luni, 28 decembrie 2020

"Intrusul", cel mai vizionat online serial turcesc, din 28 decembrie la TDC România

„Insider” – Intrusul, realizat de una dintre cele mai mari companii de producție din lume - Ay Yapim, din Turcia, este considerat cel mai vizionat online serial turcesc din toate timpurile și a fost sau este distribuit în peste 50 de țări. Din 28 decembrie, serialul va putea fi vizionat pe canalul Timeless Dizi Channel, de la ora 20:55, cu episoade noi în fiecare seară de luni până vineri, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Serialul urmărește povestea a doi frați, Sarp Yılmaz – interpretat de Çağatay Ulusoy și Umut Yılmaz – interpretat de Aras Bulut Iynemli, care au fost separați în copilărie și care se reîntâlnesc, ani mai târziu, de părți opuse ale legii, fără să știe că sunt, de fapt, frații pierduți. O copilărie nefericită a celor doi, secrete, mândrie, dar și iubire – toate construiesc un scenariu care a ținut audiența cu sufletul la gură în toate cele 39 de episoade, pentru care a primit un rating de 8 din 10 pe IMDB. De asemenea, Intrusul (Icerde) a fost nominalizat la Pantene Golden Butterfly Awards și Turkey Youth Awards la nu mai puțin de 14 categorii. 

Çağatay Ulusoy este noul „star” al cinematografiei turcești, pornind în cariera sa ca model, apoi fiind descoperit imediat de cunoscuți regizori turci de filme și seriale. „Principala trăsătură a lui Sarp, personajul meu, dincolo de toată suferința lui, este că reușește să rămână cu picioarele pe pământ. M-am întrebat, adesea, cum poți rămâne așa, având în vedere tot ce ai pătimit. Dar avem de a face cu caractere speciale, profunde, fiecare cu povestea lui în serial”, spune Çağatay Ulusoy despre personajul pe care îl interpretează. În ceea ce privește experiența sa privind acest serial, Çağatay Ulusoy a declarat: „Pregătirea pentru rol a început cu 5-6 luni înainte. Am venit în SUA, mi-am schimbat look-ul și m-am antrenat pentru lupte de corp și cu arme de foc.” Imediat după acest rol, Çağatay – care a întâlnit și iubirea pe platourile de la Intrusul, în persoana actriței Duygu Sarışın, a fost ofertat de Netflix pentru a deveni eroul principal în primul serial turcesc al platformei The Protector. 

Îndrăgiții actori turci Çağatay Ulusoy și Aras Bulut Iynemli au recunoscut că au avut o chimie extraordinară pe platourile de filmare, deși au jucat personaje diametral opuse și din punct de vedere al registrului emoțional, și din punct de vedere „moral”. ”Umut este un tânăr care a crescut fără tatăl biologic și din acest motiv are niște probleme emoționale. Nu cunoaște afecțiunea, a crescut fără ea. A fost răpit, pus să cerșească, a avut un destin sumbru. Practic, duce o luptă permanentă cu singurătatea”, spune actorul Aras Bulut Iynemli despre personajul său, Umut Yılmaz. „Ironizează și glumește mereu pentru că umorul și ironia sunt măștile și modul prin care se apără”, mai spune Aras Bulut Iynemli.

Serialul „Intrusul” va fi difuzat pe TDC România începând cu 28 decembrie, ceea ce va fi o reală bucurie pentru comunitatea de fani ai serialelor turcești, care devine tot mai mare. Timeless Dizi Channel difuzează deja seriale extrem de apreciate de telespectatori din toată lumea, cele mai populare titluri printre privitorii români fiind Kurt Seyit & Shura, Black Money Love (Dragoste de contrabandă) și Endless Love (Dragoste infinită). 


6 comentarii despre subiectul „"Intrusul", cel mai vizionat online serial turcesc, din 28 decembrie la TDC România”:
Tibi

La digi pe când??

Graunt3l

De menționat este ca serialul a fost difuzat în trecut în România de către happy tv

Anonim

Subscriu. Aș vrea să intre și la Digi.

Anonim

La Digi Cablu pe când va intra.

Unknown

nu intra ...

Unknown

Am vizionat pana la episodul 59 dar celelalte nu le nai pot vedea

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile