marți, 8 septembrie 2020

Televiziunile Sport Extra, Insight TV (4K), FilmBox și canalele Look Plus, Look Sport, Look Sport 2 și Look Sport 3, la liber la Vodafone până pe 16 octombrie 2020

"O săptămână lungă şi plină de evenimente sportive a început pe canalele Look: campionatele de fotbal din Spania şi Franţa, campionatele europene de handbal, circuitul de Formula 1 de la Mugello. Puteţi să le urmăriţi pe toate pe LookPlus SD și HD, LookSport SD și HD, Look Sport 2 SD și HD şi LookSport 3 SD și HD. Aceste canale TV, împreună cu posturile FilmBox, Sport Extra si Insight TV (4K), sunt disponibile până pe 16 octombrie tuturor abonaților de servicii fixe și TV Vodafone", anunță Vodafone pe pagina oficială de Facebook a companiei.


Astfel, și abonații la serviciile de televiziune prin cablu ai Vodafone România care nu au abonament la pachetele ce includ aceste posturi tv le vor putea urmări gratuit până pe 16 octombrie 2020.


7 comentarii despre subiectul „Televiziunile Sport Extra, Insight TV (4K), FilmBox și canalele Look Plus, Look Sport, Look Sport 2 și Look Sport 3, la liber la Vodafone până pe 16 octombrie 2020”:
Anonim

Bravo, multumim

Constantin

Poate, poate se mai aboneaza câțiva la ele. Astfel de programe au targhet fix dr telespectatori, foarte greu mai gasesti noi abonați dupa ce primii s-au abonat sau au renuntat la extraoptiune

Anonim

La noi in oras, pana acuma au fost doar iei,Upc/Vodafone. Un abonamet(pachet baza+un alt pachet) + internet cu cea mai mica viteza ce au, era 83 lei si acest pret, crestea lunar cu aproximativ 2 lei, regulat. Acum, ca a intrat Digi si foarte foarte multi clienti au trecut la Digi, cei de la Vodafone, ofera abonamente la 35-40 lei, cu internet.

Anonim

Intre timp multi s-au intors la Vodafone.

Anonim

În orasul in care locuiesc,Arad,Vodafone tv e inexistent( varianta cablu) ,varianta satelit ( parobolica) la Vodafone tv de asemenea nu exista pe piata,intrebarea e...Oare va ajunge și în Arad Vodafone tv ( varianta cablu) sau dacă pe viitor vor înființa și varianta vodafone tv via satelit?

HD Satelit România

Vodafone TV România nu are serviciu de televiziune prin satelit (DTH) și nici nu a anunțat un astfel de proiect pentru viitor. Planurile lor de extindere a rețelei de cablu tv in diverse localități nu sunt publice, deci doar Vodafone le știe.

Unknown

Ar fi bine să bagati in grila dvs Vodafone ,si
postul Party Mix Hd !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile