luni, 5 octombrie 2020

Focus Sat: Preț nou pentru pachetul Familia, HBO GO inclus în extraopțiunea Cinema, plus concurs având ca premiu un televizor 4K

Operatorul DTH Focus Sat a anunțat că pachetul Familia va fi disponibil la prețul de 37 lei/lună (TVA inclus), începând din 1 noiembrie 2020.

La sfârșitul lunii trecute, Focus Sat a mai anunțat că oferă HBO GO inclus în extraopțiunea Cinema. După achiziția extra-opțiunii Cinema, utilizatorul intră pe HBO GO, selectează Utilizator nou, alege operatorul Focus Sat și urmează pașii de înregistrare.

"Cu HBO GO poți urmări toate sezoanele celor mai bune seriale. Bucură-te de peste 7000 de ore de conținut premium pe dispozitivul preferat, smartphone, tabletă, laptop, PC, TV Smart. Noutățile perioadei includ: Lovecraft Country, A treia zi, Crescuti de lupi, Euforia, Patria, Baieți răi pe viață, Judy, Tot înainte, Jumaji. Poți viziona de pe 5 dispozitive, maximum 2 simultan, folosind același nume de utilizator", a explicat Focus Sat.

În plus, în perioada 5 - 31 octombrie se desfășoară la Focus Sat campania "Reîncarcă online, câștigă online!" care îți oferă șansa de a câștiga un smart TV Horizon LED 4K (55HL7590U) cu diagonala de 139 cm. Trebuie să reîncarci online în perioada următoare de minim 150 de lei și intri automat în promoție, dacă îndeplinești cumulativ condițiile de mai jos:

- ai 18 ani împliniți la data de 05 octombrie 2020

- poți face dovada că ești titularul contului

- ai domiciliul în România (pentru a putea intra în posesia premiului)

Câștigătorul va fi anunțat prin email în luna noiembrie, mai precizează Focus Sat în Regulamentul Concursului.


7 comentarii despre subiectul „Focus Sat: Preț nou pentru pachetul Familia, HBO GO inclus în extraopțiunea Cinema, plus concurs având ca premiu un televizor 4K”:
Tibi

Înțeleg la acest preț cam puține programe fata de alți operatori

Unknown

Foarte scump la ce ofera

Unknown

Sînt la focus de 14 ani programe puține și scumpe.

Anonim

Focus Sat si-a batut joc de clienti,fara sa-si dea seama ca va ajunge cu un pas inaintea falimentului.Le mergea bine,erau pe val,nu s-au gandit nici o clipa la viitor.Si-au batut joc de parteneri,acestia au renuntat la colaborare,ultima palma a fost jongleria cu mutarea operatiunilor fiscale in Luxemburg.Acum 7 ani,au pierdut cca 60.000 clienti cand au scos programele grupului Intact din grila.Nu au nici o oferta viabila,nici un program de fidelizare pentru clientii ce au platit luna de luna,zeci de ani.Macar sa le dea o luna gratis de vizionare intr-un an.In maxim 3 ani,Focus Sat va fi istorie.

Dorin

Eu sunt mulțumit, nu vreau gratuități. Cui nu ii convine, se poate muta la alții. E o piata liberă, nu ajuta la nimic văicăreala anonimă pe net după gratuități de o lună. Mie îmi convine, rămân aici. Nu va da niciun faliment, chiar daca asta visează concurența.

Anonim

Dorin n-ai inteles nimic.Focus Sat nu se poate intretine din reancarcarile periodice.Are nevoie de cash-flow,de abonamente lunare.Din pacate acum ai ajuns sa inteleaga ce noi le spuneam de 10 ani,dar prea tarziu.Am spus ca trebuia sa ofere ceva abonatilor ce au stat in sistem peste 7-10 ani,ceva sa-i fidelizeze sa ramana acolo.Focus Sat nu a pierdut abonati care incarca sporadic,cateva luni pe an.Aia au ramas,incarca 3-9 luni pe an,nu pleca din sistem,pentru ca nu le convine.Focus Sat a pierdut zeci de mii de abonati, abonati care incarcau luna de luna,ani la rand.Tu esti abonat,eu am fost partener si m-am retras dupa 15 ani de colaborare,in momentul in care ne-au scazut veniturile,odata cu mutarea firmei la Luxemburg,doar din considerente financiare..Stiu mult mai multe decat tine , din postura de anonim.Daca le mergea asa bine,stateau in Romania .Dar au ales sa fuga de taxele si impozitele din Romania,lasand partenerii sa suporte taxele pentru abonamentele lor.Vorbim peste 3-4 ani,sa tii minte ce am discutat aici
! Bafta !

Dorin

Tu n-ai înțeles nimic: e o piață liberă, te poți muta unde vrei ca abonat. Nu iți convine, mută-te la alții care iți convin, ce stai sa te plângi pe forumuri? Eu sunt mulțumit, rămân la Focus Sat. Ne auzim peste 5 ani, să vezi că Focus Sat va fi in continuare in România.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile