marți, 8 decembrie 2020

Travel Mix 4K la Nextgen

Operatorul de televiziune digitală prin cablu NextGen a introdus în grilă, începând de săptămâna trecută, televiziunea românească Travel Mix 4K. Mai jos găsiți o imagine trimisă de Alexandru din Grupul HD Satelit, care a confirmat recepția Travel Mix 4K în grila Nextgen din Mangalia.

Deocamdată operatorul de cablu tv menționat nu a emis niciun comunicat despre includerea acestui canal Ultra HD în grilă, nici nu a inclus Travel Mix în grila oficială de canale prezentată pe website-ul propriu. Așadar, nu este confirmat momentan dacă sunt teste sau dacă postul tv Travel Mix 4K va fi oferit permanent în grila comercială. Cert e ca abonații Nextgen care dețin un televizor Ultra HD compatibil și beneficiază de serviciile de televiziune digitală ale operatorului pot recepționa acest post tv.


5 comentarii despre subiectul „Travel Mix 4K la Nextgen”:
Anonim

pe ce fregventa e?

marian

Trist ca bravi nostri operatori de cablu tv ( in speta digi vodafon ) nu cred de cuvinta sa-l introduca in grila de programe ! No fi el grozav dar este un post 4k romanesc !

Anonim

Foarte bine. Vrem și la Digi!

Anonim

Prea mare si prea complexa sigla. Unde mai pui ca afisajul 4k apare dublat. De ce nu l-o fi bagand si rds ? 🤔

Anonim

Dacă este introdus la NextGen poate va fi adus și la Telekom, doar au același acționar.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Top 10 articole în ultima lună

Operatori media si de telecomunicații din România

AKTA (81) Digi (556) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (84) Orange (228) Telekom (310) UPC (280) Vodafone (85)