luni, 22 martie 2021

Frankie Drake, un Indiana Jones feminin, într-un nou sezon la Epic Drama

Misterele lui Frankie Drake revine la Epic Drama pentru cel de-al patrulea sezon, o poveste ce aduce noi provocări cvartetului familiar format din Frankie Drake, prima femeie detectiv privat, Trudy Clarke, asistenta ei, Mary Shaw, care lucrează la poliție, și Flo Chakowitz, funcționar. Ca de obicei, în meniu se află o serie de mistere ce se desfășoară departe de ochii poliției. În plini ani ’20, nu doar coafurile și hainele eroinelor noastre se schimbă odată cu vremurile, ci și slujba și viața lor personală, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România.

Filmat în plină pandemie

Cel de-al patrulea sezon al serialului (ce se desfășoară în Canada în anii 1920) debutează undeva în sălbăticie cu o vânătoare de comori. Aceste scene au fost filmate într-un parc lângă Toronto, dar din cauza pandemiei de Coronavirus, filmările au putut începe numai la sfârșitul verii, în locul debutului planificat pentru luna mai. Bineînțeles, o serie de reglementări stricte trebuiau menținute în timpul producției.

„A fost o experiență nebunească”, a spus Lauren Lee Smith, care interpretează personajul titular. „Primul episod cred că a fost cel mai ciudat, când ne obișnuiam cu măștile și cu timpul suplimentar pe care îl necesită tot ce ține de igienizare și curățare. Dar, până la finalul lui, toată lumea s-a adaptat și a funcționat ca de obicei. Am fost cu toții recunoscători că am putut termina sezonul”.

Actrița - implicată, pentru prima oară de la debutul acestui serial, și în realizarea scenariului - a spus că, din cauza pandemiei, în film au fost introduse mai multe scene plasate în aer liber, cu mai multe personaje recurente decât înainte, când diverși actori veneau doar pentru un episod sau două. 

La sezon nou, provocări noi!

În sezonul 4, mergem înainte în anii 1920 - deci, iată!, acum mai bine de o sută de ani - și vedem schimbări nu numai în hainele și coafura doamnelor, ci și în structura personajelor. Potrivit lui Chantel Riley, care interpretează rolul lui Trudy, personaje noi ne ajută să cunoaștem mai bine viața eroinelor noastre. Actrița care o interpretează pe Flo, Sharron Matthews, a recunoscut că personajul ei este mult mai brav ca ea, deoarece nu este doar văduvă în acele vremuri tulburi, dar reușește și să termine școala de medicină la sfârșitul anilor '40. În ce privește personajul lui Mary Saw, Lillard crede că, de-a lungul anilor, aceasta a devenit mai matură, viziunea ei asupra lumii s-a extins și acum poate aborda lucruri care ar fi fost o provocare mult prea mare pentru naivitatea primului sezon.

Lauren Lee Smith o vede pe Frankie Drake ca pe un personaj feminin de tip Indiana Jones, cu o mulțime de defecte, ceea ce o face un personaj distractiv. Actrița a apreciat și fizicitatea rolului: a trebuit să se antreneze în luptă și a învățat să boxeze pentru scenele în care trebuie să se ocupe de băieții răi. Să nu credeți că toate acestea au făcut-o agresivă; în timpul liber, îi place să gătească și să pună la cale tot felul de spectacole.

Noul sezon din Misterele lui Frankie Drake promite - și nu credem că va dezamăgi - evenimente pline de pericol, entuziasm, intrigă și prietenie.

În plus, viața amoroasă a fetelor aduce un plus de savoare: Frankie are un iubit european, pilot de mașini de curse, visul lui Trudy pentru o „casă, dulce acasă” este mai tangibil ca niciodată, Mary se îndrăgostește de cine nu trebuie, iar Flo își întemeiază o familie.

Cu performanțe ale celor patru doamne fabuloase, sezonul 4 va aduce noi experiențe palpitante din anii douăzeci.


Misterele lui Frankie Drake 

Din 23 martie, în fiecare marți, de la 22:00

Anul: 2021

Sezon 4: 10 x 60 min

Producători: Carol Hay, Michelle Ricci

Distribuţie: Lauren Lee Smith, Chantel Riley, Rebecca Liddiard, Sharron Matthews, Wendy Crewson


Niciun comentariu despre subiectul „Frankie Drake, un Indiana Jones feminin, într-un nou sezon la Epic Drama”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile