vineri, 19 martie 2021

Georgia, prezentatoarea matinalului Metropola TV, a acceptat o nouă provocare: „Un vis devenit realitate”

“Dimineți cu Georgia”, matinalul LIVE Metropola TV, difuzat de luni până vineri, de la 09:00 la 12:00, este prezentat de Georgia Dascălu, o tânără de 24 de ani, ambițioasă, curioasă și cu o mare dorință de a cunoaște oameni, locuri, lucruri, dar mai ales cu o permanentă dorință de a fi mai bună, în fiecare zi, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog România.

Emisiunile Metropola TV pot fi urmărite acum la nivel național, în lista must carry 2021. Recomandăm telespectatorilor să rescaneze programele TV oferite în grila cabliștilor [RCS-RDS: 123; Telekom: 125; Vodafone/UPC: 804; Orange: 38; INES HD; NextGen SD (analog/digital: 12)].

Îndeplinindu-și un vis din copilărie, Georgia a înregistrat recent un cover al piesei „Colț de suflet” ( poate fi ascultat AICI ), cu Robert Nicolae Feraru, social media manager la Kooperativa 2.0, pe care l-a avut invitat în emisiune pentru a vorbi despre rețelele de socializare. Piesa lui Adi Cristescu și Andra a fost lansată în 2009 de MediaPro Music, iar Georgia, când avea doar 11 ani, asculta foarte emoționată toate piesele lui Adi Cristescu, „Colț de suflet”  fiind și preferata ei. Ambii au urmat cursuri de canto de la 6 ani. Robert este solistul trupei Atelier, ceea ce a făcut ca provocarea de a înregistra o melodie împreună, să fie doar o chestiune de timp.    

Singură sau cu trupa ei, Georgia & The Band (2014), Georgia a participat la multe concursuri muzicale și emisiuni tv, de la „Vocea României” la „Cânt acum cu tine”, iar acum ea așteaptă nerăbdătoare să reînceapă evenimentele private. „Am început să cânt la țară, cocoțată pe gardul bunicilor și cred că de atunci a început antrenamentul meu cu scena. Pur și simplu căutam inconștient o metodă pentru a fi văzută și ascultată și de alți oameni. Cred că nevoia pe care o simțeam în copilărie s-a materializat la maturitate, pentru că, iată-mă într-un loc în care sunt văzută și auzită. De data asta, a dispărut din ego, iar scopul comunicării este altul”, și-a amintit cu zâmbetul pe buze realizatoarea TV.

Între timp, Robert Feraru a început să realizeze și o rubrică de social media în cadrul emisiunii „Dimineți cu Georgia” la Metropola TV, pentru a ajuta telespectorii să-și optimizeze prezența în social media: “Îmi plac oamenii cu vibe pozitiv care fac totul din plăcere și cu multă dragoste. Și în Georgia am văzut toate aceste atribute și chiar în primul live din emisiune am promis telespectatorilor că vom face o piesă împreună și iată că a ieșit. În acest moment chiar ne gândim serios să mai scoatem și alte cover-uri, ba chiar să încercăm să scoatem prima piesă proprie, în această formulă. Cred că surprizele din partea noastră nu vor ezita să apară, așa că vă invităm cu drag să ne urmăriți pe canalele de social media!”

Olimpică la istorie, Georgia Dascălu a urmat cursurile a două facultăți, în paralel, Drept și Științe Politice, dar a ajuns în vara anului trecut, pur întâmplător, la castingul Metropola TV pentru prezentatoare. Nu a fost acceptată din prima, însă a fost perseverentă și dispusă să învețe, iar în doar câteva săptămâni avea propria emisiune: „Dimineți cu Georgia”, unde a înțeles că “tot ce pot eu să întorc în societate depinde de felul în care conduc o discuție cu oameni capabili să devină o sursă de inspirație și care sunt de asemenea și o sursă de informație, pentru ca împreună să generăm o schimbare în mintea și în inimile tuturor celor care se uită, dimineața, la Metropola TV”.

Recent, Georgia a acceptat un challenge de 6 săptămâni la Bodyshape Transformation Centre, pentru a se tonifia, pentru a învăța să mânânce sănătos, dar și pentru a slăbi, având în vedere că, de când a început să apară la tv, și-a dat seama că “pe sticlă” are cu cel puțin 5 kg mai mult, motiv pentru care a considerat că e timpul să facă o schimbare. Și a reușit: în doar 6 săptămâni a ajuns la vârsta metabolică a unei tinere de doar 13 ani, a scăzut 8 cm în talie și a slăbit 3 kg! 

Georgia iubește foarte mult animalele, iar „Pato este sufletul meu. Am și 3 pisici, și mai vreau sa adopt un prieten pentru Pato. Cei care ma cunosc îndeaproape, spun ca la mine acasă e ca la zoo!” Care sunt planurile pentru 2021 și ce alte provocări vrea să accepte Georgia? “Îmi doresc să sar cu parașuta de ziua mea, la 25 de ani, să-mi iau licența de zbor, permisul de categorie A și brevet de yacht. Sunt și multe alte lucruri pe care mi le doresc și nu știu câte voi reuși ăa realizez, dar îmi place să las viața să mă surprindă.”

Cine este Robert Nicolae Feraru? “Sunt un adept al engagementului de orice fel. Pentru mine interacțiunea dintre doi oameni este cheia. În timpul săptămânii mă ocup cu tot ce înseamnă realizare și implementare strategii de comunicare, consultanță în marketing online și traininguri. A doua mea viață se concentrează în jurul muzicii. Cânt cu o trupă de coveruri la evenimente private, iar acolo mă hrănesc cu alt tip de engagement. Am absolvit 3 școli de muzică și am în palmares peste 60 de premii câștigate în festivalurile de muzică la care am participat de-a lungul acestei perioade”. 


Niciun comentariu despre subiectul „Georgia, prezentatoarea matinalului Metropola TV, a acceptat o nouă provocare: „Un vis devenit realitate””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile