duminică, 20 septembrie 2020

Discovery Ultra, prima televiziune 4K de documentare a Discovery

Începând cu 18 septembrie 2020, pachetul „Basic” al operatorului MTS Home TV (prin satelit, cablu și televiziune mobilă) din Rusia include canalul Discovery Ultra în rezoluție 4K, la poziția EPG 331.

Discovery Ultra este primul canal Discovery Ultra HD. 

"Programele cheie difuzate pe Discovery Ultra sunt produse în rezoluție nativă 4K, utilizând echipamente speciale care furnizează imagini de ultra înaltă definiție", a explicat operatorul rus MTS printr-un anunț de pe pagina sa oficială.

Printre premierele ce vor fi difuzate încă de la lansare se vor numără emisiunea Discovery Channel „Cum funcționează?” În plus, te așteaptă programele „Escroci”, „Alaska: o familie din pădure”, „Pisici mari din Kenya” și altele.

Compania anunțase încă din luna iunie intenția de a lansa o televiziune Ultra HD liniară pentru operatorii din regiunea europeană: "Cu peste 75% conținut UHD propriu în primul an și 100% în al doilea an, televiziunea "Discovery Ultra" va oferi programe non-ficționale", preciza pe atunci radiodifuzorul.


12 comentarii despre subiectul „Discovery Ultra, prima televiziune 4K de documentare a Discovery”:
Unknown

Si in romania cand?

Anonim

Când va dori Discovery.

fabian

Frumos, l-as dori si-n Romania, evident, poate la anul sa-l avem si noi, in cel mai optimist caz

Anonim

Daca au lansat recent Eurosport 4K in Romania, banuiesc ca vor avea in plan cat de curand sa lanseze acest post si la noi. Mai ales ca nu ar avea nevoie decat de subtitrari, daca au deja continut.

Anonim

Cred ca au deja si subtitrările, probabil programele difuzate pe acest canal au fost deja transmise pe alte canale Discovery pentru România.

Cristi

Ultra HD este [clar] viitorul standard. Ca va fi livrat prin cablu, satelit sau pe vreo platforma ... conteaza prea putin. Eu as prefera sa am continutul lor UHD doar On Demand. Stirea e imbucuratoare, insa formatul liniar ramane o varianta scumpa si cred eu putin favorita de cei care vor conta [generatia 2000]. Motiv din care, cel mai probabil majoritatea televiziunilor vor ramane la HD. Pentru adevaratii creatori de continut, mi se pare normal sa filmeze doar in UHD [cel putin].

marian

Subscriu !!! Cristi ! Televiziunile cu excepția marilor trusturi media nu-ș permit în această perioadă investiți costisitoare în echipamente 4k sau 8k costurile sunt semificative ! Zi bună îți doresc !

Anonim

Noile codecuri apărute vor favoriza integrarea televiziunilor 4K în lățimi de bandă în care până nu demult nu ar fi fost posibil.

Anonim

Discovery se vede foarte bine si in HD. 4k probabil va vedea cu mult mai bine.

Anonim

Toti subscrim ca viitorul va fi 4k.

Anonim

Momentan nu prea are continut, in 3 zile de vizionare am nimerit deja reluari. Programe pe care le-am vazut: How it's made, Wheeler dealers si Big Cats. Imaginea e ok, transmis cu dual audio: engleza si rusa.

Anonim

În timp ce HD devine un standard, numărul televiziunilor 4k începe să crească iar cel al televiziunilor SD incepe să scadă tot mai mult.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile