joi, 1 octombrie 2020

Eurosport Events și Federația Internațională de Motociclism, nou parteneriat de promovare a campionatelor de Speedway pentru următorii 10 ani

Eurosport Events și Federația Internațională de Motociclism (FIM) au semnat un acord multianual prin care compania de management de evenimente din portofoliul Discovery va asigura promovarea tuturor evenimenteleor și disciplinelor FIM Speedway la nivel global. Colaborarea de 10 ani va începe în 2022 și vine în completarea parteneriatului dintre cele două organizații, care a debutat în 2015 cu promovarea Campionatului Mondial de Anduranță FIM (EWC), anunță televiziunea Eurosport printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Eurosport Events va pune la bătaie expertiza în promovarea motorsportului și recunoașterea internațională a brandului Discovery pentru a contribui la dezvoltarea Speedway în întreaga lume.

Parteneriatul urmărește extinderea calendarului internațional al Speedway GP, transmiterea celor mai importante momente ale competiției pe platformele TV și digitale, lansarea și promovarea Speedway în noi teritorii și interacțiunea cu cât mai mulți fani pasionați în întreaga lume. 

Eurosport Events va superviza toate aspectele operaționale și comerciale ale Speedway, printre care gestionarea și distribuția drepturilor de difuzare pe mai multe platforme, difuzarea producțiilor, dezvoltarea strategiei drepturilor de sponsorizare și suita completă de marketing, brand și activități de promovare. De asemenea, va colabora cu organizatorii evenimentelor pentru promovare la nivel local și va contribui la maximizarea activităților de implicare a fanilor.

Speedway se bucură deja de una dintre cele mai pasionate și implicate comunități de fani din lumea motorsportui și abia așteptăm să punem în practică expertiza pe care am adunat-o de-a lungul timpului în echipa Eurosport Events.”, a declarat Andrew Georgiou, President, Eurosport and Global Sports Rights & Sports Marketing Solutions.

Suntem încântați de extinderea colaborării cu Discovery și Eurosport Events, care au fost promotorii Campionatului Mondial de Anduranță FIM încă din 2015. Noua colaborare va oferi o vizibilitate mediatică sporită a Campionatului Mondial FIM Speedway Grand Prix prin intermediul platformelor Eurosport.”, a declarat Jorge Viegas, Președinte FIM.

Eurosport Events își va asuma noul rol cu un palmares important în promovarea unora dintre cele mai populare competiții de motorsport din lume, printre care Campionatul Mondial de Turisme FIA, Campionatul European de Raliuri FIA, PURE ETCR, Campionatul Mondial de Anduranță FIM și UCI Track Cycling – și organizarea de evenimente pe patru continente. 


Despre Eurosport

Eurosport, destinația pentru sport nr. 1 din Europa, stârnește pasiunea pentru sport a fanilor și îi conectează la cele mai importante evenimente sportive din lume. În calitate de Gazdă a transmisiunilor Jocurilor Olimpice în Europa, Eurosport a oferit experiența supremă a Jocurilor Olimpice de iarnă de la PyeongChang 2018 pentru mai mulți oameni, pe mai multe „ecrane” ca niciodată, prin intermediul canalelor locale Eurosport. În mod clar definite ca fiind Gazdele Ciclismului, ale Tenisului de Mare Șlem și ale Sporturilor de Iarnă, canalele Eurosport - Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews - au în total 242 de milioane de abonaţi, în 75 de ţări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu. Eurosport.com este website-ul de știri de sport nr.1 al Europei, cu o medie de 42 milioane de vizitatori unici pe lună și, împreună cu aplicația Eurosport (disponibilă prin iOS și Android), sunt unicele locuri unde fanii vor putea urmări online Eurosport în orice moment pe mobil sau tabletă. Eurosport Events este divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaţionale.

Despre Discovery Communications

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în întreaga lume, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele: de la portofoliul de aplicații GO și Discovery Kids Play, servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi Eurosport Player și Motor Trend OnDemand, și până la conținutul digital al grupului Nine Media. Portofoliul de branduri premium al companiei cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo / Velocity, Animal Planet, Science Channel, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport premium, relevant la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa.


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport Events și Federația Internațională de Motociclism, nou parteneriat de promovare a campionatelor de Speedway pentru următorii 10 ani”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile