joi, 10 decembrie 2020

TRALALA, celebrul canal de Youtube pentru copii, devine televiziune

Canalul de YouTube TraLaLa a fost lansat în octombrie 2012 de soții Cristina și Alexandru Badan din Iași și este administrat de către firma MoraTV. Dacă la început îndrăgitul canal de YouTube a fost creat din pura pasiune a fondatorilor, în timp TraLaLa a devenit o forță în domeniul conținutului audio și video pentru copii. Melodiilor simple și ritmate de la începuturi li s-au alăturat producții video de înaltă calitate și chiar desene animate cu caracter educativ.

Canalul de Youtube TraLaLa a devenit în decembrie 2017 cel mai popular canal de YouTube din România. Tralala se adresează în principal copiilor și părinților și oferă melodii și clipuri video cu un conținut de încredere atât distractiv, cât și educativ. Canalul TraLaLa este administrat de MoraTV, companie care a produs și distribuit sute de melodii și animații. Din 2016 pe TraLaLa sunt difuzate mai multe serii de desene animate dublate în limba română, BabyRiki, Albința Maya, Vic Vickingul, Rosie și prietenii ei.

Solicitarea licenței audiovizuale prin rețele de comunicații electronice pentru serviciul de programe TRALALA din București a fost depusă de S.C. TRALALA STUDIO SRL Iași.

Canalele de Youtube le găsiți aici:

TraLaLa: https://www.youtube.com/c/CanteceCopiiTraLaLa
LooLoo Kids: https://www.youtube.com/c/LooLooKids
BoonBoon: https://www.youtube.com/c/BoonBoonTV

Sursă informațiilor despre canalele de Youtube si despre MORA TV: http://www.moratv.ro/.

UPDATE 10 decembrie 2020: "Noul post se numește TRALALA și se va vedea SD și HD, fiind disponibil la nivel național, cât și internațional în țări precum Republica Moldova, Italia, Spania, Franța, Germania, Anglia și Irlanda. Va difuza desene animate românești, care sunt produse la studiourile din București și Iași. Totalul investiților echipamentelor se ridică la 72.000 de euro, iar în programe se va investi 578.000 de euro. Reprezentanții au susținut că negociază cu INES și Telekom pentru introducerea postului, dar vor urma discuții și cu alți cabliști pe viitor. Va începe să emită din martie sau aprilie 2021, au spus reprezentanții noului post în ședința CNA", citați de Pagina de Media.


7 comentarii despre subiectul „TRALALA, celebrul canal de Youtube pentru copii, devine televiziune”:
Anonim

E o veste super! Desenele Tralala sunt foarte bune, copii mei se uita de la varsta de 1 an la ele pe Youtube. Toate sunt deja HD!

Unknown

Îl așteptăm și în grila NextGen !

Andrei Sandu

Aşteptăm şi la Digi !

Alexboss24

Dar pe Vodafone cand

Alexboss24

Pe când la Vodafone

Cristi

Incredibila ascensiunea. Felicitari lor.

Anonim

Intreabă pe Relatii Clientii la NextGen

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile