luni, 28 decembrie 2020

"Hai noroc, România!", în noaptea de Revelion la Kanal D

Show-ul dintre ani va fi prezentat de Bursucu si Ana Barnoschi, care vor aduce multe surprize telespectatorilor. Joi, 31 decembrie, începând cu ora 20:00, Kanal D își invită telespectatorii sa urmărească un spectacol unic, absolut special, menit să le ofere o noapte de neuitat, așa cum se cuvine, la cumpăna dintre ani.

Prezentat de Bursucu si de Ana-Maria Barnoschi, “Hai noroc, România!” este show-ul dintre ani in care distracția la superlativ, cu muzica live, momente inedite, dans și bucurie si, nu în ultimul rând, cu Roata Norocului aproape.

Pepe, Theo Rose, Jean de la Craiova, Jador, Mitoseru și îndragitii actori din serialul de comedie “Moldovenii”, Radu Țibulcă, Petronel Gongeanu și Andreea Lodbă, sunt câteva dintre vedetele care vor fi prezente, în această seară magică alături de telespectatori. Muzica, dansul și foarte mult umor de calitate ne vor face să pășim în Noul An cu zâmbetul pe buze și sufletele pline de bucurie!

Ana-Maria Barnoschi și Bursucu își vor incanta fanii cu o scenetă în care umorul va fi la cote maxime! Din distribuție mai fac parte Emy Alupei, Gabriel Costin, Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu. Situații pline de haz decurg din încercarile lui Bursucu de a se debarasa de noua lui “vecină”, nimeni alta decât Ana-Maria Barnoschi.  

Vom trece în 2021 cu zâmbetul pe buze, cu optimism debordant, alături de vedete iubite de publicul larg. Iar Roata Norocului se va învârti, de data aceasta, pentru a le aduce tuturor celor de acasă și mai multă distracție! “Hai Noroc, România!”


Niciun comentariu despre subiectul „"Hai noroc, România!", în noaptea de Revelion la Kanal D”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile