joi, 1 octombrie 2020

Eurosport: Roland-Garros, ziua a patra

În urma celei de-a patra zi de turneu, Boris Becker a declarat că nu a fost surprins de decizia Serenei Williams de a se retrage din turneu. După retragerea Serenei, Alex Corretja a oferit o analiză asupra jocului pe zgură și modul în care acesta este resimțit de corp. În plus, Barbara Schett a făcut avancronica meciului dintre Simona Halep și Amanda Anisimova, anunță televiziunea Eurosport printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

DATA: 30 septembrie 2020

EXPERT: Boris Becker

TOPIC: Boris Becker nu a fost surprins de decizia Serenei Williams de a se retrage din turneu

"Pentru mine, nu este deloc surprinzător. Zgura nu a fost suprafața cea mai potrivita pentru Serena în ultimii ani. Mă bucur că a acceptat să joace și că a încercat, dar condițiile sunt dificile pentru ea. Iubește suprafața rapidă și îi plac terenurile de hard și iarba.

Nu știu dacă o voi revedea jucând tenis anul acesta, o accidentare la tendonul lui Ahile este una dificilă. Am observat și în primul ei meci că a alunecat. Și da: și ea depășește vârsta de 21 de ani. După 21 de ani simți totul altfel din punct de vedere fizic. "


DATA: 30 septembrie 2020

EXPERT: Alex Corretja

TOPIC: După retragerea Serenei, Alex Corretja oferă o perspectivă asupra jocului pe zgură și modul în care acesta este resimțit de corp 

"Faptul că jocul pe zgură este mul mai dificil și că afectează rezistența jucătorului este un lucru cunoscut. De asemenea, te miști diferit pe zgura umedă comparativ cu zgura uscată. Imaginați-vă că încercați să alergați pe nisipul plajei - este foarte greu. Acest lucru are un mare impact asupra puterii corpului. 

Eu nu cred că Serena s-a retras doar din cauza zgurii, ci și din cauza faptului că a fost departe de toți ceilalți jucători. Odată ce te întorci, te antrenezi mai mult, începi să joci din nou meciuri și asta provoacă un stres mai mare pentru corpul tău. Am spus la US Open că s-ar putea să vedem răni pe care le așteptăm, deoarece corpul nu este la fel de pregătit. Se poate întâmpla ca Serena să nu-și revină la fel de bine ca înainte pentru că are atât de mulți kilometri alergați, atât de mulți ani de activitate. A jucat atât de multe meciuri în viața ei.

Pentru Serena a fost o mare provocare să se descurce bine la Roland-Garros, probabil cea mai grea pentru ea. Pălăria jos pentru ea că se află aici, este uimitor. A încercat să câștige un alt titlu, a depus efortul de a se întoarce pe zgură știind că vor fi dificile condițiile. De lăudat că a încercat, dar, din păcate, nu a reușit. Sper că va avea șanse sezonul următor, are un an întreg la dispoziție să vadă cât de departe poate merge, pentru că încă simt că are combustibil în rezervor."


DATA: 30 septembrie 2020

EXPERT: Barbara Schett

TOPIC: Barbara Schett face avancronica meciului dintre Simona Halep și Amanda Anisimova 

Simona Halep (România) vs Amanda Anisimova (SUA)

"Amanda Anisimova se întoarce în locul în care a avut cel mai bun turneu de anul trecut. S-au întâmplat multe lucruri în viața ei de atunci, nu are nimic de pierdut împotriva Simonei Halep.

Toată presiunea va fi asupra lui Halep, va fi interesant să vedem cum se descurcă. Din punct de vedere al tenisului, cred că Halep va fi foarte stabilă. Simona Halep are un procent bun la serviciu și joacă cu multă profunzime. Anisimova luptă pentru a obține ce vrea, însă condițiile ar trebui să o favorizeze și pe Halep. Ce meci grozav pentru o întâlnire din turul al treilea.", a explicat Barbara Schett pentru Eurosport.


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport: Roland-Garros, ziua a patra”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile