vineri, 12 martie 2021

Noutăți la Prima Tv: meciuri in exclusivitate ale naționalei de handbal, plus Mircea Dinescu cu emisiunea "Poezie şi delicateţuri"

Naționala de handbal feminin a României joacă în weekend-ul 19-21 martie calificarea pentru Jocurile Olimpice din această vară de la Tokyo, iar Prima TV va transmite în exclusivitate meciurile României.

Sâmbătă, 20 martie, de la ora 20.30, Prima TV va transmite meciul handbalistelor noastre împotriva Norvegiei, iar duminică, 21 martie, de la ora 17.00, partida decisivă România - Muntenegru.

Din 14 martie, de la ora 14.00, Mircea Dinescu îi așteaptă pe telespectatori la Prima Tv cu emisiunea "Poezie şi delicateţuri".  Toate acestea în cadrul de poveste al Portului Cultural Cetate. În prima ediţie a emisiunii va fi prezent fostul jucător de fotbal şi actual antrenor, Ioan Andone. Acesta a evoluat şi pentru echipa naţională de fotbal a României şi a fost un jucător emblematic al clubului Dinamo. Ioan Andone este și proprietar de restaurant. Totul va fi presărat cu acordurile tarafului ”Perla Dunării” din Calafat.


3 comentarii despre subiectul „Noutăți la Prima Tv: meciuri in exclusivitate ale naționalei de handbal, plus Mircea Dinescu cu emisiunea "Poezie şi delicateţuri"”:
Cristy

pe mine mă interesează meciurile în exclusivitate ale naţionalei de handbal

Unknown

După TVR1, Dinescu ajunge la Prima TV cu aceeași emisiune.

Anonim

Dacă este proprietarul emisiunii, de ce nu ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile