luni, 4 ianuarie 2021

Discovery+ va ajunge în România prin Vodafone

Discovery a semnat un acord de distribuție multianual cu compania Vodafone, pentru a continua lansarea serviciului de streaming discovery + în toată Europa.

Acordul cuprinde 12 piețe, în care conținutul Discovery va fi pus la dispoziția clienților la telefonie mobilă ai Vodafone. Aceste piețe includ România, Marea Britanie, Germania, Turcia, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Republica Cehă, Ungaria, Irlanda și Islanda.

Clienții la servicii de televiziune Vodafone din aceste teritorii se vor bucura, de asemenea, de acces la discovery +, cu excepția Regatului Unit și a Turciei. Lansările vor fi susținute de campanii de marketing, incluzând o gamă largă de activități promoționale, atât pe platformele deținute de Vodafone, cât și de Discovery. Platforma discovery+ este deja lansată în Marea Britanie prin intermediul operatorului Sky, datorită unui acord semnat anul trecut. Platforma se lansează astăzi și în SUA.

Parteneriatul oferă companiei Discovery posibilitatea de a furniza serviciul său VOD pentru aproximativ 100 de milioane de televizoare ale clienților Vodafone, abonați din toată Europa la telefonie mobilă si internet, urmând ca lansarea să aibă loc în aceste teritorii în următorii doi ani.

Astfel, compania Vodafone devine o pârghie importantă de lansare a discovery+ pentru consumatorii din întreaga Europă. CEO-ul Discovery, David Zaslav, a declarat: „Acordul hibrid cu Vodafone susține strategia noastră la scară largă de a extinde distribuție liniară pentru a oferi conținutul nostru popular consumatorilor pe o multitudine de platforme și dispozitive.”.


UPDATE 4 ianuarie 2021, ora 12:30: Discovery a remis către hdsatelit.com un comunicat, pe care îl prezentăm mai jos.

Discovery și Vodafone anunță un parteneriat ce aduce discovery+ în mai multe țări din Europa, printre care și România

- Parteneriatul este încheiat pe mai mulți ani și acoperă 12 piețe europene, cu peste 100 milioane de gospodării din: România, Cehia, Ungaria, Marea Britanie, Germania, Turcia, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Irlanda și Islanda

- Alături de portofoliul de canale TV liniare, acest acord aduce în premieră discovery+, un produs de streaming dedicat consumatorilor

- Lansările în cele 12 țări vor avea loc pe parcursul anilor 2021 și 2022



Discovery, Inc. și Vodafone au semnat un parteneriat pe termen lung, prin care clienții Vodafone din 12 țări europene vor continua să se bucure de conținutul unic al portofoliului Discovery. Cele două părți vor colabora de asemenea pentru a aduce discovery+ abonaților Vodafone din Europa. discovery+ este serviciul de streaming care aduce la un loc conținutul și brandurile emblematice ale Discovery din întreaga lume.

Parteneriatul vizează clienții Vodafone de TV și de telefonie mobilă din România, Cehia, Ungaria, Marea Britanie*, Germania, Turcia*, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Irlanda și Islanda. Aceștia vor putea urmări conținutul favorit al brandurilor Discovery, colecția despre istoria naturii BBC, dar și oferta premium de sport găzduită de Eurosport - toate la un loc pentru prima oară.

La momentul lansării, discovery+ va aduce una dintre cele mai mari oferte de conținut relevant la nivel global, dar și local, împreună cu seriile originale populare din categorii în care Discovery este lider de piață: lifestyle și relații; amenajări interioare și gătit; crime adevărate; paranormal; aventură și istoria naturii; știință, tehnologie și mediul înconjurător, precum și documentare de calitate. Începând cu Jocurile Olimpice din Tokyo din acest an, discovery+ va deveni Gazda Jocurilor Olimpice în Europa în materie de streaming, oferind acces la fiecare minut, fiecare medalie și fiecare erou, în direct și la cerere.

Parteneriatul îi oferă Discovery acces la aproximativ 100 de milioane de abonați TV și de telefonie fixă și mobilă în Europa, cărora discovery+ le va fi disponibil pentru o perioadă promoțională care va varia, în funcție de piață. Lansările vor fi susținute de campanii mari de marketing ce vor include activități promoționale de tip „always on” atât pe platformele Vodafone, cât și Discovery. Lansările în cele 12 țări vor avea loc pe parcursul anilor 2021 și 2022. Mai mult, canalele TV liniare ale Discovery vor putea fi urmărite în continuare de clienții Vodafone în România, Cehia, Ungaria, Germania, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Irlanda și Islanda.

David Zaslav, Președinte & CEO Discovery, Inc. a declarat: „Suntem încântați să anunțăm acest parteneriat care acoperă mai multe teritorii și mai multe platforme. Relația strânsă pe care Vodafone o are cu clienții săi va oferi discovery+ o dezvoltare solidă, pe măsură ce aducem această destinație a divertismentului inspirat din realitate clienților europeni. Acordul cu Vodafone susține strategia noastră la scară largă de a extinde distribuție liniară pentru a oferi conținutul nostru popular consumatorilor pe o multitudine de platforme și dispozitive.

Ahmed Essam, Chief Commercial Operations and Strategy Officer, Vodafone Group, a spus: „Sunt extrem de încântat pentru acest acord cu Discovery, care extinde parteneriatul nostru existent și consolidează poziția Vodafone drept una dintre cele mai mari platforme de conținut din Europa. Discovery va reprezenta o parte-cheie a ofertei noastre de divertisment, cu o largă selecție de conținut care îmbunătățește experiențele consumatorilor Vodafone în ce privește serviciile de streaming și de TV de calitate.

Kasia Kieli, Președinte & MD, Discovery EMEA, a declarat: „discovery+ va dezvolta oferta noastră unică și puternică de conținut global și local pentru a deservi fanii în Europa, aducând cel mai bun divertisment inspirat din realitate fanilor noștri. Suntem foarte bucuroși că relația noastră cu Vodafone continuă să se dezvolte. Datorită acestui nou parteneriat strategic, audiența noastră și clienții Vodafone vor avea acces direct la cel mai bun conținut global și local Discovery, oriunde, oricând.

_______________________
* În Marea Britanie și Turcia, discovery+ va fi disponibil doar clienților de telefonie mobilă Vodafone.

* În Marea Britanie, parteneriatul exclude emisiunile BBC de istoria naturii.


Despre Discovery

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în întreaga lume, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele: de la portofoliul de aplicații GO și Discovery Kids Play, servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi Eurosport Player și Motor Trend OnDemand, și până la conținutul digital al grupului Nine Media. Portofoliul de branduri premium al companiei cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo / Velocity, Animal Planet, Science Channel, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport premium, relevant la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com și pe platformele sociale @DiscoveryInc.


2 comentarii despre subiectul „Discovery+ va ajunge în România prin Vodafone”:
Alex

prima data am citit Disney+ in loc de Discovery+ :)

Anonim

Si la ora actuala VODAFONE e cel mai BUN de pe piata!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile