joi, 3 decembrie 2020

CRIME+INVESTIGATION: Recomandări din programele lunii decembrie

Televiziunea CRIME+INVESTIGATION a remis către hdsatelit.com câteva recomandări din programele lunii decembrie, detaliate mai jos.

Jodi Arias: Secretele colegei de celulă (Titlul original Jodi Arias: Cell Mate Secrets) (1x60’)

Din 15 decembrie, în fiecare marți@21:00 CET

La șapte ani după ce a fost condamnată pentru crimă cu premeditare, apar noi informații tulburătoare despre Jodi Arias și despre uciderea fostului ei iubit, Travis Alexander, în timp ce fostele ei colege de celulă și cei mai apropiați confidenți fac mărturisiri zguduitoare despre timpul petrecut în spatele gratiilor alături de criminală. Într-un interviu exclusiv la dublu, Tracy Brown și Donavan Bering dezvăluie detalii și informații șocante pe care le-au auzit direct de la Arias, inclusiv o nouă teorie bombă despre noaptea în care Alexander a fost omorât cu sânge rece chiar de către iubita lui.

Filmat la tribunal (titlul original Court Cam) Sezonul 3 (10x30’)

Din 18 decembrie, în fiecare vineri@22:00 CET

Serialul ”Filmat la tribunal” te conduce către cele mai dramatice momente din sălile de judecată din America. De la izbucniri înspăimântătoare la judecători furioși, această serie prezintă locul unde s-a întâmplat povestea din spatele poveștii. Găzduit de Dan Abrams, seria documentară va include, de asemenea, interviuri cu judecători, martori și victime pentru a spune adevărata poveste a crimei din spatele celor mai sălbatice și emoționante momente din instanță surprinse pe cameră.

Marea Britanie ucigaşă cu Dermott Murnaghan (titlul original Killer Britain with Dermot Murnaghan)

În fiecare luni@22:00 CET

Găzduit și produs de unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din Marea Britanie, Dermot Murnaghan, serialul explorează crime întâmplate pe teritoriul Marii Britanii pline cu intrigi, detectivi și povești îngrozitoare de omucideri și ură. În fiecare episod, Dermot Murnaghan evocă un caz despre care a scris sau pe care l-a investigat în detaliu. Cele cinci povești cu și despre crime sunt prezentate cu ajutorul imaginilor din arhivă și a interviurilor-cheie cu cei mai apropiați de caz, inclusiv mărturii ale membrilor familiei victimelor dar și a ofițerilor criminaliști care au ajuns pentru primele investigații de la fața locului.


2 comentarii despre subiectul „CRIME+INVESTIGATION: Recomandări din programele lunii decembrie”:
Anonim

La Digi Tv Cablu RCS RDS când va fii introdus?

Sorin

Repetați aceleași întrebări.. de unde ai vrea sa stie cineva...?
Întreabă la RCS RDS, doar ei stiu.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile