miercuri, 10 februarie 2021

LOOKSPORT 3 va difuza Romanian Endurance Series și Moto RC

LOOKSPORT 3 a anunțat că va difuza două noi competiții pentru telespectatorii pasionați de sporturile cu motor: Romanian Endurance Series ( campionatul de circuit din Romania ce reunește la start turisme, GT-uri și prototipuri), dar și Moto RC (cel mai tare campionat de motociclism viteză din România). Aceste competiții vor putea fi vizionate în exclusivitate pe LOOKSPORT 3, în următorii 5 ani, anunță televiziunea printr-un comunicat de presă, precum si prin două promoționale video (AICI și AICI).


Primele etape ale unicului campionat de circuit din România – Romanian Endurance Series se vor desfășura pe primul circuit de viteză din România – MotorPark Romania (Adâncata) iar alte două dintre ele se vor desfășura la Târgu Mureș pe Transilvania Motor Ring. 

Moto RC este cea mai populară competiție de motociclism viteză din sud-estul Europei și anul acesta va avea șase etape, începând cu 23-25 aprilie și cu ultima etapa programată pe 1-3 octombrie. Competiția are cinci clase – Stock 1000, Stock 600, Stock 300, Rookies 1000 și Rookies 600. Clasele Stock adună la start unii dintre cei mai rapizi piloți din țară și din această parte a Europei. De asemenea, LOOKSPORT 3 a anunțat recent ca a achiziționat drepturile de difuzare a competiției interne Super Rally.


Niciun comentariu despre subiectul „LOOKSPORT 3 va difuza Romanian Endurance Series și Moto RC”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile