miercuri, 17 februarie 2021

Disney a anunțat o listă de zece producții europene pentru platforma sa de streaming Disney +

Disney a anunțat o listă de zece producții europene pentru platforma sa de streaming Disney +. Proiectele, care vor fi realizate în Germania, Franța, Italia și Olanda, marchează începutul planului Disney de a comanda 50 de producții în Europa până în anul 2024.

Diego London de la The Walt Disney Company EMEA a explicat: „Strategia noastră demonstrează angajamentul de a produce conținut original de clasă mondială adaptat piețelor locale, dar cu dorința de a atrage publicul din întreaga lume. Europa are reputația globală de a fi o putere creativă, care, combinată cu expertiza Disney de a crea povești de înaltă calitate, vor garanta că Disney + este destinația ideală pentru divertisment captivant în Europa”.

Liam Keelan, vicepreședinte al departamentului de conținut original de la The Walt Disney Company EMEA, a adăugat: „Aceste prime zece proiecte întruchipează viziunea noastră ambițioasă pentru producția locală. Oferta noastră inițială europeană subliniază angajamentul regional al Disney față de talentul remarcabil și divers”.

Originalele europene vor fi prezente pe platformă alături de producțiile de pe lista globală, confirmată la evenimentul Disney Investor Day din decembrie 2020.

Primele producții europene sunt:

Din Franța:

Oussekine, o mini-serie Star Original în patru părți, examinează adevăratele evenimente din 5 decembrie 1986, care au dus la moartea unui tânăr student, Malik Oussekine. Centrat pe lupta familiei sale pentru dreptate, serialul va explora impactul enorm pe care acest caz l-a avut asupra societății franceze.

Parallels este un serial fantastic Disney + Original despre patru adolescenți ale căror vieți sunt bulversate atunci când un eveniment misterios îi propulsează în dimensiuni paralele.

Weekend Family, un Disney + Original, este o comedie jubilantă în care, atunci când tatăl intră într-o relație cu un nou partener, weekendurile iau o turnură cu totul nouă.

Soprano: Sing or Die, un serial documentar Star Original, va oferi acces unic și exclusiv la unul dintre cei mai populari artiști din Franța, în timp ce se pregătesc pentru un turneu din vara anului 2022.


Din Italia:

The Good Mothers oferă o perspectivă nouă asupra mafiei, așa cum este privită de femei.

Star on Disney + este un format "show in show" care a generat deja trei sezoane și un film.

O dramă romantică inspirată de succesul de box-office italian, The Ignorant Angels este un serial Star Original al regizorului turco-italian Ferzan Ozpetek.


Din Germania:

Greenlit este povestea reală a lui Samuel Meffire, primul ofițer de poliție negru din Germania de Est. Seria arată cum Meffire a devenit o senzație mediatică și un simbol al societății moderne în anii 1990 post-reunificare. Dar câțiva ani mai târziu, el a ajuns după gratii, ca un dușman al statului.

Comedia germană Sultan City prezintă aventura unei familii germano-turce în care doamnele devin accidental șefii unei lumi interlope. Mama si fiicele ei descoperă că au un talent pentru astfel de "afaceri".


În Olanda:

Feyenoord Rotterdam este un documentar sportiv. Acest club de fotbal și-a deschis porțile pentru a dezvălui ce se întâmplă cu adevărat în afara terenului.


De asemenea, o listă de producții britanice va fi anunțată în curând.


4 comentarii despre subiectul „Disney a anunțat o listă de zece producții europene pentru platforma sa de streaming Disney +”:
robert

lansarea in romania cand?

Anonim

Cand vor anunța ei mai exact, deocamdată n-au anunțat exact. Probabil pana la sfârșitul anului 2022 va fi deja lansata platforma Disney+ si in Romania.

robert

am trimis un email in englaza la ei si 0 raspuns

Anonim

Probabil vor raspunde mai degraba cand va veni momentul sa il lanseze in Romania. Eu parca stiu ca ei au alt sistem, te abonezi la newsletter la ei si te anunță ei cand va fi lansat in Romania. Nu cred ca ei raspund personal celor care ii intreaba diverse si alte tari unde nu e activ inca serviciul.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile