vineri, 18 septembrie 2020

Orange lansează Banca de Net

Cu noua promoţie PrePay, Orange lansează Banca de Net, un serviciu ce permite clienţilor să ofere şi să primească gigabytes de internet în funcţie de nevoile fiecăruia. Astfel, Banca de Net reprezintă un spaţiu virtual din contul My Orange, pe care clienţii îl pot accesa oricând au nevoie de trafic de net suplimentar.

Banca de Net este construită în jurul ideii de susţinere reciprocă şi funcţionează în beneficiul tuturor, chiar dacă participanţii nu se cunosc între ei. Scopul acestei iniţiative este de a oferi tuturor clienţilor Orange PrePay dar şi abonaţilor persoane fizice, acces facil la internet, dar şi la conţinut TV pe mobil.

Fie că se pregătesc de începerea şcolii, lucrează în continuare de acasă sau vor să se bucure de divertisment şi conţinut de calitate, acum mai mult ca niciodată fiecare client are nevoie de conectivitate pentru a continua activitatea de zi cu zi şi pentru a rămâne aproape de cei dragi.

Prin autentificarea în contul My Orange, clienţii Orange pot folosi Banca de Net pentru a primi 10 sau 20 GB suplimentari atunci când au nevoie, fără costuri adiţionale.

În egală măsură, cei cu trafic de internet neconsumat pot oferi GB rămaşi celor care au nevoie de conectivitate, iar în schimb vor fi recompensaţi cu acces gratuit la TV pe mobil. Astfel, din My Orange, clienţii pot selecta una dintre cele 3 valori disponibile pentru a oferi GB în de Banca de Net. În schimbul internetului oferit, aceştia primesc bonus opţiunea World HD Go din Orange TV Go, timp de 30 de zile. Această optiune le oferă acces gratuit la 71 de canale TV, filme si seriale.

În plus, pentru fiecare opțiune de minimum 5 euro activată în My Orange, clienţii sunt răsplătiţi automat cu un bonus de 100 GB. Astfel, aceştia beneficiază la cartela PrePay nu doar de un pachet bogat de beneficii, ci şi de acces la cea mai mare acoperire şi cel mai rapid net mobil, în cea mai bună reţea din România conform certificărilor Ookla pentru H1 2020.


Poți activa GB din Banca de Net sau oferi GB neconsumați până la data de 18 noiembrie 2020. Atât bonusul de 50 GB cât și cel de 100 GB acordate la activarea unei opţiuni de minimum 5 € credit se alocă automat până la data de 18 noiembrie 2020. Reîncarcă din My Orange până pe 18 noiembrie 2020 cu credit sau cu o opțiune de minimum 5 € credit, iar dacă numărul PrePay reîncărcat are o vechime de minimum 5 luni în rețea, primește înapoi 10% din valoarea reîncărcată, sub formă de euro credit. Creditul acordat este valabil 90 de zile și poate fi folosit pentru trafic de net național, apeluri, mesaje scrise sau pentru activare de opțiuni. 

Pentru a primi sau oferi GB în Banca de Net trebuie să ai un cont My Orange activ în care să te autentifici. Selectează numărul pe care vrei să primești GB sau de pe care vrei să oferi GB şi urmează paşii din aplicație. După autentificarea în My Orange, accesezi Banca de Net, selectezi numărul pe care vrei să activezi GB, alegi valoarea și apeși Oferă. Netul primit este valabil 30 de zile cu o opțiune PrePay de minimum 5 € credit în cazul cartelelor reîncărcabile sau cu un abonament activ în cazul abonaților. Poți primi net dacă ești abonat persoană fizică cu orice tip de abonament pentru mobil și nu ai deja internet nelimitat inclus în abonament sau în opțiune. Excepție o fac abonamentele de tip reîncărcabil și Yoxo.

Atât clienții PrePay cât și abonații Orange pot primi 10 sau 20 GB, in funcție de alegere, o singura dată într-o perioada de 30 de zile, astfel: 10/20 GB în perioada 17 septembrie – 17 octombrie 2020; 10/20 GB în perioada 18 octombrie – 18 noiembrie 2020.

După logarea în My Orange, accesezi Banca de Net, selectezi numărul de pe care vrei să oferi GB și valoarea aleasa (5, 10 sau 15 GB), după care apeși Oferă în cazul numerelor PrePay. GB oferiți se scad din bonusul de 50/100GB obținut în urma activării unei opțiuni PrePay de minimum 5 € credit începând cu 17 septembrie 2020. Daca ești persoană fizică și ai un abonament pentru mobil activat după 5 iunie 2018 (excepție fac abonamentele de tip Yoxo și cele de tip reîncărcabil) și vrei să oferi GB rămași neconsumați după emiterea fiecărei facturi, trebuie să te autentifici în My Orange, să selectezi numărul de pe care vrei să oferi GB, după care apeși Oferă. În cazul abonamentelor nelimitate poți oferi lunar câte 15 GB în Banca de Net, pe perioada campaniei.

Clienții PrePay pot activa World HD Go pentru 30 de zile după ce oferă GB în Banca de Net. Pentru activare, trimite SMS cu textul TV GO la numărul 321 în urma căruia vei primi SMS de confirmare. Apoi poți accesa, exclusiv pe teritoriul Romaniei, canale TV, filme și seriale în aplicația Orange TV Go disponibilă în Google Play sau App Store. Aplicația este optimizată pentru iOS 10 și Android 4.4 sau versiuni mai noi ale acestor sisteme de operare. Abonații Orange pot activa World HD Go bonus pentru 30 de zile după ce oferă GB în Banca de Net și apasă “Activează opțiunea” afișat in pagina de confirmare din My Orange. Înainte de expirarea lunii de gratuitate a opțiunii World HD Go, vei primi un mesaj de notificare. Dacă vrei să o păstrezi, vei fi tarifat cu 3.5 €/lună (TVA inclus) după expirarea perioadei de gratuitate. Dacă nu vrei să o păstrezi, o vei putea dezactiva din My Orange sau autentificandu-te pe tvgo.orange.ro. Opțiunea va fi dezactivată la prima dată de facturare ulterioară solicitării tale.

Opțiunea World HD Go îți oferă acces în aplicația Orange TV Go și site-ul tvgo.orange.ro la 71 de canale româneşti și internaționale de interes general, știri, documentare, film, sport, emisiuni pentru copii și muzică, precum și o colecție de filme și seriale. Aplicația TV Go este disponibilă în Google Play sau App Store. Aplicația este optimizată pentru iOS 10 și Android 4.4 sau versiuni mai noi ale acestor sisteme de operare.

Activează o opțiune de minimum 5€ credit din My Orange și primești bonus 100 GB, valabili 30 de zile. În cazul în care alegi să activezi opțiunea la *100#, 200 sau încarci direct cu o opțiune într-un magazin sau la un partener Orange sau de pe un abonament, primești automat bonus 50 GB valabili 30 de zile.


Niciun comentariu despre subiectul „Orange lansează Banca de Net”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile