vineri, 12 februarie 2021

Maraton de filme în care iubirea joacă rolul principal, De Valentine’s Day, pe FilmBox Premium

De ziua internațională a iubirii, pe 14 februarie, SPI International a pregătit îndrăgostiților din România, mai ales celor care iubesc și filmele, mai multe producții în ton cu Valentine’s Day, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog.

La ora 15:00, maratonul începe cu “Dragoste la prima vedere, în Jaipur”, un film franțuzesc din 2016, plin de umor, scris și regizat într-un ritm alert, cu influențe de Bollywood. O producție cu… de toate: tineri îndrăgostiți, visuri imposibile, nehotărâre înainte de nuntă, aventuri și întrebări cu răspuns necunoscut. E un film care „corupe” imediat audiența: a fost difuzat la oră de maximă audienţă pe TF1, lider de audienţă cu 4,5 milioane de telespectatori şi 19% cotă de piaţă! Critica a primit excelent acest film - Pierre Ancery de la Télérama spune: „În această Dragoste la prima vedere, în Jaipur, ajungem să cedăm farmecului și umorului actorilor principali: Lucie Lucas o joacă minunat pe parizianca supărată, dar romantică, iar Rayane Bensetti este un impecabil casanova rajasthani”.

De la cel care l-a lansat pe Tom Hanks pe marele ecran în 1980, regizorul american Armand Mastroianni, avem, de la ora 16:35, comedia „Fata din vecini”, cu Crystal Allen – cunoscută pentru rolurile sale din Star Trek și Ken Marino – arhicunoscut publicului cinefil pentru longevivul serial The State. Într-un rol secundar îl putem urmări și pe legendarul „Bobby” din serialul Dallas, adică nimeni altul decât Patrick Duffy. Cei doi îndrăgostiți își văd planurile de nuntă în pericol din cauza rivalității și a unor lucruri de tip „prea bătrână ca să mă schimb” pe care le scot la iveală cele două cuscre. Clasic, nu?

Genie Francis – faimoasă pentru rolul din soap-opera General Hospital și Ted McGinley – cunoscut pentru farmecul său din Familia Bundy și Dinastia sunt capetele de afiș ale comediei romantice “Riscurile iubirii”, programată pe FilmBox Premium de la ora 18:00, tot pe 14 februarie. Doi adulți care încearcă să-și unească viețile dar, în același timp, doresc să-și reconstruiască relațiile cu proprii copii, adulți, la rândul lor. Un film despre adevăruri, temeri și, bineînțeles, riscurile iubirii! Pelicula a fost un adevărat hit pe televiziunea prin cablu în Statele Unite, unde a fost difuzată în premieră, producția fiind realizată doar pentru micul ecran. 

FilmBox Premium continuă călătoria cinematografică romantică printr-un film franțuzesc aparte, realizat în 2017: “Dragoste la prima vedere, de Crăciun”, difuzat la 19:25. Charlotte Marton (jucată de Julie de Bona – Days of Glory, Homeland) este o „corporatistă” clasică, mânată în viața profesională de performanță și decizii luate cu sânge rece, mai ales că se ocupă cu lichidarea… companiilor cu rezultate slabe. Viața o pune, însă, într-o situație neprevăzută: să lichideze o companie de jucării din lemn care este falimentară. Acolo, îl cunoaște pe patron, Martial (interpretat de Tomer Sisley - Noi suntem familia Miller), care a moștenit afacerea de la sora lui, decedată, și care este un idealist. Se pare ca este exact ce lipsea din viața lui Charlotte, care se îndrăgostește de el și e pusă, firește, în fața unei decizii dificile. De la lansarea filmului, în Franța a devenit un adevărat fenomen, fiind difuzat iarna și făcând audiențe record, spune Pierre Dezeraud, realizatorul emisiunii „Audiences” pe postul de radio francez Europe1. 

Talentatul actor, scenarist și regizor Tyler Perry semnează ultimul film de Valentine’s Day al serii: „Nimeni nu mă păcălește”. Producția, realizată în 2018, este programată la ora 21:00 pe FilmBox Premium și le are în rolurile principale pe Tiffany Haddish - cunoscută și pentru Girls Trip: Dezmăţ cu fetele și Tika Sumpter – Gossip Girl, Salt. Cele două personaje principale sunt surori, fiecare cu trecutul și problemele ei. Una, proaspăt ieșită din închisoare. Cealaltă, apropiată de un bărbat care nu este ceea ce pare. O comedie cu ceva accente dramatice, numai bună să încheie o seară cinematografică de excepție!

Așadar, multă dragoste și multe zâmbete de Valentine’s Day pe FilmBox Premium, pentru că iubirea, umorul și filmele bune merg mână în mână, ca îndrăgostiții.  


Un comentariu despre subiectul „Maraton de filme în care iubirea joacă rolul principal, De Valentine’s Day, pe FilmBox Premium”:
SorinB

Da,ar fi fost ...romantism la maxim,dar la Focussat ei emit canalul unguresc Filmbox Premium,care nu are aceeași grilă și NICI SUBTITRARE RO!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile