marți, 8 decembrie 2020

FARGO (sezonul 4) ȘI NOS4A2 (sezonul 2), din 4 ianuarie 2021 la AMC

Televiziunea AMC a stabilit data de început al celui de-al patrulea sezon din Fargo, serialul câștigător al premiilor Emmy®, Golden Globe®, AFI, Peabody și TCA Award, creat de Noah Hawley. Avându-l în rolul principal pe Chris Rock, noul capitol va debuta pe 4 ianuarie, de la ora 22:45 și este format din 11 episoade, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către hdsatelit.com.

Al doilea sezon din NOS4A2, serialul supranatural exclusiv al televiziunii AMC, bazat pe romanul bestseller din 2013 cu același nume al lui Joe Hill, se va întoarce cu 10 noi episoade. Producția îi are în distribuție pe Zachary Quinto, actorul nominalizat la premiul Emmy, și pe Ashely Cummings. NOS4A2 va fi la AMC, din 4 ianuarie, de la ora 22:00. 

Despre Fargo S4 (sezonul 4)

În anul 1950 în Kansas City, două formațiuni criminale care luptau pentru o bucată din ”visul american” au ajuns la o pace deloc ușoară. Împreună, ei controlează sectorul de corupție din zonă. Pentru a-și întări armistițiul, Loy Cannon (Chris Rock), șeful grupării Black crime, își oferă fiul, Stachel (Rodney Jones), dușmanului său Donatello Fadda (Tommaso Ragno), capul mafiei italiene. În schimb, Donatello i-l dă pe mezinul său, Zero (Jameson Braccioforte), lui Loy.  

 Atunci când Donatello moare în spital, în urma unei operații de rutină, armistițiul lor fragil este amenințat. Josto Fadda (Jason Schwartzman) preia rolul tatălui său, însă eforturile sale de a stabiliza organizația sunt încurcate de fratele său, Gaetano (Salvatore Esposito) care s-a alăturat familiei în Kansas City după ce și-a construit o reputație răufamată în Italia. Ceilalți bărbați din familia Fadda, printre care: Ebal Violante (Francesco Acquaroli), Constant Calamita (Gaetano Bruno) și Antoon Dumini (Sean Fortunato), trebuie să decidă cui vor jura credință.   

În toată această vâltoare, Patrick „Rabbi” Milligan (Ben Whishaw), un bărbat care și-a trădat odată propria familie pentru a servi italienii, urmărește cu atenție pentru a-și asigura supraviețuirea.

Noah Hawley (creator, scenarist, regizor), producătorul executiv, câștigător al premiilor Peabody, Golden Globe și Emmy, este liderul echipei de creație al celui mai nou sezon Fargo, serial multipremiat. 

Despre NOS4A2 (sezonul 2)

NOS4A2 o are în centrul acțiunii pe Vic McQueen (Cummings), o tânără înzestrată, care descoperă că are abilitatea supranaturală de a găsi lucrurile pierdute. Această abilitate a sa o aduce în calea lui Charlie Manx (Quinto), un nemuritor seducător. El se hrănește cu sufletele copiilor, apoi depozitează ce mai rămâne din ele în Chrismasland – un tărâm înghețat, ciudat al imaginației lui Manx, unde în fiecare zi este Crăciunul, iar nefericirea este interzisă prin lege. Vic se luptă să-l învingă pe Manx și să salveze victimele, fără a-și pierde mintea sau să-i cadă chiar ea victimă.   

În cel de-al doilea sezon al NOS4A2 acțiunea se petrece la opt ani după evenimentele din primul sezon. Vic McQueen (Ashleigh Cummings) rămâne mai hotărâtă ca niciodată să-l distrugă pe Charlie Manx (Zachary Quinto). Charlie, după ce și-a înfruntat propria mortalitate, este disperat pentru răzbunare împotriva lui Vic. De data aceasta, își pune ochii pe persoana care înseamnă cel mai mult pentru ea - Wayne, fiul lui Vic, în vârstă de opt ani. Cursa pentru sufletul lui Wayne îi trimite pe Vic și Charlie pe un traseu de coliziune de mare viteză, forțându-i pe amândoi să își confrunte greșelile din trecut, pentru a-și asigura viitorul lui Wayne. Bazat pe cel mai bine vândut roman cu același nume al lui Joe Hill, NOS4A2 îl care ca producător executiv de showrunner-ul Jami O'Brien (Fear the Walking Dead, Hell on Wheels) și Hill.

NOS4A2 este produs de AMC Studios în asociere cu Tornante Television. Din distribuție fac parte și Jahkara Smith, Olafur Darri Olafsson, Virginia Kull și Ebon Moss-Bachrach.

Despre AMC Global

AMC Global, care face parte din AMC Networks International, difuzează filme celebre din fiecare gen și decadă și producții originale, pentru a oferi publicului ceva mai profund, ceva mai variat, ceva mai mult. Postul AMC a creat unele dintre cele mai premiate seriale ale ultimilor 10 ani, care au redefinit producțiile TV dramatice. AMC este distribuit în întreaga Americă de Nord, dar și în alte peste 125 de țări din lume. AMC Global este o destinație de top când vine vorba despre entertainment și este disponibil în HD și SD, pe toate platformele (TV, online, on demand și pe dispozitive mobile). 


Un comentariu despre subiectul „FARGO (sezonul 4) ȘI NOS4A2 (sezonul 2), din 4 ianuarie 2021 la AMC”:
Anonim

Nu am văzut NOS4A2, deci nu pot sa mă pronunț, dar Fargo e un serial polițist extraordinar.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile