luni, 28 decembrie 2020

Samsung TV Plus se extinde în 12 țări, oferind gratuit online 742 televiziuni internaționale

Samsung Electronics a anunțat printr-un comunicat de presă că Samsung TV Plus*, serviciul său video gratuit care oferă acces instantaneu la știri, sport, divertisment și multe altele, s-a extins acum în 12 țări, oferind gratis 742 televiziuni live din întreaga lume pentru peste 60 de milioane de televizoare smart Samsung.

De la lansarea în anul 2015, Samsung TV Plus a devenit unul dintre cele mai populare servicii de streaming. Integrat în platforma smart tv a Samsung, TV Plus este 100% gratuit, nu necesită abonament sau smartcard. Serviciul este preinstalat pe televizoarele smart Samsung lansate începând cu anul 2016. De asemenea, a lansat recent serviciul pe anumite dispozitive Samsung Galaxy** din SUA, facilitând vizionarea de televiziuni gratuite live și conținut video la cerere.

TV Plus colaborează acum cu aproximativ 300 dintre cele mai importanți radiodifuzori, platforme de conținut și creatori digitali din lume pentru a oferi gratuit proprietarilor de televizoare smart Samsung o experiență de vizionare premium la domiciliu. Odată cu noua expansiune, Samsung continuă să adauge în serviciul Tv Plus noi televiziuni, precum și conținut de top.

În timpul pandemiei, am observat că telespectatorii își petrec timpul acasă, dar și cât de mult apreciază accesul la conținut media excelent. Televizoarele au devenit centrul divertismentului, de la a fi o sursă de știri până la un partener de streaming la cerere. Prin această extindere pe noi piețe, sperăm că TV Plus va continua să devină o destinație premium la domiciliu pentru utilizatorii Samsung Smart TV din întreaga lume”, a spus Seline Sangsook Han, vicepreședinte senior al departamentului Visual Display Business de la Samsung Electronics.

Extinderea recentă a platformei au adus aplicația pe 12 piețe, inclusiv Australia și Brazilia. Piețele existente includ SUA, Canada, Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Spania, Austria, Elveția și Coreea de Sud.

În anul 2021, Samsung va continua să extindă disponibilitatea TV Plus pe alte piețe, cu planuri de lansare în Mexic, India, Suedia și mai multe țări europene (neprecizate la momentul publicării acestui comunicat). Utilizatorii de dispozitive Samsung Galaxy se pot aștepta, de asemenea, să fie lansate funcționalități suplimentare, iar serviciul sa devină disponibil pe mai multe dispozitive în lunile următoare.

______________________

Pentru mai multe informații despre Samsung TV Plus, vă rugăm să vizitați samsungtvplus.com.

* Serviciul Samsung TV Plus este disponibil în prezent în anumite teritorii, inclusiv SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Spania, Elveția, Austria, Coreea de Sud, Australia și Brazilia. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de teritoriu și echipamentul utilizat.

** Utilizatori din SUA care dețin un smartphone Galaxy S9, S10, S20, Note 9, Note 10, Note 20, Fold, Z Flip, Xcover, A51 sau A71 se pot bucura de asemenea de posturile tv gratuite.


3 comentarii despre subiectul „Samsung TV Plus se extinde în 12 țări, oferind gratuit online 742 televiziuni internaționale”:
Anonim

Sa speram ca la anul se lansează si in Romania. Ma bucur pentru românii din Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Spania, Elveția, Austria etc care au deja acces la acest serviciu. 742 televiziuni gratis E CEVA!

Anonim

Si in romania merge dar trebuie sa îi schimbi regiunea pentru aplicati , nu sunt 700 si ceva dar am vazut 146 imi arata mie

Anonim

Nu le vezi pe toate, probabil din cauza că nu sunt disponibile din cauza adresei de IP de Romania.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile