duminică, 14 martie 2021

Competițiile sportive premium vin la TVX: Eurosport 1 si Eurosport 2

"Am plăcerea de a vă anunța prezența a două noi posturi TV: este vorba de două canale de sport din categoria Premium,  Eurosport 1 și 2. Cu prezența celor 2 posturi TV, ne completăm zona de sport cu cel mai bun conținut, reușind astfel să acoperim cât mai multe competiții sportive", anunță Gabriel Sârbu, Manager proiect TVX, printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"Eurosport este cel mai mare canal sportiv de satelit și cablu din Europa. Rețeaua de canale este disponibilă în 54 de țări, în 20 de limbi diferite, cum ar fi engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, portugheză sau română. Versiunea în limba română a fost lansată pe 29 noiembrie 1997.Discovery

Eurosport difuzează fotbal, ciclism, jocuri olimpice, un sezon de iarnă complet și toate competițiile de snooker din World Snooker Tour. Eurosport deține o gamă largă de drepturi în multe sporturi din categoria premium, în general nu licitează pentru drepturi la prețuri superioare, cum ar fi cele pentru ligile majore de fotbal. Cu toate acestea, i s-au acordat drepturi de difuzare a Jocurilor Olimpice din 2018 pentru cea mai mare parte a Europei și pentru cele din 2022 pentru Marea Britanie și Franța.

Acestă televiziune a fost lansată în 1989 ca un joint venture între European Broadcasting Union și Sky Television plc. Când Sky a fuzionat cu BSB s-au decis să se concentreze asupra canalului BSB The Sports Channel care a fost redenumit Sky Sports. Eurosport a fost închis în mai 1991 după ce concurenții de la Screensport au depus o plângere împotriva lor la European Economic Comission. Totuși, canalul a fost salvat când Grupul TF1 a înlocuit BskyB. În aceeași lună, canalul Eurosport a reînceput transmisia. Pe 1 martie 1993, canalul prin cablu și satelit Screensport a fuzionat cu Eurosport, al cărui proprietar a devenit grupul francez TF1, Canal + și Havas Images. Începând cu 22 iulie 2015, canalele Eurosport sunt deținute complet de trustul Discovery Communications.

Posturile Eurosport sunt doar primele posturi deținute de Discovery, care vin în TVX. În viitorul apropiat vom avea și alte posturi de maxim interes", mai precizează Gabriel Sârbu, Manager proiect TVX.


De ce TVX?

Mediul IP reprezintă viitorul transmisiunilor audio/video, folosind protocolul Multicast.

Prezența într-un IX în vederea distribuirii stream-urilor aduce un plus de imagine și calitate pentru furnizorii de conținut, cât și pentru operatorii de cablu.

Platforma este prezentă la nivel național (București, Constanța, Cluj, Arad, Craiova, Timișoara, Iași, Suceava) și în Republica Moldova. Costuri reduse de operare, calitatea superioară a transmisiunilor (Full HD, 4K, 3D, HDR, UHD), latența scăzută pe partea de distribuție, precum și independența față de factorii externi (condiții meteo) sau terți, sunt doar o parte din avantajele platformei TVX.

Lista completă a posturilor disponibile o puteți accesa la adresa https://www.interlan.ro/#platforma-tvx

Lista completă a operatorilor de cablu o puteți accesa la adresa https://www.interlan.ro/parteneri/#continut


Niciun comentariu despre subiectul „Competițiile sportive premium vin la TVX: Eurosport 1 si Eurosport 2”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile