joi, 11 februarie 2021

Televiziunea A7 TV, în grila digitală de cablu a RCS RDS

RCS RDS a introdus în grila digitală de cablu tv televiziunea A7 Tv. A7 Tv este inclus în grila RCS RDS în format 16:9, rezoluție SD, necriptat.


În zona mea geografică,  precum și în Drobeta-Turnu Severin (mulțumim lui Emil pentru informații), postul tv a intrat pe frecvența 522 Mhz, SR 6900, 256 QAM. În alte zone geografice scanați frecvența utilizată de Prima Tv HD / Sport Extra HD / LookSport + HD / LookSport 3 HD.

Postul de televiziune menționat a intrat în lista stațiilor tv în vederea aplicării principiului must carry pe anul 2021, pe poziția 18. În lista must-carry au intrat anul acesta și televiziunile Party Mix, Mooz Dance, Tradițional TV, Aleph News, Metropola TV, 24 Mix Teleshop, Emi TV și Cinetube, dar pe poziții inferioare A7 TV, cu excepția Aleph News, care e pe locul 13 în listă (dar este deja prezent in grila de cablu digital a RCS RDS).


25 de comentarii despre subiectul „Televiziunea A7 TV, în grila digitală de cablu a RCS RDS”:
Anonim

Eu l-am putut gasi in Iași cu operator Digi, si e asezat in grila langa LookSport 3 HD, deci e in NIT cel putin in unele orase.

Unknown

A întrat și la Zalău a7 tv

healer

a intrat si la valcea!

Anonim

Și la București pe poziția 125

Nelu

A intrat si la Hunedoara frecventa 522

Anonim

La Digi Tg-Mureș, A7 Tv, e de mult timp, cam din Noiembrie 2020. Ce e nou acum ?

Gaby

Acum e nou că a intrat în toată țara, pe plan național, nu doar local in Târgu Mureș.

Anonim

A întrat A7Tv și în Arad.

Anonim

A intrat și în Galați-Brăila pe frecvența 522 MHz.

Anonim

O mica precizare,A7 in București pozitia 125 varianta HD nu SD cum a-ți zis

Unknown

In judetul arad postul A7 tv este pe 128 dar party Myx nu este introdus inca si celelalte posturi mentionate nu sunt. Pe cind or fi introduse in grila si pe judetul Arad. Va multumim

Sorin

Anonim, nu e niciun HD, e SD, uita-te mai bine. Tu ai vazut scris langa sigla HD si ai crezut ca e HD? Nu e HD, e SD downscalat din HD, de aceea apare langa sigla scris HD. Dar nu are nicio relevanta ce scrie langa sigla postului, e SD, nu HD.

Anonim

522000kHz și în Tulcea

Anonim

Inteleg din comentariile de mai sus ca acest A7 ar fi un post local, din Târgu Mureș Este greu de inteles de ce se difuzeaza canale locale in grila nationala a Digi. Daca tot doreau sa le introduca, atunci trebuia grila personalizata pentru fiecare judet in parte, iar interesul abonatilor intr-adevar s-ar fi justificat. Altfel, se incarca grila nationala degeaba, audienta fiind handicapata din start.

Anonim

Ai înțeles greșit. E post din must Carry, e obligatoriu de introdus în grilă.

Anonim

Ba chiar și mai mult, e post național;

https://www.hdsatelit.com/2018/10/televiziunea-a7-tv-din-bucuresti.html

Constantin

măcar nu e hd

Anonim

La ce iti trebuie HD. E suficient si sd analogic daca sti sa apreciezi un post tv.

Dany

Haha, anonim. VHS nu vrei? Ramai tu la televizorul tau SD si analogic cu tehnologia anii '80-90, eu nu vreau sa mai vad asa ceva niciodata, decat intr-un muzeu. Nici macar la filme si seriale SD digitale nu ma mai uit, asa că nici nu vreau sa aud de analogic... Macar 720p sa fie. Digitale.

Anonim

Cine a zis ca am televizor sd analogic? Am unul chiar modern Samsung de 81cm. Am spus ca prefer canalele analogice, care se vad foarte bine chiar fara purici sau umbre.

Dany

Deci ai televizor HD (e HD 720p sau 1080p?), dar preferi sa te uiți totusi la canale SD in analogic?!

Sa ma anunți cum se vede transmisia aceea SD analogica cand o vei vedea pe un televizor macar de 55 inch. Eu am de 65 inch, adica 165 cm (tot Samsung, model 2020, 4K, cu cele mai moderne tehnologii de upscaling de la Samsung ) si se vede dezastruos pe analogic, comparativ cu același canal transmis in SD pe digital. Sa nu mai vorbesc de comparația cu versiunea HD...

Eugen P.

Anonim, nu se vede diferenta prea mare intre SD si HD pe o diagonala de 81 cm, de aceea ti se pare ca se vad bine si transmisiile analogice Standard Definition.

Anonim

Cati romani au televizoare de 55-65 de inci ? Ei poate au nevoie de canale digitale cu hd. Majoritatea insa pot folosi cu incredere televiziunea analogica iar companiile de cablu stiu acest lucru acesta este si motivul pentru care pastreaza frecventele analogice.

Anonim

Motivul pentru care operatorii pastreaza televiziunile analogice in grila este altul: cei care se opun progresului si vocifereaza pe la casierii, daca operatorii le scot din canalele analogice. Nu ii intereseaza pe operatori despre ce discuta clientii pe forumuri, ci de cei care fac scandal pe la casierii. Am fost eu martor la o astfel de discutie. In plus, au multe contracte cu minim 50 canale pe analogic, semnate pe 2 ani, si nu au ce face, trebuie sa astepte pana expira contractele.

Dar indiferent ca unii dintre clienti vor accepta sau nu, la un moment dat, televiziunea analogica va disparea. Nu doar de la RCS RDs, ci de la toti marii operatori din Romania. GARANTAT.

Anonim

Pe satelit va emite a7tv mulțumesc

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile