joi, 4 martie 2021

FilmBox Premium: "Selecție de bijuterii cinematografice, de Ziua Femeii"

Cum am putea celebra cel mai bine Ziua Internațională a Femeii decât prin filme care descriu cinematografic, dar foarte precis, frumusețea și complexitatea universului feminin, trăirile interioare, iubirea și simțul umorului? FilmBox Premium a pregătit o selecție de filme, adevărate bijuterii în imagini, special difuzate pe parcursul mai multor seri, între 1 și 8 martie, pentru a da tonul unei primăveri cu totul și cu totul speciale, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog România.

Joi, 4 martie, de la ora 21:00, o puteți urmări pe Toni Colette (nominalizată la Oscar pentru „Al șaselea simț”) în „O noapte de pomină”, drept starul unei grupe de patru mămici care nu au nimic în comun, aparent, decât faptul că odraslele lor sunt colegi la aceeași școală. Filmul, o comedie din 2017, ne arată cât de ușor se poate trece de la o idee nevinovată, o masă în oraș, la un eveniment catastrofal, dar foarte comic!  În film joacă și vocalistul trupei Maron 5, Adam Levine, care și-a adăugat temporar un „S” la celebrul său tatuaj „I Love Mom”, ca să... intre mai bine în pielea personajului! 

Vineri, 5 martie, tot de la ora 21:00, cărțile devin subiect de viață și film în... „Clubul femeilor dezlănțuite”, o comedie fină din 2018 ce reunește mai multe staruri decât am fi obișnuiți într-un asemenea film, precum Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen sau Mary Steenburgen. Nici lista actorilor masculini nu este mai prejos, cu nume precum Don Johnson, Andy Garcia și Richard Dreyfuss! Totul se învârte în jurul cărții „Cincizeci de umbre ale lui Grey” și al felului în care această carte le-a schimbat eroinelor din film viața. E suficient să spunem că filmul include 4 câștigători ai Oscarului - Diane Keaton, Jane Fonda, Mary Steenburgen și Richard Dreyfuss și doi nominalizați - Candice Bergen și Andy Garcia, ca să convingem aproape orice tip de audiență! 

Sâmbătă, 6 martie, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium, Kate Winslet dă tonul poveștilor în care femeile puternice dau naștere unor caractere cinematografice memorabile în filmul „O zi ca oricare alta”.  Kate Winslet – Adele, împreună cu fiul ei, iau de pe drum un străin „la ocazie” în mașina lor, dar descoperă că e este rănit și cam... înfricoșător. Poliția îl caută pe evadat - Josh Brolin – și, pe măsură ce îi află povestea, opțiunile lor devin tot mai limitate. Kate Winslet a fost nominalizată la Globul de Aur pentru actriță în rol principal pentru acest film american din 2014. Regizorul Jason Reitman i-a vrut încă de la început pe Winslet și Brolin în rolurile principale, așa că a avut de așteptat pentru Kate Winslet nu mai puțin de un an până a început filmările!  

Duminică, 7 martie, tot de la ora 21:00 și tot pe FilmBox Premium, Jennifer Lawrence face echipă cu Javier Bardem în „Mama!”, un thriller captivant, din 2017, care are toate ingredientele unui film de excepție: tensiune, intrigi, suspans și evenimente neașteptate. Jennifer Lawrence a  trebuit să facă o pauză de un an după ce a turnat acest film, pe care l-a considerat foarte provocator din punct de vedere psihic. Mark Kermode, critic de film al săptămânalului britanic The Observer, scria că „amestecul de întunecat și comic al regizorului Darren Aronofsky creat de coșmarul invadării locuinței și de parabola ecologică necesită un oarecare timp de înțelegere - dar merită din plin”. 

Și, în fine, de 8 Martie, un film relaxant, comic, cu accente ușor dramatice: Nimeni nu mă păcălește. Producția, realizată în 2018, este programată la ora 21:00 pe FilmBox Premium și le are în rolurile principale pe Tiffany Haddish - cunoscută și pentru Girls Trip: Dezmăţ cu fetele și Tika Sumpter – Gossip Girl, Salt. În acest film, Tiffany Haddish joacă pentru prima dată împreună cu idolul ei cinematografic din adolescență, acrtița Whoopi Goldberg. Când Tiffany a văzut Jumpin' Jack Flash (1986), obișnuia să viseze că Whoopi Goldberg îi e mamă și, iată că, întâmplător, aceasta este chiar relația pe care o au în acest film! 


Niciun comentariu despre subiectul „FilmBox Premium: "Selecție de bijuterii cinematografice, de Ziua Femeii"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile