joi, 3 decembrie 2020

HISTORY: Recomandări din programele lunii decembrie

Televiziunea History a remis către hdsatelit.com câteva recomandări din programele lunii decembrie, detaliate mai jos.

Statele Unite ale Americii. Cartea Secretelor (titlul original America’s Book of Secrets: Special Edition) (6x120’)

Din 15 decembrie, în fiecare marți @21:00

În timp ce o mare parte din istoria Americii este cunoscută lumii întregi, există o altă istorie mai profundă care subzistă în umbră. Poveștile și locurile învăluite în secret și ascunse publicului ... vor fi din nou aduse în focus.

Fiecare episod de două ore va oferi spectatorilor acces desecretizat în unele dintre cele mai iconice locații și organizații din America. Episoadele trecute au intrat în interiorul Pentagonului, Zonei 51, FBI și chiar Casa Albă.

Acum, seria factuală va merge și mai adânc, și mai departe și mai în detaliu ca oricând, într-un efort neîncetat de a aduce spectatorilor adevărul din spatele tuturor titlurilor noi și șocante de astăzi.

Maşinile care au schimbat lumea (titlul original The cars that made the world) (4x60’)

Din 30 noiembrie, în fiecare luni@22:00 EET

Noua serie evocă povestea unui grup de ingineri concurenți care au făcut revoluție în industria transportului și care au schimbat pentru totdeauna evoluția omenirii din epoca modernă.

Motivați de creativitate și competitivitate, geniul lor a creat cea mai transformatoare invenție din secolul al XX-lea, generând o mulțime de alte industrii adiacente și oferind o libertate niciodată imaginată înainte de producția unui autoturism.

Explorând peste un secol de inovație și trecând prin transformările mărcilor Honda, Toyota, Mercedes, Ford, Porsche, Rolls Royce și multe altele, HISTORY prezintă poveștile dramatice din spatele celor mai mari nume din industria auto.

Iarna Misterelor (titlul original Mystery Winter)

Din 1 decembrie, de luni până vineri@21:00 EET

Sezonul rece și mohorât al iernii este o ocazie excelentă de a mai... descoperi câteva mistere. În decembrie, HISTORY îți aduce seria de programe „Iarna misterelor”, plină de show-uri în premieră despre unele dintre cele mai bine păstrate secrete din istorie. Aruncăm o privire asupra a ceea ce știința nu reușește să explice în mod rațional, și urmărim un nou sezon al spectacolului déjà celebru marca HISTORY, „Extratereștri Antici”, urmat de seria completă „Biroul Federal de Investigații Extraterestre” și premiera episoadelor „Roswell: Primul Martor ”.

Pentru cei cărora le place să descopere misterele legate de creaturi fantastice, vă prezentăm „În căutarea monștrilor”, o serie de compilații care documentează vânătoarea științifică a miturilor și inexplicabilului. „Iarna misterelor” vă prezintă de asemenea enigme contemporane celebre rămase neexplicate, de exemplu „ Statele Unite ale Americii. Cartea Secretelor „Cele mai mari mistere ale istoriei” și un final apoteotic pentru unul dintre cele mai populare seriale marca HISTORY „Hunting Hitler: Capitolul final”. În ianuarie vom continua prezentarea unuia dintre cele mai mari mistere ale lumii moderne și îi vom urmări încă o dată pe frații Langina în cel de-al optulea sezon al „Blestemului Insulei Oak”.

Extratereștri Antici (titlul original Ancient Aliens) Sezonul 12B 

Din 1 decembrie, în fiecare marți @21:00 

”Extratereștri Antici” explorează teoria controversată conform căreia ființe evoluate de pe alte planete au vizitat Pământul încă de acum milioane de ani. Din era dinozaurilor până la Egiptul antic, de la desenele rupestre timpurii până la observațiile constante din SUA, fiecare episod din această serie de succès marca HISTORY oferă profunzime istorică întrebărilor, speculațiilor, controverselor provocatoare, relatării primilor martori și teoriilor fundamentate din jurul acestui subiect vechi . Oare ființele inteligente din spațiul cosmic au vizitat Pământul cu mii de ani în urmă?

În căutarea monștrilor (titlul original The Best Of MonsterQuest) 

În fiecare vineri @22:00 

Seria explorează creaturile ciudate și necunoscute până acum, care ar fi fost văzute de martori din diferite colțuri ale lumii. Programul caută diverși monștri celebri pentru subcultura criptozoologică și entități paranormale care ar fi fost observați de martori din întreaga lume. Sezonul „Best Of ...” prezintă cele mai misterioase și interesante povești despre creaturi care au captat imaginația cercetătorilor de secole întregi.

Arme Născute din Foc (titlul original Forged in Fire)

Episoade noi, din 10 decembrie, în fiecare joi @ 20:00 EET

Mai mult ca sigur ca săbiile să nu fie arma preferată a multor oameni în zilele noastre, cu toată colecția contemporană de arme mult mai avansate și mult mai ușor disponibile, dar asta nu îi împiedică pe unii să continue să lucreze în forje. Serialul ”Arme Născute din Foc” testează unii dintre cei mai buni maeștri fierari în timp ce aceștia încearcă să recreeze unele dintre cele mai iconice arme cu lame din istorie.

Fostul cadru militar în Armata SUA, Wil Willis, găzduiește competiția care provoacă în fiecare episode, câte patru maeștri fierari să forjeze diverse arme, care sunt mai apoi testate de un juriu format din : J Neilson, care face cuțite de mai bine de 20 de ani; specialistul în luptă corp la corp Doug Marcaida; David Baker, un maestru emerit care produce replice 1 la 1 ale unor arme istorice. Concurentul care supraviețuiește tuturor rundelor eliminatorii și se clasează pe primul loc va  câștiga 10.000 $ și titlul de Campion ”Arme Născute din Foc”.


Niciun comentariu despre subiectul „HISTORY: Recomandări din programele lunii decembrie”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile