joi, 3 septembrie 2020

Sezoane noi din Doctorul cel bun (The Good Doctor) și Absența (Absentia), de astăzi la AXN

Începutul lunii septembrie aduce noi povești emoționante odată cu premiera celor mai noi sezoane din serialele Doctorul cel bun (The Good Doctor) și Absența (Absentia) pe AXN, anunta televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Începând de astăzi, în fiecare joi seara, de la ora 22.00, telespectatorii vor putea trăi alături de doctorul Shaun Murphy (Freddie Highmore) reușitele din sala de operații, bucuria unei vieți salvate, dar și emoțiile și reacțiile pe care personajul atât de îndrăgit le va experimenta în timp ce explorează pentru prima dată lumea complicată a întâlnirilor romantice și a relațiilor de dragoste. 

În primul episod al sezonului trei din Doctorul cel bun (The Good Doctor), rezidenții află că unul dintre ei va putea opera singur, dacă se pregătesc suficient de tare, dar și că vor avea un nou coordonator - doctorul Andrews (Harper Hill). Shaun ia o decizie riscantă privind operația unei paciente grav bolnave, ignorând indicațiile doctorului Melendez (Nicholas Gonzales). Totodată, acesta rememorează întâlnirea dezastroasă pe care a avut-o cu dr. Carly Leve (Jasika Nicole) și primește sfaturi de la colegii săi. 

De la ora 23.00, povestea lui Emily Byrne (Stana Katic) continuă în sezonul trei din Absența. Lucrurile par că se așează în sfârșit în viața eroinei care nu se lasă înfrântă, însă unul din cazurile lui Nick (Patrick Heusinger) amenință liniștea și viața familiei pe care aceasta încearcă cu disperare să o țină unită. Cu ajutorul unor noi personaje, Rowena Kincade (Josette Simon) și Colin Dawkins (Geoff Bell) a căror agendă este încă neclară, fosta agentă FBI pornește într-o călătorie care o va testa mai mult ca niciodată. Însă, la finalul căreia va învăța din nou să aibă încredere, să iubească și, într-un final, să realizeze care este cu adevărat locul și rolul ei, după toate încercările prin care a trecut.

Va reuși Shaun să își exprime sentimentele? Oare această nouă latură a emoțiilor sale, pe care de abia o descoperă, îi va afecta cariera? Ce noi pericole va avea Emily de înfruntat în călătoria pentru a-l salva pe Nick? Cine este responsabil pentru răpirea lui Nick și ce rol vor avea noile personaje Rowena și Colin? Răspunsurile la toate aceste întrebări, începând din această seară, de la ora 22.00 pe AXN, în noile sezoane din Doctorul cel bun (The Good Doctor) și Absența (Absentia). 


Niciun comentariu despre subiectul „Sezoane noi din Doctorul cel bun (The Good Doctor) și Absența (Absentia), de astăzi la AXN ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile