marți, 20 octombrie 2020

Distribuția platformei FOX News International s-a extins în Europa, inclusiv în România

FOX News Media a extins în Europa, inclusiv în România, distribuția platformei internaționale de streaming FOX News International. Serviciul este unul oferit direct către consumator și a fost lansat inițial în Mexic în luna august și ulterior (luna trecută) în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Germania și Spania. Acum este acum disponibil în 15 țări din întreaga lume.

Extinderea oferă utilizatorilor din România, Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Grecia, Ungaria, Luxemburg, Olanda, Polonia și Suedia acces la canalele de știri FOX și la programele FOX prin intermediul FOX News International. Platforma vizează o distribuție în peste 20 de țări până la începutul anului 2021.

FOX News International este disponibil în prezent prin dispozitive mobile și fixe cu diverse sisteme de operare (inclusiv pe iPhone, Android, Apple TV și Android TV), iar până la sfârșitul acestui an va fi oferit și pe Amazon Fire TV și Roku.

FOX News Media operează FOX News Channel (FNC), FOX Business Network (FBN), FOX News Digital, FOX News Audio și serviciile de streaming digital direct către consumator FOX Nation și FOX News International, precum și nou anunțatul serviciu FOX News Books. Conform comunicatului companiei, FOX News Channel este cel mai vizionat canal de știri de televiziune de peste 18 ani consecutivi, iar FOX Business Network se situează în prezent printre principalele canale de cablu tv despre afaceri. Continului FOX News Media (companie deținută de FOX Corporation) ajunge la 200 de milioane de oameni în fiecare lună.


Un comentariu despre subiectul „Distribuția platformei FOX News International s-a extins în Europa, inclusiv în România”:
Anonim

pe cand acest post si pecablu in romania

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile