luni, 31 august 2020

FilmBox Plus devine FilmBox Stars

Canalul premium de filme al SPI International - FilmBox Plus - va adopta o nouă identitate. Se va numi FilmBox Stars, iar reînnoirea va presupune schimbarea siglei și a întregului pachet grafic. FilmBox Stars va fi disponibil sub noua identitate și în România, de la 1 septembrie anul curent, anunță SPI printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.
Compania globală de media SPI/FilmBox a confirmat recent că FilmBox Plus - canalul său premium de filme - va adopta denumirea FilmBox Stars, împreună cu un nou logo și pachet grafic în toate țările unde canalul este disponibil. Schimbarea se va produce și în România, începând cu 1 septembrie 2020.

SPI vrea să ofere telespectatorilor produse inovatoare care utilizează tehnologie de ultimă oră și servicii care răspund cerințelor moderne. Schimbarea numelui în FilmBox Stars reflectă angajamentul nostru ferm de a aduce telespectatorilor noștri o selecție bine gândită a celor mai populare și premiate filme, actorii preferați ai fanilor și hituri de la Hollywood cu vedete celebre”, a declarat Berk Uziyel, CEO la SPI International.

Vom continua să colaborăm cu distribuitori de talie mondială pentru a extinde colecția noastră de filme, selectate cu atenție, pe măsură ce creștem prezența noastră pe tot globul cu FilmBox Stars”, a continuat Uziyel.

FilmBox Plus este una dintre televiziunile premium SPI/FilmBox și este disponibilă în prezent în 10 țări din regiunea Balcanilor și a Europei Centrale și de Est. FilmBox Plus ajunge în aproape 5,5 milioane de case din întreaga lume. Tranziția la FilmBox Stars promite o experiență de vizionare nouă, îmbunătățită, și o listă interesantă de filme cu vedete de primă mărime de la Hollywood.

Procesul de rebranding al televiziunilor SPI/FilmBox a început în aprilie a.c., cu FilmBox - canalul său principal, când noul pachet grafic a fost lansat inițial în Republica Cehă și Slovacia, urmat de alte țări, în iulie. Înnoirile au continuat cu introducerea unui nou pachet grafic pentru FilmBox Premium începând cu luna august, în toate țările unde canalul este disponibil.


Despre SPI International 

SPI International este o companie globală media care operează 42 de canale de televiziune pe șase continente. SPI este unul dintre cei mai mari agregatori de conținut Ultra HD autohton din lume, iar FilmBox este televiziunea sa cea mai cunoscută. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le celor 65 de milioane de abonați acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, inclusiv transmiterea în direct a programelor UHD și a canalelor FilmBox pe orice dispozitiv conectat la internet, prin intermediul principalelor playere de streaming, sau prin furnizorii OTT locali. 

SPI a adăugat recent în portofoliul său furnizorul de servicii premium de filme Film1 din Olanda, inclusiv patru televizuni de film și servicii digitale. De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut.


4 comentarii despre subiectul „FilmBox Plus devine FilmBox Stars”:
Unknown

O să fie și la Telekom satelit,știe cineva?

Anonim

Nici vorbă!

Unknown

Mulțumesc mult!!!!

Andrei Sandu

La Digi o să fie lansată nou filmbox stars să intrăm

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile