vineri, 15 ianuarie 2021

Jocul "Star Wars Battlefront II Celebration Edition", oferit gratis de Epic Games

Epic Games oferă în mod gratuit diverse jocuri în magazinul său ( de amintit titluri precum precum GTA V, Sid Meier's Civilization VI sau World War Z). De data aceasta, puteți adaugă gratuit în biblioteca dvs. Epic Games, până pe 21 ianuarie 2021, jocul "Star Wars Battlefront II Celebration Edition". 

Această ediție a jocului include jocul standard, precum și conținut care a fost disponibil pentru achiziționarea în joc, de la lansarea originală în 2017 până în decembrie 2019.  Jocul a fost lansat inițial pe PlayStation 4, Xbox One și PC, dar au existat o mulțime de actualizări gratuite de conținut lansate de atunci. De fapt, abia anul trecut dezvoltatorii jocului au anunțat actualizarea finală a conținutului sub forma update-ului The Battle on Scarif (Bătălia de pe Scarif). 

De la lansare, Dice a oferit 25 de actualizări gratuite pentru joc, cu conținut atât pentru jocul single-player, cât și pentru co-op și pentru elementele multiplayer ale jocului. A fost de asemenea adăugat conținut inspirat de povestea Star Wars în sine și de locații precum Hoth, Tatooine, Yavin 4, Death Star II și, desigur, Scarif.

Deci, dacă nu ați încercat acest joc, acum ar putea fi momentul, deoarece cu siguranță îl veți putea obține gratuit de la Epic Games doar până pe 21 ianuarie 2021. Pentru a-l avea in biblioteca dvs. Epic Games, tot ce trebuie să faceți este să accesați platforma Epic Games (click AICI sau AICI), vă conectați în contul dvs. Epic Games și să faceți clic pentru a obține jocul din magazin. Apoi jocul va fi adăugat în contul dvs. permanent.


Din 21 ianuarie 2021, timp de o săptămâna, utilizatorii Epic Games vor putea obține gratuit jocul "Galactic Civilizations III".


5 comentarii despre subiectul „Jocul "Star Wars Battlefront II Celebration Edition", oferit gratis de Epic Games”:
Anonim

Multumesc foarte mult pentru informatii!

Cristi

Super, de mult timp voiam jocul acesta, sunt fan Star Wars! Acum l-am luat gratis. Mulțumesc.

Damian77

Deja am o colecție buna de jocuri de categoria AAA primite gratuit de la Epic. Sper sa o tina tot asa!

Ms de pont, jocul mi l-am adaugat gratuit in lista in cateva secunde, am pornit si descărcarea lui.

Anonim

gataaaa, instalat! spor la joc!

Bogdan1811

Ms mult pentru informatii. Cu știrile de pe acest blog, cu pontul de sărbători și de acun, am reusit sa bag gratuit în magazinul meu de jocuri vreo 16 jocuri care in mod normal costau bani.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile