Sper.

Anonim

Cristy, dacă se închideau și acelea, mă gândesc că ar fi confirmat MTV când a declarat cele de mai sus pentru acea publicație englezească.

Anonim

Daca MTV ar fi insemnat M(anele)TV, nu doar ca nu se inchideau dar aduceau si profit.

Anonim

Se închide cumva și MTV Rocks și Club MTV în România?

Anonim

Scrie clar in titlu: Marea Britanie.

Bogdan

S-ar putea sa le inchida si in Europa, lunile următoare. Sunt abonat la Vodafone, fost UPC, si nu m-am uitat niciodată la posturile alea. N-ai ce sa vezi la ele, daca vreau muzică dau pe posturile cu muzică din România

Anonim

@Bogdan posturile astea sunt mult mai valoroase decat manelele pop difuzate pe posturile romanesti. In calitate de abonat Vodafone am scos din grila toate posturile romanesti si le-am pus la favorite pe cele englezesti.

Anonim

La câți români lucră in UK, în post MTV de manele ar fi adus peofit nu ar fi avut motiv sa să îl închidă.

Anonim

Pentru mine adevaratul MTV ramane cel din anii'90!

Anonim

Și dacă se închide Club MTV și MTV Rocks în România, v-a veni și MTV Base și MTV Music?

Anonim

NU s a inchis niciuna dintre aceste televiziuni. uitati va pt ca doar vodafone le are si ei am pachetul maxim.merg in continuare

Cristian

Deșteptarea, anonim! De cand transmite Vodafone România versiunile pentru Marea Britanie?!! La Vodafone Romania sunt alte versiuni, internaționale, pentru Europa, nu cele pentru Marea Britanie.

Anonim

Cristian - atunci de ce nu se transmite si MTV Base si MTV Music de catre cei de la Vodafone Romanica, daca tot au si alte versiuni internationale?

Cristian

Din cauza că Vodafone nu doresc sa transmită. Tu nu vezi ca scrie clar in titlu că respectiva publicație din Anglia s+a referit la versiunile pentru Marea Britanie? Ce tot insiști și te prefaci ca nu observi ce scrie?

Marian

Anonim, MTV au versiuni pentru multe țări, nu doar pentru Regatul Unit. Vezi aici:

https://ro.kingofsat.net/find.php?question=Mtv

Si acestea sunt doar versiunile prin satelit, nu si cele prin cablu si nici cele cu distribuție exclusiv IP.:

Cele englezești sunt doar cele de la 28,2 grade Est, restul sunt pentru alte țări.

Cristi

A apărut informația conform căreia, începând cu data de 5.10.2020, MTV Rocks se va transforma în MTV 90's, iar VH1 Classic va deveni MTV 80's - ambele axându-se exclusiv pe piese din anii '90, respectiv '80.

VH1 va rămâne să difuzeze piese din anii 2000 și 2010.

Tibi

VH1 Classic va deveni MTV 80's deja este în partea dreapta 80s în partea stingă e vhi clasic

Cristi

https://imgur.com/dMd8p8u

https://imgur.com/DKZnYfy

https://imgur.com/XAKPyqS

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile