vineri, 12 martie 2021

Portugalia - România în Rugby Europe Championship, în direct la TVR 1

Stejarii continuă parcursul în Rugby Europe Championship, sâmbătă, 13 martie, de la ora 15.00, în direct la TVR 1. România a jucat prima partidă din competiţie săptămâna trecută, la Soci, unde naţionala condusă de Andy Robinson a întâlnit Rusia.

Stejarii vor să îşi ia revanşa în faţa Portugaliei, chiar la Lisabona, pentru înfrângerea suferită anul trecut în faţa lusitanilor. Pe 13 martie, de la ora 15.00, a doua partidă din Rugby Europe Championship, Portugalia – România, poate fi văzută în direct la TVR 1.

De la revenirea din Rusia şi până miercuri, 10 martie, Naționala de rugby a României s-a antrenat pentru cel de-al doilea meci din Rugby Europe Championship, cel cu Portugalia, la CSN Snagov. De joi, pregătirile Stejarilor continuă la Lisabona, unde, sâmbătă, vor întâlni reprezentativa Portugaliei, în direct la TVR 1.

Meciurile României la Rugby Europe Championship 2021 se desfăşoară astfel: după Portugalia – România (13 martie, Lisabona), pe 20 martie, România întâlneşte Spania, la Bucureşti. Partida Georgia – România se va desfăşura pe 27-28 martie, iar pe 3-4 iulie urmează să aibă loc România – Belgia/Olanda. Pe 6 martie, la Soci, Rusia a învins reprezentativa de rugby a României cu scorul de 18-13.


Niciun comentariu despre subiectul „Portugalia - România în Rugby Europe Championship, în direct la TVR 1”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile