luni, 20 iulie 2020

Selecția săptămânii 20-26 iulie 2020 la Eurosport

Eurosport spune cele mai grozave povești despre perseverență, realizări şi inspirație. În fiecare săptămână le aducem telespectatorilor o selecție de evenimente live şi câteva dintre momentele sportive iconice, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.


CAMPIONATUL MONDIAL DE SNOOKER: CALIFICĂRI

Campionatul Mondial de Snooker își începe transmisiunile în această săptămână. Eurosport va difuza toate fazele turneului, inclusiv calificările, într-o lună plină de snooker. Campionul en-titre Judd Trump va încerca să-și apere titlul începând cu 31 iulie, dar până atunci poți urmări calificările, pentru a vedea cine se va alătura celor 16 capi de serie pe tabloul principal.

CÂND: Marți-Duminică, 21-26 iulie, 15:30 și 21:00
UNDE: Eurosport 1


LA VUELTA ESPANA: ETAPE CLASICE

UCI World Tour se întoarce luna viitoare, cu ciclism de talie mondială în direct. Eurosport difuzează în această săptămână cele mai interesante rezumate de etape din La Vuelta. Începem cu rememorarea etapei a doua din 2017, cu o lungime de 203.4km între Nimes și Gruissan. Află cine a câștigat în sudul Franței.

CÂND: Zilnic, 10:30
UNDE: Eurosport 1


TENIS: MECIURI CLASICE DE GRAND SLAM

Mai este puțin peste o lună până când turneele de Grand Slam se întorc pe ecrane în direct. Astfel, în această săptămână urmărim cei mai buni jucători ai lumii în meciuri memorabile de la Roland-Garros, US Open și Australian Open din anii precedenți. Începem cu Wawrinka v Murray din semifinale Roland-Garros 2017.

CÂND: Zilnic, 19:00
UNDE: Eurosport 1


PREMIER LEAGUE: ETAPA FINALĂ
Premier League se încheie, ultimele două etape având loc în această săptămână. Miercuri la ora 22:15, Liverpool va ridica trofeul la capătul meciului cu Chelsea, în timp ce duminică se va desfășura etapa finală, toate meciurile având loc la ora 18:00. Urmărește transmisiunile Eurosport dedicate Premier League începând cu ora 17:00.

CÂND: Duminică, 17:00
UNDE: Eurosport 1


TURUL FRANȚEI VIRTUAL: REZUMATE

Primul Tur al Franței Virtual s-a încheiat în weekend, așa că îți oferim ocazia să retrăiești acțiunea. În parteneriat cu Global Cycling Network (GCN), urmărește din nou cei mai buni cicliști ai lumii, inclusiv pe cvadruplul câștigător al Turului Franței, Chris Froome, în cursele din lumea virtuală.

CÂND: Zilnic, 9:30
UNDE: Eurosport 1


Un comentariu despre subiectul „Selecția săptămânii 20-26 iulie 2020 la Eurosport”:
Anonim

Bună, ce meci va fi transmis astăzi?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile