luni, 14 decembrie 2020

Extraopțiunea 4K, recepționată gratuit de abonații Digi Tv cablu, până la finalul anului

Telespectatorii care iubesc sportul vor putea viziona la calitate Ultra-HD cele mai importante campionate de fotbal din Europa  În perioada 14 - 31 decembrie 2020, abonații Digi TV, indiferent de tipul de serviciu deținut (digital sau analogic), vor putea viziona* gratuit programele transmise de canalele incluse în extraopțiunea 4K, dacă au un televizor Ultra-HD (UHD), anunță operatorul printr-un comunicat remis către hdsatelit.com. Extraopțiunea cuprinde canalul propriu DIGI 4K și Eurosport 4K.

"Aceste canale vor aduce bucurie în rândul telespectatorilor pasionați de sport, cele mai așteptate competiții sportive ale finalului de an putând fi vizionate acum la cea mai bună calitate de recepție a programelor de televiziune. Extraopțiunea este disponibilă începând cu data de 14 decembrie până la finalul anului, nefiind necesară o activare suplimentară", se precizează in comunicat..

Astfel, abonații vor putea vedea cele mai așteptate transmisiuni de fotbal premium din LaLiga (Spania) și Bundesliga (Germania), după cum urmează:

- marți, 15 decembrie 2020, Real Madrid vs. Bilbao;

- miercuri, 16 decembrie 2020, Barcelona vs. Sociedad; 

- sâmbătă, 19 decembrie 2020, Barcelona vs. Valencia și Leverkusen vs. Bayern; 

- duminică, 20 decembrie 2020, Eibar vs. Real Madrid. 

În perioada 22-30 decembrie, pasionații de fotbal vor rămâne conectați la meciurile disputate în liga spaniolă, în care vor evolua două dintre cele mai puternice echipe din fotbalul european - Barcelona și Real Madrid, difuzate și în UHD.

"Prin intermediul pachetului 4K, iubitorii sportului abonați la serviciul Digi TV vor avea acces la cea mai extinsă ofertă de transmisiuni sportive, realizate la cele mai performante standarde de televiziune disponibile pe piața din România. DIGI 4K, primul canal de televiziune Ultra-HD din România, a început să emită în data de 25 noiembrie 2018, iar din 17 ianuarie 2020, extraopțiunii disponibile exclusiv în oferta Digi i s-a adăugat și canalul Eurosport 4K. Digi 4K se află pe poziția 200 din grila de programe Digi TV, iar Eurosport 4K pe poziția 201.**", mai precizează operatorul.

După finalul perioadei promoționale, extraopțiunea 4K este disponibilă la prețul de 5 lei/ lună (inclusiv TVA), iar pentru recepționarea programelor va fi necesară din nou utilizarea unui televizor Ultra HD compatibil si a CAM-ului de la operator.

Clienții care, în prezent, dețin pachetul de televiziune analogic și vor să recepționeze în continuare această extraopțiune, după încheierea promoției, vor putea efectua upgrade-ul la pachetul digital, atât pe site-ul DIGI.ro sau prin serviciul Relatii Clienți, cât și în rețeaua de magazine și puncte de vânzare Digi. La un tarif lunar de 30 RON (inclusiv TVA), abonamentul Digi TV Digital oferă acces, în funcție de zona de recepție, la peste 170 de programe de televiziune, din care 42 sunt disponibile și în format HD***, iar 60 pot fi vizionate și online, din aplicația Digi Online.  

_____________________________________

*Recepția este condiționată de utilizarea unui televizor de tipul Smart TV Ultra-HD.

**În localitățile din Mureș și în zonele unde grila conține mai mult de 200 de canale, Digi 4K și Eurosport 4K se află pe pozițiile 400 și 401.

***Numărul canalelor HD recepționate poate ajunge la 49, prin adăugarea celor care fac obiectul extraopțiunilor.

Despre Grupul Digi

Grupul Digi este liderul segmentului de servicii de internet fix și pay-tv în România, cu 55% cotă de piață pe fiecare dintre aceste segmente, potrivit datelor comunicate de autoritatea de reglementare ANCOM, pentru primul semestru al anului 2020. Totodată, grupul este unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia (doar ca Mobile Virtual Network Operator – MVNO – pe această piață). Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 8,4 milioane de gospodării în România și Ungaria, la finalul anului 2019. 

În domeniul serviciilor mobile de voce și date, Digi a fost mereu un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii. Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate. 


14 comentarii despre subiectul „Extraopțiunea 4K, recepționată gratuit de abonații Digi Tv cablu, până la finalul anului”:
Tibi

Nu toți au 4k trebuiasdsya și extra optione film now sau Hbo părerea mea dacă vra lumea sa se aboneze

Anonim

Super, tocmai mi-am cumparat televizor 4K.

Anonim

O decizie înțeleaptă a Digi. E bine ca fiecare să știe din-nainte pe ce dă banii.

Viorel Ele

Eu nu am digi 4k

Cristian

Că sa vezi Digi 4K, trebuie sa conectezi cablul de la operatorul RCS RDS direct in televizorul tău 4K și să dai scanare pe sistem digital in mod complet sau după operator Digi.

Anonim

La mai bine de 2 ani de la debutul 4k la Digi, avem un așa-zisa pachet 4K format din programul inițial Digi 4K și un surogat upscalat numit inpropriu Eurosport 4K. Cam subțire.

sorinbrindusan@gmail.com

Bună, userilor!Multe schimbări de canale noi tv la Digi TV.DAR PE PLATFORMA DIGI ONLINE CĂND LE VEDEM?Cum poate fi anunțată(în scris) DIVA România că NU MAI AU SUBTITRAREA RO LA FILME DE 4 ZILE!!!Așa e pe online...are cineva o adresă electronică a postului DIVA TV Romania,și să îi anunțe,eventual, de problema asta?Vă mulțumesc pentru atenție și ajutor !

Anonim

Eurosport 4K mai transmite totuși și 4K nativ de câteva ori pe an. In rest e upscalat, așa e. Oricum, Eurosport 4K nu a crescut cu nimic prețul extraoptiunii, tot 5 lei era prețul și înainte de a-l introduce in extraoptiune.

Gaby

Nu are ce face RCS RDS că Eurosport 4K transmite 99,9 procente upscalat. Așa transmite. Insa RCS RDS ar putea sa mai adauge 1-3 canale cu adevărat 4K în extraoptiune, chiar daca ar crește prețul la 10 lei lunar. Sau ar putea măcar să difuzeze pe Digi 4K, in 4K real, filme pentru care a luat licența în HD pentru FilmNow, așa cum face cu unele meciuri de pe canalele DigiSport.

Unknown

Da Gabi,iti dau dreptate totala,sunt abonat la digi 4k si astept de 2 ani primul film sau macar serial 4k,dar nimic,mi frica ca mai trebuie sa asteptam vreo 2 ani ca sa vedem vreun film..ma daca nu puteti baga un film pe zi inteleg,da unu pe saptamana,luna sau an,chiar nu inteleg..

Anonim

Nu e vina RCS pt upscallingul folosit de Eurosport 4K, așa este. Da să ne mai atingă și ei acolo cu încă 2-3 canale 4K (care chiar există în ofertele altor companii de cablu), ar fi putut :) Probabil o vor face în viitorul apropiat.

Danys

Ar trebui ca pe viitor apropiat sa adauge cateva canale 4k avand in vedere ca institutul de statistica au zis ca 1 din 3 romani au televizoare 4k!!

Anonim

Nu a zis nimic institutul de statistica despre cati romani din 3 au televisoare SD ? Nu de alta, dar prea insista televiziunile prin cablu cu pastrarea frecvențelor analogice dar și a dublurilor SD acolo unde exista si versiuni HD

Unknown

Azi 20/9 la meciul barcelona-granada observ ca digi 4k are si hdr,a mai observat cineva asta?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile