miercuri, 23 decembrie 2020

Discovery extinde parteneriatul cu Orange în România, oferind Premier League clienților serviciilor de TV Orange

Discovery și Orange au anunțat o extindere a parteneriatului pentru Discovery Channel, TLC, ID, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet și Travel Channel. Ca parte din nou acord, abonații serviciilor de TV Orange din România se vor bucura și de meciurile din Premier League, pe Eurosport 1, la calitate HD.

Conținutul live și premium de pe Eurosport, cu meciurile din Premier League, Australian Open, Circuitul ATP și Jocurile Olimpice de la Tokyo, vine la Orange începând cu ianuarie 2021, atât pe platformele liniare, cât și în aplicația Orange TV Go, anunță Discovery printr-un comunicat remis către hdsatelit.com  

Meciurile unor giganți precum Liverpool, Manchester United, Chelsea și Manchester City, printre altele, vor fi disponibile pentru clienții serviciilor de TV Orange pe Eurosport 1, în format HD, datorită extinderii parteneriatului anunțat astăzi de Discovery și Orange. 

Clienții serviciilor de TV Orange se vor bucura odată cu noul an de tot ce are mai bun de oferit Premier League, inclusiv meciurile Tottenham - Leeds (2 ianuarie), Chelsea – Manchester City (3 ianuarie) și Southampton – Liverpool (4 ianuarie). Partidele de Premier League vor fi însoțite de Premier League Show, emisiune de analiză cu experți precum Ion Alexandru și Gabriel Cânu, în prezența fostului mare internațional român, Lucian Sănmărtean.

Noul parteneriat continuă să aducă, de asemenea, conținutul popular de pe Discovery Channel, TLC, ID, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet și Travel Channel în oferta servicii TV Orange.

 „Cu ocazia acestui nou parteneriat, clienții serviciilor TV Orange vor avea acces la unul dintre cele mai diverse portofolii de divertisment inspirat din realitate de pe piața locală, cu genuri precum aventură, lifestyle, mister și suspans, minunile vieții sălbatice și sport. După un sezon excelent de Premier League în România, cu rezultate remarcabile la nivel de audiențe, suntem încântați să aducem cea mai spectaculoasă competiție fotbalistică din lume clienților de servicii TV Orange din România”, a declarat Alexandru Silanovici, Distribution & Strategic Business Development Director, Discovery România & Ungaria.   


20 de comentarii despre subiectul „Discovery extinde parteneriatul cu Orange în România, oferind Premier League clienților serviciilor de TV Orange ”:
Anonim

Cei care au Orange TV pe fibra telekom vor prinde aceste posturi?

Anonim

Evident nu.

Anonim

De ce evident nu?

Tibi

Sunt codate fiecare are un card pentru decriptarea programelor

Anonim

Tibi, întrebarea este dacă vor fi sau nu în grilă, nu dacă sunt sau nu codate și nici câte carduri trebuie.

Cineva mai sus a răspuns că evident nu vor fi.

De ce nu vor fi ?

Aceasta e întrebarea.

Respectivul a oferit un răspuns fără motivație. Așadar pentru mine răspunsul lui nu este util deloc. și nu mă ajută nici motivația că vor fi sau nu codate. Această motivație nu are nicio legătură cu prezicerea pe care o face respectivul anonim că nu vor fi evident în grilă.

Anonim

telekom nu apartine inca de orange, de asta nu vor intra.

Anonim

Mai citește o dată întrebarea. Nu a întrebat dacă intră la Telekom.

A întrebat dacă intră la Orange, la abonații Orange care sunt cablați de mult timp deja pe fibră închiriată de la Telekom.

Părerea mea e că evident nu cunoașteți răspunsul și nici motivația acestuia, iar răspunsul că evident nu intră este doar rezultatul imaginației acelui anonim. Răspunsul lui e nevalid pentru mine, cu excepția cazului că a călătorit în viitor și a verificat că respectivele televiziuni nu au intrat nici peste o săptămână, nici peste o luna, nici peste ani, in grilă.

Sfaturi meu este sa nu mai emiteți astfel de verdicte definitive fara sa aveți informații sigure.

Îi răspund eu primului anonim;

Evident că nu are nimeni de unde sa stie dacă sau când intră aceste canale in grila rețelei menționate de tine.

Cosmin

Salutare ,
Va intre un lucru :
Credeti ca programele din pachetul Discovery vor intra si pe reteaua de fibra optica a Telekomului ?
Va intreb dintr-un punct de vedere al programelor respective .
Eu sunt agent de vanzari Orange si am clienti care ma vor intreba aceasta chestie .
O sa postez comentariu aici cand voi afla raspuns oficial de cei de la marketing

Anonim

Dacă zilele astea reinoiesc contractele cu operatorii, dpmdv ar trebui să intre ceva și la digi

Bogdan1811

Dpmdv aceste posturi ar trebui codate pe infrastructura telekom și abonații orange ar trebui să le vada. Ce legătură are codarea cu introducerea în grilă?

Anonim

Dar pe dth orange va fi eurosport cu premier league? Nu se specifica concret nici asta!

Anonim

Telekom va ține de Orange în cele din urmă. Iar compania mamă Telekom va rămâne doar cu Nextgen. Cu alte cuvinte, Telekom pleacă dar rămâne. În timp ce pe piață mai apare un jucător important: Orange.

Anonim

Pai dacă prelungește trebuia sa bage și HGTV și Food Network dacă tot iese Discovery Showcase,altfel nimic nou,doar pe partea de sport atât.
Se tot subțiază grila și la ei.

SilviuTV

Bine ca sunt in hd. Ca in 4k, Eurosport in loc sa difuzeze premier league difuzează campionatul mondial de schiat

Anonim

Cea mai buna Televiziune HD unde Imaginea e la calitate Maxima e la ORANGE TV DTH.

Anonim

Adică au 1080p/50Hz ?

Unknown

Discovery Science și DTX au ieșit din grila Orange.A intrat Live Nature in rețeaua proprie de cablu.Pachetul Discovery iese și de la Focus Sat.

Anonim

Pai Discovery Science HD si Discovery Turbo Xtra HD nu au fost specificate ca sunt incluse in noul contract, vezi prima propoziție din comunicat. Discovery Showcase HD s-a inchis.

Anonim

Păcat ca au scos Discovery Science, era sigurul canal de la Discovery la care mă uitam.

Florin

Postul eurosport 1 nu se incarca - streamul nu este disponibil- in aplicatia Orange tv go desi am activat optiunea world tv go in abonament (3,5€ lunar), DE CE????
Nici un operator Orange nu mi-a dat un raspuns clar

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile