duminică, 2 august 2020

Televiziunile RCS RDS, în grila AKTA. Diverse televiziuni, eliminate din grila AKTA.

După ce Consiliul Concurenței a autorizat operațiunea de concentrare economică realizată de filiala din România a Societății RCS RDS prin dobândirea controlului asupra unor active deținute de intreprinderile Akta Telecom S.A., Digital Cable Systems S.A. si ATTP Telecommunications S.R.L. și abonații AKTA au inceput sa fie anunțati că din 1 august 2020 DIGI (RCS RDS) este furnizorul serviciilor de comunicatii, în baza contractului încheiat cu DIGITAL CABLE SYSTEMS (DCS), au început sa fie operate multiple modificări în grila de canale a AKTA.


Astfel, au fost introduse în grila televiziunile FilmNow SD (criptat), Film Now HD (criptat), precum și televiziunile Digisport 1 SD, Digisport 1 HD, Digisport 2 SD, Digisport 2 HD, Digisport 3 SD, Digisport 3 HD, Digi Animal World SD, Digi Animal World HD, Digi World SD, Digi World HD, Digi Life SD, Digi Life HD, Paprika Tv, AMC și E! Entertainment.

Însă au fost eliminate televiziuni precum Investigation Discovery SD, Investigation Discovery HD, Crime + Investigation, Filmbox (Filmbox, Filmbox Family, Filmbox Extra HD, Filmbox Plus, DocuBox SD și DocuBox HD), Magic TV HD, Food Networks HD sau Arcadia World HD.

Probabil planul Digi este ca, în curând, grila digitală de canale a AKTA să fie asemănătoare sau similară cu cea de cablu tv digital a RCS RDS.

În anuntul companiei privind autorizarea din partea Consiliului concurenței, se preciza:

"Angajamentele asumate cu privire la clientii preluati au o durata de 3 ani de zile de la data autorizarii si se refera, in principal, la obligatia RCS RDS de a dezvolta retelele si de a oferi in beneficiul a cel putin 95% din numarul total de clienti preluati de servicii de comunicatii la acelasi nivel de calitate din punct de vedere tehnic cu cel oferit clientilor existenti. In plus, RCS RDS va oferi tuturor clientilor posibilitatea de a beneficia de pachetele si preturile oferite clientilor existenti si nu va majora preturile pentru aceeasi perioada de trei ani.

Angajamentul asumat de catre RCS RDS cu privire la furnizorii de Canale Tv este valabil pentru o durata de 5 ani de la data autorizarii. Acesta are ca obiect obligatia asumata de catre RCS RDS ca, in cazul in care nu ajunge la un acord comercial cu orice furnizor de Canale Tv pentru retransmiterea respectivelor Canale Tv in Pachetul de baza al RCS RDS, sa ofere respectivului furnizor posibilitatea ca acestea sa fie incluse in Extra - optiuni ale RCS RDS, ce vor fi oferite clientilor RCS RDS in schimbul platii unui tarif suplimentar, care va fi in principal stabilit de catre furnizorul de Canale Tv.
"


23 de comentarii despre subiectul „Televiziunile RCS RDS, în grila AKTA. Diverse televiziuni, eliminate din grila AKTA.”:
Anonim

poate vor intra sii ceva programe de akta la digi sunt cateva programe bune

Unknown

Bună ziua,normal și de drept așa trebuia să fie și din programele de la akta in grila RCS,știu că ceva vreme au introdus comedy est și cinemaraton,acum sa avem răbdare,dacă știe cine ceva așteptăm să ne spuna!!!

Anonim

cred ca programele dela akta tv vor putea intra in grila in urma renegociere a contractelor

Tibi

Discovery SD, Investigation Discovery HD, Crime + Investigation, Filmbox (Filmbox, Filmbox Family, Filmbox Extra HD, Filmbox Plus, DocuBox SD și DocuBox HD), Magic TV HD, Food Networks HD sau Arcadia World HD.astepyam aceste programe dar după cum se vede au fost eliminate sase 0 sa fie în grila digi. Mai ales programele film box de la spi. Trebuie făcute contracte cu ei digi nu cred ca vor asta părerea mea.

Cristy

poate vine și pe Digi Cablu de de la AKTA TNT HD , Fishing & Hunting HD , Epic Drama HD , Look sport HD , Look PLUS HD , Comedy est HD.

Anonim

TNT HD , Fishing & Hunting HD , Epic Drama HD, Comedy est HD ar fi binevenite in reteaua Digi. Look sport HD, asa cum se vede in deja prezentele Look sport SD, dubleaza competitiile transmise de canalala Digi Sport SD/HD, deci nu se justifica pentru retaua Digi. Cu atat mai mult cu cat pentru acele canale Look sport HD s-ar percepe taxe suplimentare ca sa se vada ceea ce se vede deja gratis pe Digisport.

Bogdan

DIGI daca mi-ar baga ID, Science, C&I, TNT HD si Epic Drama HD aș fi cel mai fericit. Restul sunt posturi cu firme de renume in spate da' cu audiențe slabe. Nu TOT ce este renumit, trebuie sa fie si bun.

Bogdan

Nu mai aberati cu Look HD, DIGI nu o sa le bage, subt posturi pentru operatorii de cablu si dth care n-au canale proprii de sport

Cristi

@Bogdan, Telekom + NextGen oferă toate cele 4 posturi Look Sport SD/HD, cu toate că au și canale proprii de sport - Telekom Sport 1, 2, 3, 4 SD/HD. Ce-i drept, au fost introduse mai mult ca să umple un gol lăsat de eliminarea Eurosport 1 și 2 SD/HD.

Anonim

Aș adăuga TV1000 HD și Paramount Channel HD, care deocamdată se făsesc în grila DIGI doar în versiune SD. Nu știu dacă e posibil, dar vrabia mălai visează :)

Unknown

Vreau si pro tv international sa bagati

Anonim

Probabil Digi a băgat acele LookSport SD tocmai pentru a-și convinge abonații că nu este cazul de LookSport HD câtă vreme pot urmări aceleași competiții pe Digisport 1-2-3-4 HD. Ar fi în primul rând o risipă de lățime de bandă nejustificată.

Unknown

M-așteptam și eu să nu nu fie scoase din grila akta programele menționate de domnul Tibi,ci să fie un echilibru cu privire la aceste canale.Așa trebuie să apelezi la alți operatori.

Unknown

Stați liniștiți ca ceea ce doriți este deja în grila de programe.

Unknown

Faceți ceva cu semnalul la AKTA

Anonim

Unele posturi vor fi excluse, iar altele adăugate. Calitatea însă va creste, Digi având capacitatea financiară de a investi în infrastructura cu fibra optica de mare viteză.

Anonim

Aici e vorba de modificări in grila Akta, nu a grilei RCS RDS. Închirierea clienților si rețelelor Akta nu are niciun efect asupra grilei clienților Digi. Va fi modificată doar grila Akta, nu a spus numeni ca va fi o contopire a grilelor, nu înțeleg de ce unii dintre voi ați dedus aceasta.

Unknown

Astăzi vor mai intraduce canale noi în grila?

Anonim

"Închirierea clienților si rețelelor Akta nu are niciun efect asupra grilei clienților Digi"
Evident că nu. Efectul este asupra foștilor clienți ai AKTA, care devin clienți DIGI. Asistăm la o preluare, nu la o închiriere.

Anonim

Preluare in acest caz nu inseamna achiziția AKTA, deoarece nu a fost semnat niciun contract de preluare a companiei AKTA, ci doar a unor active. Active pot însemnă de exemplu chiar o cladire si niste echipamente. Daca de exemplu, Telekom cumpara de la Digi 10 cladiri, 1000 echipamente, vreo 50 masini, 100 km de retea, sau incheie cu Digi un contract sa preia net en-gros de la Digi etc, inseamna ca a cumparat Telekom pe Digi? :) In plus, unde ai vazut tu achizitie pe termen determinat limitat?

Unknown

Dar in aplicația akta tv cand mai baga canale noi?sunt aceleasi canale de cand a lansat aplicația. E aiurea baga frate toate canalele cum e la digi, telekom, focus

Anonim

Probabil vi se va oferi acces la aplicația Digi Online.

Anonim

Canale noi in luna august la digi VOR mai fi sau nu ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile