marți, 20 octombrie 2020

NETFLIX, reducere de 50% în primele 2 luni

"Divertisment nelimitat. Reducere de 50% în primele 2 luni. Vizionează oriunde. Anulează oricând. Ești gata de vizionare? Introdu adresa de e-mail pentru a te abona sau pentru a reactiva abonamentul. Doar noii abonați sunt eligibili pentru această ofertă". Acesta este anunțul afișat pe pagina https://www.netflix.com/ro/. Nu este precizată durata ofertei.


Netflix este un serviciu VOD care le permite abonaților să vizioneze o gamă largă de titluri premiate, seriale, filme, anime-uri, documentare și multe alte producții pe dispozitive conectate la internet. Vizionezi oricât, oricând și fără pauze publicitare. Netflix adăugă seriale și filme noi în fiecare săptămână. Platforma Netflix este disponibilă pe Smart TV, Playstation, Xbox, Chromecast, Apple TV, playere Blu-ray și alte dispozitive, inclusiv telefoane mobile. Întregul conținut este disponibil pentru un tarif lunar fix. Tariful abonamentelor variază de la 7,99 euro la 11,99 euro lunar. 

Netflix a întrerupt recent la nivel global perioadă de încercare gratuită de 30 de zile. 

Perioada de încercare gratuită nu mai este disponibilă, dar vă puteți abona în continuare și puteți profita de tot ceea ce Netflix are de oferit. Nu există contracte, aveți libertatea de a vă schimba planul tarifar sau de a anula online în orice moment, dacă decideți că Netflix nu potrivit pentru dvs.", se preciza pe versiunea americană a platformei.

Unele programe Netflix pot fi vizionate în continuare fără abonament. Chiar dacă reprezintă o foarte mică parte din biblioteca de programe, titluri de filme precum Bird Box și episoadele pilot de seriale precum Stranger Things au fost oferite pe Netflix gratuit din luna august. La începutul anului, un grup de filme documentare Netflix și titluri TV a fost oferit gratuit pe YouTube

Chiar dacă Netflix nu a anunțat niciodată motivul anularii perioadei gratuite, probabil cauza a fost, conform opiniei membrilor diverselor comunități online internaționale, comportamentul unor utilizatori care se alăturau platformei doar pentru perioada de încercare gratuită, anulând abonamentul înainte de încheierea perioadei de încercare gratuită (iar luna următoare creau alt cont de încercare bazat pe alt card fizic sau virtual și alt email). Ulterior, aceștia erau detectați (de exemplu după MAC-ul dispozitivului, adresa IP sau alte modalități tehnice), iar noua perioadă de încercare era anulată. Nu este exclus ca mulți utilizatori care aplicau aceste proceduri să apeleze ulterior la serviciul de Relații Clienți, consumând timpul operatorilor Netflix care trebuiau sa ofere explicația anulării perioadei de încercare. Dar perioada de încercare gratuită nu era destinată persoanelor care doreau Netflix gratuit prelungit lunar prin diverse mijloace, ci era destinată persoanelor care nu au folosit niciodată acest serviciul VOD.


14 comentarii despre subiectul „NETFLIX, reducere de 50% în primele 2 luni”:
Sorin

Eu sunt abonat de peste 1 an. Nu voi mai renunța niciodată la Netflix. Nu ai cum sa vezi ceva și apoi sa spui că ai văzut ce e cu Netflix, că săptămânal baga ceva nou. In plus, cred că îți trebuie ani să vezi tot ceea ce e pe Netflix deja, deci trebuie sa fi foarte selectiv. Poți renunța dacă nu ești deloc pasionat de seriale sau dacă nu îți permiți să plătești. Sau dacă preferi să vezi ilegal. Eu nu am timp de chestiile ilegale, prefer să pornesc Netflix din telecomandă, să dau play, să pornească În două secunde filmul in HD sau 4K, nu am timp de download și nici de accesat site-uri de filme online cu zeci de reclame enervante și la care redarea de abia pornește sau merge întrerupt. Pentru o oră sau două ore pe care le am seara să urmăresc ceva, îmi sunt suficiente Netflix și HBO GO.

George

Eu sunt *invitat* la acces, de membrii familiei, și sunt foarte mulțumit de platformă, în orice privință...!

Andrei 77

Netflix are în total 192,95 milioane abonați la nivel mondial - dintr-un total de 250 milioane abonați la nivel mondial la toate serviciile video legale la cerere - și încasări de 20,15 miliarde dolari:

https://www.statista.com/topics/842/netflix/

https://www.statista.com/statistics/483112/netflix-subscribers/

E un colos, nu se compară cu Netflix ca încasări - nici măcar vag - nici un alt serviciu legal sau ilegal.

Anonim

Abonamentul lunar la Netflix este echivalentul a doua bilete la cinematograf, in Romania. Nu poți sa spui ca e scump, daca ești o persoana care merge la cinematograf. Sau e prețul a 2 kg de carnați sau salam. Nu poți sa spui ca e scump, daca ești consumator de salam sau carnați. Netflix e scump pentru unii doar pentru că pot avea alternative ilegale gratis, pe când biletele la cinema, salamul sau carnații nu sunt gratis, aici nu au alternativă, trebuie sa le plătească și astfel dintr-o dată, echivalentul Netflix in carnați, salam sau bilete la cinema nu mai e scump.

Anonim

N-ai calculat bibe, 4 kile de cârnați, su promoție in kaufland cu 13 lei kilu.

Anonim

Mă refeream la cârnați de calitate medie. Oricum, sunt convins că ai înțeles ideea, indiferent de tipul de cârnați.

Marian

1 leu la cablu
1 leu la telefon
1 leu la internet
1 leu la netflix
1 leu la looksport
Tot un leu peste tot si sa dus salariul, deci e scump domnule pentru majoritatea oamenilor de rand

Anonim

1 leu pe salam sau mulți alți lei pe vicii nu e scump? Asta e, dacă unii preferă altceva, să nu se aboneze la Netflix. Dar asta nu înseamnă că pentru nimeni nu merită. Eu prefer sa mănânc 2 kg de cârnați mai puțin lunar. In acest mod, Netflix mă ajută să adaug mai puțin colesterol pe vene. Nu mai vorbesc de vicii, pe care românii cheltuie 5 - 10 abonamente Netflix lunar, dar pentru care întotdeauna ei găsesc bani, chiar dacă sunt unii săraci.

Dorin

Bună ofertă, m-am abonat, ms de pont.

Gogu

NETFLIX : bani aruncati... productiile lor sunt la categoria filmelor comerciale B & C , nu mai zic de lipsa blockbustere... marvel luat de disney , iar altele au expirat licenta .. bleah...

Sorin

Gogule, ce ai vrea sa vezi la Netflix, filme noi care rulează în cinema? Netflix e axat pe seriale, nu pe filme. Serialele sunt de categoria A+++++, multe printre cele mai bune din lume. Am văzut peste 20 seriale pe Netflix super interesante, nu le-aș da pe niciun blockbuster Marvel.

Andrei 77

De ce Netflix are 192 milioane de abonați, dacă are producții proaste?... :-))) Cei 192 milioane de abonați te contrazic... Cui nu vă place Netflix sau HBO GO va puteți abona la Voyo sau Antena Play...

Tibi

Eu personal nu am cuvinte sunt seriale aparte produse doar de ei. E ceva unic recomand

Anonim

netflix are o problema. nu difuzeala lista serialelor disponibile la un moment dat. s-a intamplat sa imi placa un serial, sa il caut pt descarcare si apoi sa vad ca il am in abonamentul netflix

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile