duminică, 20 septembrie 2020

Televiziunea Planeta Tv se va lansa în format 4K Ultra HD

Anul acesta s-au împlinit 10 ani de la lansarea televiziunii „Planeta HD” din Bulgaria. Canalul TV a fost prima televiziune din Bulgaria în format HD, difuzând în întregime propria producție. Compania Payner s-a pregătit de multă vreme pentru această provocare și a reușit să filmeze multe videoclipuri din diferite genuri muzicale în această rezoluție HD, inovatoare în acea perioadă.

Dar Payner și Planeta Tv au continuat să evolueze și să utilizeze cele mai noi tehnologii media: începând din anul 2014, toată producția a fost filmată în rezoluție Ultra High-definition (4K). De aceea, bulgarii au anunțat că vor lansa televiziunea Planeta Tv în format 4K. 

Volumul uriaș de videoclipuri Ultra HD produs de acest post tv îi va da șansa să devina un canal tv mult mai puțin repetitiv decât alte televiziuni 4K. Multe dintre videoclipurile lor Ultra HD se pot viziona gratuit în această rezoluție 4K pe canalul de Youtube al televiziunii Planeta Tv.

"De la lansarea din anul 2001, canalele TV Planeta s-au caracterizat printr-o calitate perfectă a imaginii și a sunetului. În urmă cu zece ani, Planeta a creat primul canal de televiziune bulgar, Planeta HD, care a devenit unul dintre proiectele pilot în acest standard de televiziune. Astăzi, 10 ani mai târziu, televiziunea de înaltă definiție nu este o inovație, ci o un standard normal, așa că dorința noastră este să acceptăm o nouă provocare și să creăm primul canal TV din Bulgaria în format Ultra HD 4K, tot conținutul difuzat fiind produs de noi. În acest scop, am trimis deja documentele necesare la Consiliul Media și așteptăm decizia lor pentru a începe. Payner Media Ltd. este gata să lanseze canalul TV Planeta 4K, deoarece are un volum suficient de producție TV originală în format nativ Ultra HD 4K. Din 2014, întreaga nouă producție muzicală Planeta TV a fost filmată în format Ultra HD 4K și avem deja videoclipuri și emisiuni muzicale pentru lansarea unui program TV cu drepturi depline. Nu întâmplător sloganul Planetei 4K va fi „Vedeți muzica”, pentru că telespectatorii vor putea vedea videoclipuri muzicale la o calitate extraordinară a imaginii, așa cum și merită", au explicat reprezentanții companiei Payner Media.


5 comentarii despre subiectul „Televiziunea Planeta Tv se va lansa în format 4K Ultra HD”:
Anonim

Ar fi bine de difuzat in grila locala a judetelor in care traiesc minoritati bulgare. In rest nu se justifica. Pana in '89 era de inteles. Dar acum ?

Alin

Eu nu sunt bulgar și nu trăiesc nici în zone cu minorități bulgare. Dar recepționez acest canal prin satelit, desigur în HD, când nu e codat, și pot sa spun că e superb! Melodiile sunt super bine filmate și montate, machiajele la fel de profesioniste, regia foarte bună, interpretele cum rar vezi la fel de stilate, muzica cu siguranță în general plăcută, mult mai bună decât manelele din România! De departe unul dintre canalele de top 10 muzicale est europene. Puteți vedea și compara chiar pe YouTube. L-aș accepta cu mare plăcere în grila de cablu tv, in locul oricărui canal actual de manele din grilă, chiar și măcar în SD ori HD.

Anonim

Eu unul nu inteleg de ce ne-au umplut grila de canale maghiare, iar bulgaresti, sarbesti sau ucrainiene nu avem niciunul.

Anonim

Minoritatea maghiară este mai numeroasa decât cea bulgară, ucrainiană sau sârbească.

Anonim

La Vodafone canalele maghiare sunt in Extraoptiunea Panonia ,[1.5 euro]

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile