miercuri, 29 iulie 2020

Scrisoare ce va fi trimisă de DIGI | RCS RDS către abonații AKTA

Consiliul Concurenței a autorizat operațiunea de concentrare economică realizată de filiala din România a Societății RCS RDS prin dobândirea controlului asupra unor active deținute de intreprinderile Akta Telecom S.A., Digital Cable Systems S.A. si ATTP Telecommunications S.R.L.
Ca urmare, abonații AKTA vizați vor primi o scrisoare cu următorul conținut:

"Stimate client! Cea mai puternică infrastructură de comunicații electronice din țară, rețeaua Digi, a ajuns la dumneavoastră.

Începând cu 1 august 2020, DIGI | RCS RDS este noul dumneavoastră furnizor de servicii de comunicații electronice, în urma unor contracte de operare de rețele încheiate cu AKTA TELECOM S.A. (AKTA) și DIGITAL CABLE SYSTEMS S.A. (DCS), prin care infrastructura și serviciile furnizate anterior de AKTA si DCS au fost preluate de către DIGI | RCS RDS.

De asemenea, contractul pe care îl aveți încheiat cu AKTA sau DCS, după caz, a fost cesionat către DIGI | RCS RDS, care a preluat întreaga activitate desfașurată de către furnizorii de servicii de comunicații electronice menționați. În scurt timp, unul din reprezentanții noștri vă va vizita pentru a vă pune la dispoziție mai multe informații privind serviciile furnizate de DIGI | RCSRDS, urmând să benefi ciați de oferta DIGI | RCS RDS, la cel mai bun raport calitate/preț.

De asemenea, vom parcurge împreună pașii și formalitățile necesare pentru a vă bucura de servicii de cea mai bună calitate. Doriți mai multe informații? Contactați-ne telefonic la numărul 031 400 4600 sau în oricare dintre magazinele Digi / punctele de prezență RCS RDS. Mulțumim, Echipa Digi. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL RCS RDS S.A., cu sediul în București, str. Dr. Staicovici nr.75, Forum 2000 Building, Faza I, etaj 2, sector 5, având numărul de ordine în Registrul Comerțului J40/12278/1994, CUI RO 5888716, fax 031.4004441, prin reprezentanții săi legali (denumită în continuare „Operatorul”).

Având în vedere:

• prevederile Regulamentului UE nr. 2016/679 privind protecția persoanelor fi zice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, denumit în continuare „Regulamentul” devenit aplicabil din 25.05.2018;

• relația comercială dintre Operator și furnizorul dumneavoastră de servicii, inclusiv transformarea afacerilor succesive. Operatorul emite prezenta informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, denumită în continuare „Informare”, astfel:

I.Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor sunt: email: responsabilprotectiadatelor@rcs-rds.ro, telefax 031.730.16.42, adresa poștală str. Dr. Staicovici nr. 75, Forum 2000 Building, Faza I, etaj 2, București, sector 5, tel. 031.400.44.40.

II. Datele cu caracter personal, respectiv prenumele, numele, adresa, numărul de telefon, codul de client, datele care derivă din contract, tipul serviciilor și traficul generat (cu titlu de exemplu, dacă este cazul, traficul generat de telefonia fixă/mobilă și eventualele costuri adiționale), valoarea facturilor, perioada de facturare. Scopul prelucrării este de a factura traficul de telefonie aferent ultimei perioade precum și de a furniza, factura și încasa contravaloarea serviciilor de comunicații electronice care, începând cu 01.08.2020, sunt furnizate de către RCS RDS S.A. Temeiul juridic al prelucrării este cel al interesului legitim bazat pe dobândirea de către Operator a rețelei și a abonaților conform contractelor de operare rețele încheiate cu AKTA, respectiv DCS. Perioada de stocare a datelor este determinată de normele fi scal-contabile referitoare la durata de stocare a facturilor și/sau contractelor și de opțiunea dumneavoastră pentru serviciile DIGI prin contractarea acestora direct de la Operator. Categoriile de destinatari, după caz, pot fi terți care asigură tipărirea și transmiterea corespondenței, terții care furnizează servicii de revizie, mentenanță și alte operațiuni similare.

III.Care sunt drepturile Dvs.? În calitate de persoană vizată (persoană fizică), aveți următoarele drepturi, conform Regulamentului:

a)dreptul de a fi informat;

b)dreptul de acces, respectiv dreptul de a cere o copie a datelor pe care Operatorul le deține despre dumneavoastră;

c)dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal, respectiv dreptul de a solicita actualizarea sau completarea datelor;

d)dreptul la ștergerea datelor cu caracter personal din toate evidențele Operatorului; dreptul la restricționarea prelucrării; e)dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal;

f)dreptul la opoziție;

g)dreptul de retragere oricând a consimțământului, în situația în care prelucrarea se bazează pe consimțământ și nu pe un alt temei juridic;

h)dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;

i)dreptul de a vă adresa Autorității de Supraveghere (www.dataprotection.ro) sau de a vă adresa justiției;

Pentru o informare continua și/sau în situația în care doriți detalii suplimentare, vă rugăm să accesați https:/www.digiromania.ro/confidentialitate."

UPDATE 31 iulie 2020: Televiziunile RCS RDS au intrat în grila AKTA, ne anunță Daniel, care ne-a trimis și o imagine.

UPDATE 2 august 2020: Diverse televiziuni, eliminate din grila AKTA. Detalii găsiți AICI.


23 de comentarii despre subiectul „Scrisoare ce va fi trimisă de DIGI | RCS RDS către abonații AKTA”:
Unknown

Adică dacă eu am un abonament de 40 mb/s la akta acum dacă au luat cei de la digi voi avea un net cu viteza mai mare?bineînțeles la un alt preț

Anonim

Cel mai mic serviciu de internet de la Digi este de 100 MB/sec. Oficial. Practic însă, serviciul de 300 costă cat cel de 100. Bine ai venit la Digi ;-)

BogdN3

Unknown..in functie de ce viteza alegi 300-500-1000 vei plăti 30-35-40 lei. Nu stiu ce preturi au akta da' cred ca vei plati la fel da' cu o viteză de 7-8 ori mai mare. Oricum, DIGI sunt firmă serioasă, țeapă n-au cum să-ți iei.

Unknown

Bună seara, vreau mai multe detalii, și înștiințare de la AKTA tv că au fuzionat.

Anonim

Ai aici detalii:

https://www.hdsatelit.com/2020/07/consiliul-concurentei-autorizat.html

Armand Daniel

deja au intrat canalele digi pe AKTA

Cristi

Au introdus posturile Digi - Digi Sport 1, 2, 3, 4 / Digi World, Digi Life, FilmNow, Digi Animal World + AMC, TV Paprika (ultimele două fuseseră eliminate de către Akta în urmă cu câteva luni) & E! Entertainment.

În schimb, au renunțat la Discovery ID SD/HD, Crime & Investigations, tot pachetul FilmBox, Arcadia TV SD/HD, DocuBox SD/HD, Food Network SD/HD, ComedyEst HD, DW și Magic TV HD momentan.

Grila Akta se va alinia treptat cu cea a Digi.

Unknown

Daca sunt pe akta si akta ul va fii preluat de catre digi voi avea un net mai bun ?

Anonim

Da, dar numai după ce vor schimba rețeaua si va fi la tine in zona fibră optică.

Anonim

Din ce vad eu ,in articol se precizează că Digi va prelua o parte a grupului akta.
Sau poate înțeleg eu greșit.

Anonim

Digi a preluat infrastructura și serviciile furnizate anterior de AKTA si DCS. Nu e o fuziune si nici o vânzare cumpărare a Akta.

Pe românește, a preluat dreptul de a furniza propriile servicii Digi către clienții Akta, prin infrastructura Akta, pe care o va îmbunătăți in următorii ani. Probabil in final va fi achiziție, peste câțiva ani, dar acum e un fel de închiriere.

Anonim

Bun, și abonamentele noi cine le va face, dat fiind ca akta nu mai dispune de echipamente?

Unknown

Noi unde vom plăti abonametu tv şi internet acum la akta sau digi?

Unknown

La Sântandrei no venit nimeni pt cablu sau fibra,n-am factura pe ce si cat vom plăti tv??

Unknown

an sunat la digi astazi privind f.emisa pe luna august si am de plata 100,68 lei, fact.in principiu este lunar de 76 lei, am si akta la care plateam lunar 31.. lei, s-a inclus cumva in plata fact digi si akta? multumesc, sa stiu sa nu platesc akta.

Anonim

Posibil e factura pentru luna în curs pentru Digi, dar și pentru luna trecută pentru Akta, cumulate. Dar de ce nu te uiți chiar pe factură? Scrie acolo detaliat. Și de ce nu suni la Digi se intrebi exact ce conține acea factură? Noi ceilalți care citim pe aici nu avem de unde să știm.

Unknown

multumesc! dar fact de dgi nu prea vin sun la ei si aflu valoarea, am nr de tel.pe fact dar nu am cum sa contactez un operator,apas tasta 1, 2 ,3 pt detaliile respective.

Anonim

Pai nu ți-ai făcut încă un cont de abonat la ei? Pe siteul https://www.digiromania.ro ? Acolo vei găsi și facturile.

Unknown

Imbunătâțiți calitatea semnalului pe cablu în mediu rural că este,,varză," mă interesează în mod special în sat.Ciocănari,com.Măciuca jud.Vâlcea unde sunt abonat.Vă mulțumesc anticipat pentru intelegere. Cu mult respect pentru familia Digi Rds-Rcs!

Unknown

Cum iau legătura cu akta am fost client de la început până în 2019 acu vreau sa devin înapoi la akta

Anonim

Nu mai exista AKTA...

Anonim

Nu mai ai la ce AKTA sa revii, AKTA nu mai exista si nu mai oferă servicii, a fost preluata de RCS RDS

AleLory

Mda. Foarte ciudata chestiunea. Am un contract la digi pe care nu l-am semnat, nu l-am cerut ...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile