vineri, 20 noiembrie 2020

Finalul sezonului 6A al „Fear the Walking Dead”, centrat pe două dintre personajele veterane ale seriei

Ultimul episod din Fear the Walking Dead, Sezonul 6 A, se difuzează luni, 23 noiembrie, de la ora 22:00, anunţă AMC printr-un comunicat remis către hdsatelit.com,

Prima parte a sezonului cu numărul 6 al serialului AMC „Fear the Walking Dead” se încheie luni, 23 noiembrie, de la ora 22:00, când va fi difuzat pe post episodul „Damage from the Inside”. Este un episod axat pe doi dintre veteranii serialului -  Alicia (Alycia Debnam-Carey) și Strand (Colman Domingo); vor avea cei mai mulți timpi pe micul eran, spre bucuria fanilor. 

Când Dakota (Zoe Margaret Colletti) dispare, Strand (Colman Domingo) le trimite pe Alicia (Alycia Debnam-Carey) și pe Charlie (Alexa Nisenson) într-o misiune de căutare și salvare. Un aliat improbabil le furnizează o nouă cale de evadare ce i-ar putea scăpa definitiv de Virginia/„Ginny” (Colby Minifie). 

Totodată, finalul sezonului 6 face un fel de compromis: Morgan Jones (Lennie James) încă trăiește, însă acel Morgan Jones pe care îl știam a murit....

Vasele de sânge din ochi i-au plesnit, un semn al rănilor interne suferite în urma glonțului cu care a fost răpus la finalul sezonului 5 de oamenii Virginiei. „Există un motiv pentru care se află în acest infern, între viață și moarte, și el se află acolo pentru a putea face ceva pentru Grace (Karen David, n.red)”, declara Lennie James publicației Cinemablend.

„Episodul centrat pe veteranii seriei Alicia Clark (Alycia Debnam-Carey) și Victor Strand (Colman Domingo) este cea mai puternică reamintire a spiritului acestui serial dincolo de bagajul acumulat pe parcurs”, scrie website-ul nme.com. 

Legătura dintre ei și referințe la evenimentele din primele trei sezoane sunt lăudate de aceeași publicație. Totodată, amenințarea zombie e cât se poate de reală și în acest sezon, într-o manieră cât se poate de brutală, a mai scris nme.com.

Sezonul șase din Fear the Walking Dead a urmărit destinul celor care formaseră odată o familie atipică, unită de misiunea de a-i ajuta pe cei în nevoie. Destrămat de Virginia și de „Pionierii” ei, grupul este acum împrăștiat. Ultimul mesaj al lui Morgan (Lennie James) de la finalul sezonului cinci îi implora pe membrii grupului „să rămână în viață“ și, în acest sezon, vom vedea ce înseamnă acest lucru pentru fiecare dintre ei. Unii vor fi interesați de stabilitatea și oportunitățile din comunitățile conduse de Virginia, alții se vor scufunda în întuneric, iar alții se vor lupta cu ceea ce li s-a impus. Existența în spatele zidurilor Virginiei va fi, în moduri diferite, un test pentru fiecare dintre ei, obligându-i să-și găsească identitatea în această lume nouă. Fear The Walking Dead este îi are ca producători executivi pe Scott M. Gimple, Andrew Chambliss și Ian Goldberg, fiind o producția a studiourilor AMC. 


Niciun comentariu despre subiectul „ Finalul sezonului 6A al „Fear the Walking Dead”, centrat pe două dintre personajele veterane ale seriei ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile