joi, 17 septembrie 2020

Comunicat: Digi închide „Gurile Rele” cu cele mai bune oferte de toamnă

"La început de toamnă, Digi deschide sezonul celor mai bune oferte cu campania „Gurile Rele” și aduce în atenția abonaților beneficiile de care se pot bucura dacă aleg serviciile de comunicații electronice fixe și mobile Digi. Iar când spunem „avantaje”, ne  referim atât la prețurile cu adevărat avantajoase pentru clienți, cât și la lipsa surprizelor neplăcute. Astfel, clienții Digi ni se pot alătura în campania de închidere a ... gurilor rele", anunță compania printr-un comunicat remis catre hdsatelit.com.

Din 22 septembrie, de marți până duminică, clienții care aleg să contracteze un serviciu nou (internet fix, televiziune prin cablu sau satelit, respectiv abonament de telefonie mobilă) beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului ales, pentru o perioadă de 6 luni. Oferta se aplică atât clienților noi, cât și celor existenți și este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DigiRomânia.ro și pe aplicația mobilă DigiRomania.

Toți clienții care doresc să beneficieze de această ofertă vor accesa site-ul DigiRomania.ro, având posibilitatea de a alege serviciile direct din pagina principală, unde va fi vizibilă această ofertă. Ca întotdeauna, abonarea este disponibilă complet online, inclusiv programarea instalării. Indiferent ce servicii alege să contracteze un client, prețul acestora va fi redus direct pe factură în primele 6 luni cu 50%.

Campania este valabilă în perioada 22 și 27 septembrie și este disponibilă exclusiv online pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 luni, iar toate detaliile sunt disponibile pe site-ul DigiRomania.ro și pe aplicația mobilă DigiRomania. 


Despre Grupul Digi 

Grupul Digi este liderul segmentului de servicii de internet fix și pay-tv, după cotele de piață deținute în România, și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 8,4 milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului 2019. 

În domeniul serviciilor mobile de voce și date, Digi a fost mereu un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii. Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate. 


12 comentarii despre subiectul „Comunicat: Digi închide „Gurile Rele” cu cele mai bune oferte de toamnă”:
Daniel S.

Gurile rele nu pot fi inchise atat timp cat unele servicii ale companiei au probleme de fiabilitate, ma refer in special la telefonia mobila.

Anonim

Cool, este oferta direct cu dedicatie pentru harterii care vad doar partea 30% negativa si nu vad cea 70% pozitiva, desi la alte companii e fix invers.

Anonim

Conform imaginilor campaniei, gurile rele de rechin, șarpe și ce o mai fi sunt ale unor legume. :-)))))

Unknown

Puteți închide gurile rele de exemplu cu introducerea a noi programe TV gen pachetul complet Discovery,cu toate programele, Film box premium, Crime&invest.,Thamales Drama,TNThd,Look hd etc.Restul e doar praf în ochi.

Dorian

Și după ce le vor introduce și pe acelea, gurile rele vor vrea și 20 canale 4K, desigur la prețul total de 2 lei.

Anonim

Thamales Drama ? :)))))

Unknown

La abonament internet de 300 atat pe fix cat si pe mobil oferiti viteze de 47..50..si vorbim de telefoane de ultima generatie..mai lasati laudele...cu ce oferiti vai..vai..comparati cu orange de exemplu si ...va vreau ca pestii in acvarii...muti..

Anonim

Verifica-ti echipamentele, eu am abonament de 300 și merge cu 260.

Unknown

Gurile rele spun ca pe partea de infrastructura GSM nu prea stați bine chiar dacă în ultimul an ați mai montat relee pe ici colea

Anonim

Dar ce spun gurile rele despre internetul fix prin fibra optica și prețurile mici? Nu spun nimic, au amuțit ca peștii in acvariu...

Anonim

Eu sunt multumit de partea fixa de la Digi, Fiber 1000 (940 Download si 500 Uploud). Dar da la GSM stau prost(poate chiar foarte prost).
In paralel am Si Orange Love 1000 si la Download tot 940 duce si Uploud 250-300. :) Daca e sa fac o comparatie pretul pe luna la ambii e la fel(ma refer la Fibra).

Anonim

# partea mobila a regresat in ultimul an, migrarea spre 2G la VOCE este extrem de nefericita, apelurile mi se intrerupa la greu si sub VoLTE;
# partea CaTV inca e decenta, lipsesc unele canale de filme, sper sa mai introduca ceva la presiunea concurentei, daca a mai fi fiind pe undeva;
# internetul nu e ceva Woaw in ultimul timp, latenta marita si viteza putin mai mititica, pe multe device-uri fixe;
# curentul electric putin mi s-a scumpit, de la ei si deja ma uit pe piata la alti operatori.
E loc de mai bine!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile