duminică, 2 august 2020

Firmware nou v40 pentru receptorul Kaon NA1000HD de la Digi Satelit - Changelog

O noua versiune de software (v.40) este disponibilă pentru STB-urile Kaon NA1000HD de la serviciul DTH Digi Tv România. În prima etapă, versiunea de soft poate fi actualizată numai cu acordul clientului, urmând ca, după una sau două săptămâni, actualizarea să fie automată. Procedura de actualizare va dura aproximativ 3 minute. La final, STB-ul va reporni automat, nefiind necesară o revenire la setările fabricantului.

Changelog v.40:

1. Este modificat mesajul de eroare pentru lipsă de pachete, ce îndruma clientul către pagina oficială și către departamentul de relații clienți: Acces nepermis (10). Noul mesaj este "Nu ești abonat la acest canal. Te poți abona foarte ușor pe www.DigiRomania.ro sau prin apel la 031 400 44 01. Rămânem conectați nelimitat. (10)".

2. Este modificată posibilitatea de a scana selectând Cehia sau Slovacia.

3. Este rezolvată o problemă cu blocarea la scanare când erau adăugate unele canale noi de la parteneri.

4. Limitarea înregistrărilor la 90 zile.

5. Actualizare de codec-uri video.

UPDATE 6 august 2020: A fost mutat firmware-ul pe transponder-ul cu TVR, UPC etc, pentru a putea face update și receptoarele mai vechi de 7 ani.


16 comentarii despre subiectul „Firmware nou v40 pentru receptorul Kaon NA1000HD de la Digi Satelit - Changelog”:
Bogdan

Cred ca or sa faca update in perioada următoare si la decodoarele prin cablu. Lumea nu stie ce inseamna "eroare 10" si logic ar fi sa vada un mesaj pe ecran ce trebuie sa faca daca vrea sa vada acel post.

Anonim

Nu toate update-urile de firmware sunt binevenite. Astfel, in urma cu cativa ani decodoarele Humax de la Digi au primit un update in urma caruia se impiedica stergerea canalelor nedorite, dupa scanare. Mai mult decat atat, in urma acelui update (care a fost si ultimul) periodic canalele (sortate sau nu) dispareau din grila fiind necesara o noua scanare. Dupa vreo 4 ani de chin cu scanari si sortari saptamanale sau lunare, am schimbat televizorul cu unul care avea propriul tuner digital si am renuntat la "beneficiile" impuse de update-urile de la Digi (probabil unul dintre putinele reprosuri pe care le pot face acestei companii).

Bogdan

Stiu la ce te referi. Mulți pe moment au înjurat updateurile, nu puteai sterge sau redenumi un post. În schimb după update se făcea automat actualizarea listei și s-a făcut cum trebuie lista de favorite...care în softul vechi îți apăreau posturile din favorite aranjate haotic

Unknown

Da sunt de acord dar băgați și Digi 4K pe satelit.

Bogdan

Unknown? Crezi ce scrii? Post 4K pe satelit la DIGI? Sa fim seriosi. Ocuoa alea banda de rup.

Anonim

Ocupă mult, dar fiind doar unul poate că merită. Oricum apariția noilor codecuri va face posibilă integrarea unor canale 4K în condiții rezonabile, ceea ce acum ar părea risipă atunci ținând de normalitate.

Cristi

Nu pot sa actualizez da error 4

Unknown

Nu pot sa actualizezi software neu apare error 4.Ce se poate face?

Anonim

E antena un pic dereglata, de aceea iti da eroare. Regleaza-ti mai bine antena si LNB-ul, incat sa ai calitate mai buna a semnalului pe televiziunile HD.

Anonim

Cei care aveți probleme după update cu lipsă de canale, dați revenire la setările din fabrică.

Anonim

Trebuie sa aveți semnal foarte bun pe Pro TV HD, altfel nu face update-ul, va da erori. E si logic, de unde sa vina update-ul, dacă nu e semnal pe frecventa de pe care e descarcat in receiver?

HD Satelit România

A fost mutat firmware-ul pe transponder-ul cu TVR, UPC etc, pentru a putea face update și receptoarele mai vechi de 7 ani.

Unknown

Am probleme după update,am incercat sa dau pe setările din fabrică dar rămân tot pe setările cu update.Stie cineva cum se instalează vechiul firmware pe modelul NA1000HD

Alex

Salut.La mine de ieri a inceput sa se blocheze si sxrie lipsa semnal(00) scot alimentarea la decodor si porneste.specific ca am parabolica.Ma poate ajuta cineva ????

Unknown

Și mie mi se întâmplă la fel de pe data de 8 septembrie. Lipsă semnal. Și dupădupă ce scot decodorul din priză, il repun și la fel. Mai mult nu merge, și când merge da mai tot timpul eroare de smartcard

Anonim

Si la mine se bloca, dar dupa inca un update de firmware, se pare ca problema s-a rezolvat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile