luni, 28 decembrie 2020

UNTOLD pregătește cea mai mare petrecere de Revelion. Show special al lui David Guetta, transmis la ProTV

UNTOLD pregătește cea mai mare petrecere de Revelion pentru toată România - DAY ONE – ÎNCEPUTUL. Cel mai bun DJ al lumii, David Guetta, va face un show special în noaptea de Revelion, la Paris, care va fi transmis în Romania, la PRO TV.

Tot la televizor, fanii vor putea urmări cei mai buni artiști români, iar online – seturi pregătite de unii dintre cei mai buni DJi, special pentru România. Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu și Grasu XXL pregătesc concerte speciale pentru noaptea de Revelion, la PRO TV. Miezul nopții va fi marcat de un show spectaculos de artificii, transmis de la Cluj-Napoca de pe stadionul Cluj-Arena, casa UNTOLD.

Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD: „Ne-am gândit că trebuie să marcăm cumva această trecere către 2021, care, sperăm noi va fi un an mult mai bun. Vă fi o seară foarte lungă, cu foarte mulți artiști pe care românii îi iubesc.”

Smiley: „De revelion stăm acolo unde ne prinde revelionul pe fiecare, dăm drumul pe ProTV și ne uităm la un UNTOLD altfel, chiar de revelion, la noi acasă”

Show-ul de la PRO TV, DAY ONE – Începutul, va fi prezentat de Pavel Bartoș, de la ora 23:30 până la 2:00. El îl va avea invitat și pe Cabral, care a fost gazda producțiilor UNTOLD și PRO TV în acest an, și a pregătit mai multe surprize pentru noaptea de revelion.

Pavel Bartoș: „Am dus dorul festivalurilor, concertelor, spectacolelor și această seară ne dă puțin senzația că putem reveni în curând la normalitate. Mă bucură acest lucru, că sunt părtaș la această mică mare manifestație”

Tot la PRO TV va fi transmis, în exclusivitate în Europa de Est, show-ul special pe care îl va face David Guetta pentru trecerea în noul an. Artistul pregătește un joc impresionant de lumini și lasere, alaturi de hituri care l-au consacrat.

UNTOLD prezinta un show special și pentru fanii din online. Pe pagina de YouTube a festivalului, la ora 22:00 va începe un show diferit de cel de la PRO TV. Duo-ul feminin din muzica electronică – NERVO abia așteaptă întâlnirea cu fanii din România. Printre invitați se vor număra și Quintino, Bassjackers și Julian Jordan.


3 comentarii despre subiectul „UNTOLD pregătește cea mai mare petrecere de Revelion. Show special al lui David Guetta, transmis la ProTV”:
mocreacrazy

David Guetta cel mai bun dj al lumii...ma faceti sa rad

Sorin Andy

Nu ai de ce sa razi. Totul depinde de gusturile fiecăruia. Care e cel mai bun DJ pentru tine nu e cel mai bun pentru altii si invers. Asa că pentru Pro Fm, pentru cei care au redactat comunicatul, el e cel mai bun. E părerea lor, tu sau eu putem sa avem alta părere, dar asta nu inseamna ca părerea ta sau a mea e greșita, dar nici a lor.

mocreacrazy

Sorin Andy, David Guetta e producator( si unul din cei mai buni), dar la capitolul DJing.....mna, iti respect parerea

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile