joi, 17 septembrie 2020

Vodafone România a lansat un mediabox 4K Ultra HD

"Vodafone TV revoluționează televiziunea și îți aduce cea mai tare experiență și cel mai bogat conținut, acasă și oriunde ai fi. Pentru familia mereu conectată!", explică Vodafone România în prezentarea videoclipul noului său mediabox 4k Ultra HD care pare denumit "The One" (sau/și asociat cu nou promovatul brand Vodafone One), dedicat pentru abonații din țara noastră.


"Singurul mediabox 4K de pe piața din România care îți oferă canale TV, funcții TV interactive și acces rapid la conținutul celor mai cunoscute aplicații cu mii de ore de filme și seriale. Design compact, elegant, cu superputeri pe măsură. Partenerul perfect pentru televizorul, tableta și telefonul tău. Rămâi conectat la divertisment de calitate, potrivit pentru toată familia, acasă sau oriunde mergi. Vodafone TV reinventează modul în care te uiți la TV", mai explică Vodafone în prezentarea echipamentului.

Mediaboxul Vodafone Tv 4K are LED frontal, buton de standby, buton service, port de cablu tv, buton de reset, port adaptor de alimentare, port HDMI, Ethernet și USB.

"Pentru instalare, se conectează un capăt al cablului HDMI furnizat în portul HDMI al Vodafone TV și celălalt capăt într-un port HDMI disponibil al televizorului tău (ideal portul HDMI 1). Apoi se conectează adaptorul de alimentare în portul de alimentare al Vodafone TV și la o priză electrică. Se conectează Vodafone TV folosind un cablu Ethernet care la rândul său se conectează într-unul din porturile Ethernet ale routerului", mai explică Vodafone România.


5 comentarii despre subiectul „Vodafone România a lansat un mediabox 4K Ultra HD”:
Anonim

Tot Vodafone (UPC) e baza

Marius

Daca este similar cu mediaboxul de la upc (horizon), si am auzit ca asa ar fi, adica tot un media box de cablu, este foarte slab.
Am avut mediaboxurile lor (4 bucati) si
Nu functiona inregistrarea, nu puteai sa vezi mai nimic pe replay, oricum erau disponibile numai canale neinteresante, iar pretul era unul foarte mare. La sfarsit de saptamana mai mereu erau serverele ocupate. Cred ca a functionat numai acasa la cei de la UPC.
Am restartat la aparatele loc cat nu am facut-o nici la Windows Vista.
Pana nu schimba internetul acela de 25 Mbps upload, nu cred.
Aceleasi canale, chiar mai bune, se vad la Digi, Telekom sau Orange la pret mai mic.

Dorian

Marius, nu este similar hardware cu vechiul mediabox, ai auzit greșit. Doar ca funcționalități e parțial similar. Acesta e mediabox 4K, deci automat e de zece ori mai potent hardware.

Unknown

Cu privire la Horizon, eu il am de ani de zile si functioneaza perfect. Integistreaza orice oricand, bineinteles in limita spatiului disponibil. Intr-adevar internetul este praf de la UPC, insa de Horizon nu am motiv sa ma plang

Marius

Dorian/ Ce legatura are ca este 4K cu celelalte functii. Adica inregistrare, replay, etc....
Daca nu ai televizor 4K oricum nu vei vedea 4K. Iar daca ai tv 4K de ce sa mai pui o cutie in plus cand poti sa vezi canalele direct pe tv cu ajutorul cardului CI+, oferit acum de toti operatorii.
Eu nu am spus ca Horizon era prost. Eu spun ca reteaua UPC nu era pregatita pentru asa ceva. In foarte multe zone, probabil mai indepartate de serverele lor functiile acestea nu mergeau. Vedeti si pe net ca multi clienti se plangeaua de asta.
Daca sistemul este acelasi (nu este IPTV ca la Telekom, spre exemplu) atunci rezultatul va fi identic indiferent daca conserva este 2K, 4K sau 8K.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile