marți, 1 septembrie 2020

Eurosport a dat ieri startul transmisiunilor US Open 2020 - Cubul Eurosport & Sumarul primei zile (31 august 2020)

Eurosport a dat ieri startul transmisiunilor US Open 2020. Mai jos se află un sumar al primei zile, remis de televiziunea Eurosport către hdsatelit.com:

- Cum s-au acomodat jucătorii în „bula” de la US Open;
- Barbara Schett face avancronica unei selecții de meciuri din turul secund al tabloului feminin de la US Open
- Mats Wilander face avancronica unei selecții de meciuri din turul secund al tabloului masculin de la US Open;
- Cubul Eurosport a făcut valuri pe social media noaptea trecută, când Barbara Schett a avut-o ca invitată în studioul special pe Karolina Pliskova, capul de serie numărul 1. Stefanos Tsitsipas a fost celălalt star intervievat în prima zi a turneului US Open.

Cubul este atât de inovator. Îl ador! Pentru cine nu a putut fi la New York, la fața locului, este intstrumentul perfect pentru interacțiunea cu jucătorii. Este incredibil, parcă suntem în viitor,” a spus Barbara Schett despre inovația Eurosport. „Am primit atât de multe mesaje deja, de la foști jucători, iar atunci când Karolina și Stefanos m-au văzut, nu le-a venit să creadă. A fost ceva nou și impresionant și pentru ei.

Cubul Eurosport combină o varietate de tehnologii moderne pentru prima oară, creând un studio interactiv de realitate-mixtă cu ajutorul realității augmentate (AR) și graficii de cea mai înaltă calitate. Astfel, fanii de acasă se pot simți în mijlocul acțiunii din New York. Cubul creează o lume virtuală care poate conecta jucătorii din New York cu experți și invitați de oriunde în lume, jucătorii apărând fizic în Cub cu ajutorul tehnologiei, creând un dialog față în față între gazdă și invitat.

Cubul 20.20 este rezultatul a trei ani de cercetare și dezvoltare a Eurosport, White Light și Disguise, măsurând doar 4m x 4m și conținând peste patru milioane de pixeli LED. Cubul a fost construit pentru a fi o soluție portabilă și poate fi ridicat oriunde în lume. Mai multe funcții ale sale vor fi dezvăluite în timpul Jocurilor Olimpice din Tokyo.

DATĂ: 31 august 2020
EXPERT: Mats Wilander, expert Eurosport de șapte ori câștigător de Grand Slam

SUBIECT: Mats Wilander face avancronica unei selecții de meciuri din turul secund al tabloului masculin de la US Open


Borna Coric (Croația) vs Juan Ignacio Londero (Argentina)
Borna Coric a făcut un meci bun în primul tur, asta este cert. Cred că atunci când cineva precum Coric revine după o asemenea pauză și este atât de bun, este un sportiv de luat în seamă la turneu. Cred că lumea are așteptări de la el, dar încă este foarte tânăr. Așteptăm să aibă parte de acel turneu mare, iar aceasta poate să fie șansa lui. Nu văd cum ar putea avea Coric probleme în fața lui Londero. Cred că Coric s-a antrenat bine și este pregătit. În același timp, va fi un meci dificil, dar unul în care va fi favorit chiar dacă nu a avut sezoane grozave recent.

Hubert Hurkacz (Polonia) vs Alejandro Davidovich Fokina (Spania)
Acesta va fi un meci foarte încrâncenat. Fokina este un tânăr pe val, care tocmai a părăsit junioratul. Este foarte talentat și foarte periculos. Desigur, Hurkacz nu mai este tânăr, dar este experimentat. Este un meci dificil. Fokina este un jucător care lovește puternic, foarte talentat. Acesta este genul de meci în care nu știi ce să alegi – Hurkacz este favorit, însă este așa fiindcă nu ne dăm încă seama cât de bun ar putea ajunge Fokina. El este favorit fiindcă are experiență. Știe că nu ar trebui să piardă în fața lui Fokina, care joacă pentru prima sau a doua oară la un Grand Slam. 

Stefanos Tsitsipas (Grecia) vs Maxime Cressy (SUA)
L-am urmărit pe Stefanos în turneul de la Cincinnati și are un joc bun, pare pregătit și dornic să lupte. Cred că dacă Tsitsipas e motivat, este pregătit și fizic. A jucat bine în primul tur, dar este greu să ne dăm seama cine se va impune în turneu, dat fiind că nimeni nu a jucat prea multe meciuri. Tsitsipas a participat la câteva demonstrative, așa că ar putea fi unul dintre cei mai pregătiți jucători.

Alex Zverev (Germania) vs Brandon Nakashima (SUA)
Zverev s-a descurcat foarte bine în primul tur. A avut presiune pe umeri, în special după ce a ajuns în semifinale la Australian Open. Nu ne mai întrebăm dacă Alex poate avea succes la un Grand Slam, ci dacă poate câștiga unul, sau nu. El caută pasul următor, să ajungă mai departe de sferturile de finale la astfel de turnee. De aceea, cred că simte presiunea, și pe bună dreptate. Faptul că l-a învins pe Kevin Anderson este foarte important și l-a ușurat. Nakashima este un jucător de contraatac căruia îi place să țină mingea în joc. Este înalt și tânăr. Este un meci la îndemâna lui Zverev, după un prim tur dificil – în special fără spectatorii care l-ar fi putut susține pe favoritul local.


DATĂ: 31 august 2020
EXPERT: Barbara Schett, expert Eurosport și fost număr 7 mondial

SUBIECT: Barbara Schett face avancronica unei selecții de meciuri din turul secund al tabloului feminin de la US Open


Karolina Pliskova (Cehia) vs Caroline Garcia (Franța)
Karolina Pliskova s-a descurcat destul de bine, având statutul de favorită în meciul său din primul tur. Cred că în primul set și-a pierdut puțin din concentrare. Am știut, însă, că poate să-și crească nivelul și a părut destul de convingătoare pe teren. Odată ce s-a făcut 4-4 în primul set, nu a mai cedat niciun game. Va fi un meci dificil pentru Caroline Garcia. Ambele vor dori să fie în cea mai bună formă de la primul punct. Cred că Pliskova are în clipa asta un joc mai constant. Are încredere mai mare și are armele necesare de asemenea – în special serviciul. Garcia este mai inconstantă pe serviciu uneori. Cred că Pliskova se va califica mai departe.

Angelique Kerber (Germania) vs Anna-Lena Friedsam (Germania)
Niciodată nu este ușor să joci contra unei conaționale. Angie Kerber are experiența și rezultatele de la US Open de partea ei, așa că rămâne de văzut cum va gestiona presiunea. Va fi foarte important să înceapă meciul bine. Pentru Angie mereu este important să nu fie prea defensivă. Trebuie să încerce lovituri câștigătoare. Friedsam este o jucătoare completă, fără multe puncte slabe. În final, dacă Kerber va controla punctele, ar trebui să câștige meciul. Pe hârtie este mare favorită.

Marketa Vondrousova (Cehia) vs Aliaksandra Sasnovich (Belarus)
Un meci între două tinere – Sasnovich este cea puțin mai tânără – care au viitorul tenisului în față. Vondrousova are puțin mai multă experiență și acest lucru o va ajuta, însă interesant va fi cum Sasnovich se va adapta la adversara ei stângace. Îi dau prima șansă lui Vondrousova.


DATĂ: 31 august 2020
INVITAȚI: Jucătorii de la US Open

SUBIECT: Cum s-au acomodat jucătorii în „bula” de la US Open


Serena Williams
Este ciudat să salut lumea, fiindcă port mască și încerc să comunic cu privirea. Este un limbaj al ochilor, acum, însă nu poți să citești sentimentele oamenilor fără să le vezi gura. Zâmbesc, sau nu? Nu am de unde să știu, nu? New York a fost epicentrul pandemiei pentru o perioadă, așa că mi-am dorit să fiu aici și să susțin turneul acesta. Sunt foarte mândră de organizatori. Au făcut tot posibilul pentru ca turneul să aibă loc.

Daniil Medvedev
În primul rând, este foarte ciudat să vezi Billie Jean King National Center fără aproape niciun spectator. Vezi doar câțiva angajați și câțiva jucători în timp ce te plimbi. Nu e nimeni!

Novak Djokovic
Nu este ușor să fii separat de familie. Suntem pentru prima dată într-o bulă și pentru prima oară trecem printr-o asemenea experiență.

Andy Murray
Mulți jucători, inclusiv campionul de anul trecut, Rafael Nadal, au renunțat să participe la turneu din cauza îngrijorării legate de situația din New York. Organizatorii au făcut o treabă foarte bună. Ne simțim în siguranță. Evident, mă bucur că am decis să particip. Nu doar eu, dar și alți jucători, am fost îngrijorați despre felul în care va decurge totul, dar marea majoritate, foarte mulți jucători, sunt mulțumiți de ce se întâmplă.


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport a dat ieri startul transmisiunilor US Open 2020 - Cubul Eurosport & Sumarul primei zile (31 august 2020)”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile