miercuri, 2 septembrie 2020

Recomandările Discovery Channel din luna septembrie: programe speciale despre istorie, aventură, mașini și obiecte vechi

- Luna septembrie aduce un documentar în premieră despre cel de-Al Doilea Război Mondial în programul Discovery Channel.
- În seria „Cartierul general al lui Hitler” –  în fiecare duminică, începând cu ora 21:00 - Łukasz Kazek, un mare iubitor de istorie, se aventurează în clădirea unde Hitler a luat decizii cruciale pentru soarta Poloniei și nu numai, în cel de-Al Doilea Război Mondial
- Serialele „Căutătorii de aur din Marea Bering”, „Mașini pe alese”, „Comori arhitecturale recuperate” revin cu episoade speciale în luna septembrie.

În luna septembrie, Discovery Channel marchează împlinirea a 75 de ani de la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial și transmite în exclusivitate „Cartierul general al lui Hitler”, o serie fascinantă care explorează sinistrul adevăr despre cartierul general al temutului Führer. Din 6 septembrie, docu-seria poate fi urmărită în fiecare duminică, începând cu ora 21:00, pe Discovery Channel, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

În fiecare episod, prezentatorul Łukasz Kazek se întâlnește cu martori ai unor evenimente legate de politicile Führer-ului și studiază diverse obiecte memorabile, printre care cărți, fotografii sau filmulețe de arhivă. Pornind de la reconstituiri dramatizate, seria îl prezintă pe Adolf Hitler și ca pe un arhitect neîmplinit, ale cărui ambiții au avut impact asupra formei, interiorului, arhitecturii și amplasării fiecărui cartier general în care s-a instalat, dezvăluind că Führer-ul urmărea ca aceste structuri să aibă nu doar o poziție strategică, ci și amenajările interioare care să-i permită să manipuleze comunitatea din punct de vedere politic. Łukasz explorează trecutul acestor clădiri, dar le vizitează și în zilele noastre, ca să vedem cum arată fiecare dintre ele la peste 80 de ani de la izbucnirea celui de-Al Doilea Război Mondial. 

De-a lungul lunii, pe Discovery Channel vor putea fi urmărite și aventurile lui Mike Brewer și Ant Anstead în „Mașini pe alese” și eforturile lui Drew Pritchard de a salva piese de mare valoare arhitecturală în „Comori arhitecturale recuperate”. Căutătorii şi vasele lor de dragaj se avântă în ape reci şi imprevizibile, pentru a aspira cu furtunul aurul de pe fundul Mării Bering, în noi episoade speciale din „Căutătorii de aur din Marea Bering”.

Căutătorii de aur din Marea Bering (de marți, 1 septembrie, de la 21:00) – În Nome, în Alaska, începe sezonul de vară, iar minerii sunt nerăbdători să caute noi rezerve de aur pe fundul mării, profitând de ghețurile care se topesc. Dar cum temperaturile cresc până la valori-record, trebuie să caute noi strategii. 

Mașini pe alese (de miercuri, 16 septembrie, de la 21:00) – Mike Brewer, celebrul dealer de mașinii, și Ant Anstead, mecanic extrem de talentat, și-au propus o monumentală misiune motorizată: să găsească și să refacă mașini emblematice, pe care apoi să le vândă în atelierul lor din Los Angeles, ca să obțină profit. În acest sezon turbo, lui Mike îi revine sarcina, deloc ușoară, de a găsi vehicule care le pot aduce bani frumoși. El i le încredințează apoi lui Ant care va reda fiecărui model gloria de odinioară. 

Comori arhitecturale recuperate (de duminică, 6 septembrie, de la 17:00) – În acest sezon, Drew și Tee pleacă într-un tur al Franței, începând din Paris și hoinărind apoi prin idilica zonă rurală din Normandia. Mereu în căutarea celor mai șic obiecte vechi, băieții vizitează câteva dintre cele mai bune piețe și cei mai valoroși comercianți francezi din branșă - de la cea mai mare piață de vechituri din lume, organizată în capitala franceză, până la un castel de lângă Caen, construit în secolul 16. Pornind apoi spre Midlands, o regiune din centrul Angliei cu multe ateliere industriale și case de țară uluitoare, cei doi cotrobăie prin toate ungherele posibile după diverse piese rare și neobișnuite, pe care să le cumpere și să le refacă. 


Niciun comentariu despre subiectul „Recomandările Discovery Channel din luna septembrie: programe speciale despre istorie, aventură, mașini și obiecte vechi ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile