miercuri, 2 septembrie 2020

Filme și episoade gratuite pe Netflix în secțiunea "Watch free"

Netflix a lansat o nouă secțiune denumită „Watch free”, permițând oricui să vizioneze o selecție de filme și episoade din seriale, fără a fi nevoie să aibă un cont. Conținutul gratuit este disponibil în prezent numai prin intermediul unui browser de desktop sau de Android.

Prime episoade ale unor originale Netflix, cum ar fi Stranger Things, Elite, When They See Us, Love Is Blind, Our Planet and Grace și Frankie, sunt disponibile pentru streaming gratuit, precum și filme, inclusiv Murder Mystery, Bird Box și Cei doi papi.

Conținutul demonstrativ va fi precedat de un promoțional video de 30 secunde și este disponibil în peste 200 de țări în care Netflix operează platforma sa VOD, inclusiv în România.

"Poți viziona în mod gratuit anumite episoade din seriale, dar și filme excelente de la Netflix pe netflix.com/watch-free. Alege dintr-o varietate de seriale și filme care pot fi acum vizionate în mod gratuit. Nu trebuie să te înregistrezi. Apeși pe redare și vizionezi direct. Selecția se poate modifica din când în când, așa că vizionează acum!", explică Netflix.

Netflix este un serviciu de filme, seriale și alte programe cu difuzare online care le permite abonaților să vizioneze o gamă largă de titluri premiate, seriale, filme, animeuri, documentare și multe altele prin intermediul dispozitivelor conectate la internet.


Niciun comentariu despre subiectul „Filme și episoade gratuite pe Netflix în secțiunea "Watch free"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile